Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İçki Konusu [tavsiye vs]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
rakı+peynir...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US)
Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US)
Dela, 10 Aralık 2005 03:28 tarihinde demiş ki:

anani yunan sahillerinde acunla gormusler olm
Mesaj tarihi:
said:
kickass, 22 Aralık 2005 17:21 tarihinde demiş ki:
binboğa alırsanız yawaş gidin birden çarpıo şerefsiz hayatımda ilk defa bu kadar kötü olduğumu hatırlıyorum. ayakta durmakta zorlanıyordum.ritzin bütün valelerine küfür ettim aman dikkat :)

binboa
[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet!
MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi
Mesaj tarihi:
bole topicleri gece yarısından sora acın yaw ögrencisi war cocuu var ala ala :D[signature][hline][b] Yarın bugüne dün diyeceksin. Tıpkı dün, bugün için yarın dediğin gibi...
Mesaj tarihi:
gecen cumartesı migros da binboa ların party sisesini gordum sanırım dev gıbın süper duruyor 2 lıtrelık sanırım
40 - 50 ytl gibi bi fiyattı herhalde hatırlamıyorum tam

bi bakın derim[signature][hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize
mz: haspa fc

Mesaj tarihi:
porto dene istersen bide icimi guzel iyi gidiyo ama nasil carptigini saga sola kusarken anliyosun :)[signature][hline]Bak milletin aşk falan dediği şey kaybetmenin kılıfıdır eger bana aşık oldum dersen sana kaybetmek uzeresin deriM(dostun tavsiyesi)
Mesaj tarihi:
Peki sizce kasıp Absolut Mandrin mi alalım yoksa Binboa Klasik filan idare eder aradaki fiyat farkına değmez mi dersiniz ?

Bu Mandrinde aroma tadı rahatsız edecek kadar fazla değil dimi ?[signature][hline]I think i'm the NoelBab..
We can't forget him ..
We Love him..
God Bless him ..
I'm his reflection ..[b]

[b]Msn İçin : [email protected]
Mesaj tarihi:
Ya alınır tabi alınmasına fiyat olarak çok bi fark yok da yani ben aralarında bi fark var mı buna değecek diye soruyorum ??

Ayrıca Mandrin tam olarak nasıl birşey bide onu soruyorum ?[signature][hline]I think i'm the NoelBab..
We can't forget him ..
We Love him..
God Bless him ..
I'm his reflection ..[b]

[b]Msn İçin : [email protected]
Mesaj tarihi:
evde yapcaksanız deneyim olarak söylüyorum vodka tercih etmeyin. bayıyor yani. bira olabilir yada rakı olabilir ortam-meze içkisi tercih edin.[signature][hline]Voic3
Wendigo, 10 Aralık 2005 tarihinde newdonis'e demiş ki:
birsey biliyorsan soyle alim desinler
bilmiyorsan sus adam desinler...
newdonis, 10 Aralık 2005 tarihinde Wendigo'ya cevap olarak demiş ki:
Çelik Ayna
Mesaj tarihi:
yabancı takılmayın ya al bi tane yeni rakı tamam işte...[signature][hline]gelecek gün kutsalsa,çekilen çile kutsaldır...
herşey 14 aralık için...
Mesaj tarihi:
rakı derim ama illa vodka diosanda bence cok bi fark yok binboa ile abso arasından.

aslında yılbasında tekilada ii gider C:[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste

Mesaj tarihi:
Göbek yapmak ve susuzluk yatistirmak icin bir numara olan bira tabiki : ) Efes ficinin üzerine yok valla[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train
Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess
Emilo, Level 60 Gnome Warrior
Elandra, Level 60 Night Elf Huntress
  • Yeni Oluştur...