gellidus Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Karistik votka ile bira yi hicbirsey olmaz merak etme.. Zaten millet sarhos olmak icin icicek biraz kudursunlar :) Haa temiz icelim kafayi bulalim ertesi gun 11 dedinmi cin gibi olalim diyorsan Tekila dan baskasi yalan zaten.. Birde caktirmadan sarhos olalim diyorsan o Muz likoru+sut+nescafe karisimi gibi birsey vardi. Gerci biz Muzlu sut muz likoru nescafe olarak yapiyorduk ama oda iciorsun iciyorsun birsey yok 5 dakka sonra ayaga kalkamiyorsun. Oda kusturmaz mide bulandirmaz cart etmez curt etmez.. Efendi gibi icin kardesim. En kotu al Tekel Votka yi yaninada eyub sabri al sana Absolute Citron :)[signature][hline]Bir leoparı sakın kuyruğundan tutma Tutarsanda sakın bırakma a.k.a homoid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Sabah 12:00'den gece 24:00'ya kadar 1 saat aralıklarla istediğiniz kadar içkiyi için, kusmazsınız. Ha bide Bacardi Lemon raX0r[signature][hline]The Blood is Love. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 rakı, yanına bol miktarda lakerda (ya ben tapıyorum lakerdaya), ahtopot, çiroz haydari, ezme, kalamar, güveçte karides falan. güzel oluyo öle.[signature][hline]Try Reality! the invisibile and the non-existent look very much alike! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 aman aman votka dediniz de..sek dedniz de aklıma geldi. iki sene önce evde tek başıma abatmıorm tam bi şişe votkayı SeK olarak içmişim, sonra babam glmş fln bulmuş, ne olduğunu anlamamış hastaneye apar topar gitmişiz... ayıldım, bi sedyedeym, annem başımda "kaç beyin hücren öldü bilio musun?" fln demeye başlamış, babam pis pis sırıtıo.."ama çok kaliteli votkaydı cnm!"fln dio...doktor da deli bi şey "yahu yavrucum bilmio musun içmeyi..ee maden bilmiosn örensene içsene karşılılklı annenle babanla..tek başın olur bu, sık yanına limonunu.." die konuşuo...töbe töbe iki gün sarhoş gezdim. bi de ilk gün feci kustum..serum da verdiler:D ellerim kıpkırmızı olmuştu, karaciğer bilmem nesi oluomuş azdaaa...yaa:D onuçun şimdi şarapçı oldum da o da feci uyku yapıo bn de..anavatıma geri mi dönseM nihahaha:D[signature][hline]kişisel bi şey diil bu! yaşamak zor buralarda..! kimdendi bu yara diye kalbine sorduğunda..bilirim geri gelmezler aMa en gsl güneriydi onlar hayatımınN.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Tequila Blanco !!11birbirone[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. Satılık Yepyeni Wow | Garbage =o= FM @ wj Mayhem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar