asiiiii Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 beyler hangi yaratık shell pad dusuyoruyor kesmıgım kalmadı dm den pauldron berserkerden 5 dakkada 1 bot falandan eldıven captandan helmet birtek pad kaldı oda cıkmıor ds dediler 5 saattir kesıorum cıkmıor bilen varsa yazsın lutfen[signature][hline]beramus jn_mafia lvl 61 alayına gider :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 dark stone dan düştügünü söylüyolar, benim birebir şahit oldugum boss olarak dropları sammadan shell padler çıkar ayrıca bach tan shell pad düşürdümü hatırlıyorum...[signature][hline]::Informer:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asiiiii Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 bosstan dusuyor evet ama baska bi dropu varmı varsa ugrasmıyım bu dark stoneda[signature][hline]beramus jn_mafia lvl 61 alayına gider :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Benim bildigim sadece 3. kişilerden aldıgım duyumlar , dark stone dan çıkıyo diyolar , 1 kere deneme girişiminde bulundum rogue plate gauntlet çıkınca bıraktım dark stone u[signature][hline]::Informer:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Plate deyip geçme... İngilizce Sözlük - Plate [İngilizce - Türkçe] 1. (f.) madenle kaplamak; zırh levhalarla kaplamak; (matb.) galvano klişe yapmak; baskı ile cila1amak (kağıt) . Galvono klişe yapmış adam. Neyse? :D[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 68 NP: 170xxx Clan: JokerS Server: Ares Durum: Az kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asiiiii Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 ko zamanında shell pauldron dusmustu ama 5 saatti kesıom hic bişi yok ib le priest impackt dustu 1 tanede rare elixir[signature][hline]beramus jn_mafia lvl 61 alayına gider :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Daha ne yahu sat onları al pad... İlla çıkarmak zorundamısın? Ib'yi sat padi al...[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 68 NP: 170xxx Clan: JokerS Server: Ares Durum: Az kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 bilinc ,beramus gibi bi server da pazardan item almayamı yönlendiriyon adamı ? cık cık cık[signature][hline]::Informer:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geri_donecem Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 benim önerim samma araman lazım serverlerde çoğaldı 1 hafta içinde kesin bi kaç tane bulursun ben samma da rogue shal pad warrior shel pad düşürdüm obo lar kafa kol ayakkabı veriyor ama bad la pauldron vermez dm dene derim yapabilirsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 dm pauldron veriyor bildigim kadarıyla ... bizim arkadaşa ds'den rogue shell pad çıkmıştı ds kesmeye devam et[signature][hline]Diez :_TikiTo_ [Playing] Olympia : JoNyBLaCk Alone Warrior :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
infi_p Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 benımde beramusta 65 mage ım war 400k np ama 3-4ay once bıraktım cunku bılıodum bastan beramusun kotu olcagını hıc bır gm bakmıor kımsenın taktıgı yok adamlar cz de full kosp kullanıo ve pazardan hayatta ıtem alınmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asiiiii Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 kosp olayı bitti yani humanlar acmıyor ben karusum arada ir denk geliyor oda zyanlar multiple shout atıolar ama dedigin dogru pazardan ıtem alınmaz herşeyı tmm ladım da bir pad kaldı ayar oldum cıkmıor ama cıkana kadar burdayım[signature][hline]beramus jn_mafia lvl 61 alayına gider :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DuranzaL Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Atilladan bile düşüyor priest shell pad düstüğüne göre o da düşebilir.. hangi yaratıktan hangi item cıkacak o da belli deil Shauladan chitin bow cikiyo.deişiyo.. ßu arada bişy sormak istiyorum; cafeden bi arkadaşımla 15 defa filan HYDE kestik bişy çıkmadı en son elemental staff+4 cikti.onu da cöpe attik :) hyde dan item düşüren varmı içinizde?[signature][hline]now kasing.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 hyde dan complate kafalık çıkmıştı bi arka. en yuksek dusen item da odur sanırım[signature][hline]silkroad online AyDoLu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beceka Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 cok cok asiri sansliysan complete yada priest shell atabilir hyde yoksa 90% half plate boots, 10% viper staff/cleaver/sword of the dead gibi dandik seyler cikiyor kutudan tabii bu soylediklerim normal zamandaki droplari, server yeni acilmissa yada gmnin o gun morali iyiyse akla hayale gelmicek seyler cikabiliyor :)[signature][hline]its too quiet here Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gregorn Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Attila dan Rogue Shell Pad düşmüştü bi bekle istersen.[signature][hline]Masquerade Clan Leader Gregorn _______________________ Hayatı Su Gibi Yaşaki Yaşananlar Aksın Gitsin Hatırlanmasın. __________________________________________________ Konuşmakla Hiçbişey İspatlanmaz (Bazıları bunu unutmuş) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DuranzaL Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Zaten ona boss unvanini verenin ßen..[signature][hline]now kasing.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FR_forever Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 dün samma kestik olimpiada war shell pad düştü[signature][hline]server:Olympia ----- Beramus Nick:Cool_Xul ----- _FR_ nation:Karus ----- Elmorad clan:Osmanlı ----- yok lvl:5x ----- 5x There's no place for you here,youngster! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 benim bildigim attila shell helmet ları düşürür[signature][hline]::Informer:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darklander Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Ya bu bosslardan bi bana mi bisey dusmuyo. bugun 2 samma 1 attilla bi hq bi dt bi shula kestim hic birinden bisey dusmedi zaten bi haftadir hergun bole kesiyorum ama bi bok dusmuyo deli olcam para lasim sildiler itemlarimi. Beramus olmus dupemus bu kadar bossdan dusmuyosa bu itemlar millet nereden buluyo uniqueleri valla tirlatacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deterjan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 biras geç kaldım ama bence issilion ları dene..:Donlardan çıkar.. bu ara da su ana kadar 5 kere hyde kestim..1 inde shard düştü..bir inde sword of dead..birinde de shell wairor pouldron düştü..ama manner 4563..:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 manner=nothing[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 68 NP: 170xxx Clan: JokerS Server: Ares Durum: Az kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 said: bilinc, 22 Aralık 2005 19:49 tarihinde demiş ki: manner=nothing nothing=everything[signature][hline]silkroad online AyDoLu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darklander Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Sen biraz fazla sansliymissin. Cunku manner yalan bi halta yaramiyo. Nerden mi biliyorum bi mage charim var manneri yuksek 4k falan olmasi lasim ama onda da degisen bisey yok. Drop rate veya upgrade rate ayni zaten gm ler bile yaziyo manner bi halta yaramiyo die.(alakasiz olcak ama bi ara gm foruma komik bi aciklama yazmisti. Manner aktif deildir millet bana manner sizi daha guclu yapar drop rate artirir manner sizi ucurur falan die msj atiyo inanmayin hepsi yalan (bunun gibi biseydi)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cr0w292 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 dark stone den düşüyo.bizim ark da düşürmüştü ko zamanında.sen bu gece uyuma DS kes en iisi :D[signature][hline]İsim=Fa1L3d Seviye=5x Sunucu=olympia Görev=mage ırk=insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar