Gangren Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 http://www.curse-gaming.com/mod.php?addid=2844[signature][hline]Elonia 60 Undead Mage
Twisty Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 ahah komedi :D[signature][hline]Twisted Und Pri - EU Burning Legion Calia Und WarLock - EU Chromaggus
nameless Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 ühühüh ben açcaktım bu başlığı :( add-on'u yapan elemandaki yaratıcılık süper :)[signature][hline]i'm a spy in the house of love Mz : Prekazi United FC
shippy Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 ahuzauhzauh[signature][hline]Zekice Ama Akıllıca Deil.
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 TIP: Install Hunterloot on your friend's computer while he's afk! He'll have hours of fun figuring out what the **** just happened to his game. muhaahhaha super olur denemek lazım[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum!
Pearl Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Bu addonn class ıtem larını başka class lara mı deiştiryo öyleyse süper bişi[signature][hline]Yakında gelicem....Öküz gibi gelecem.... Fear leads to anger.Anger leads to hate.Hate leads to Suffering...
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Öyle görmeni sagliyor tabiki Pearl : ) Süper ya haha cok süper bi fikir[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess Emilo, Level 60 Gnome Warrior Elandra, Level 60 Night Elf Huntress
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 zomg[signature][hline]Corald | Pain Train | Magtheridon Cecille < Hate > Ragnaros In Flames We Trust
Sintisyzer Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 haha benim hunter itemim ayrı. adın hatırlamıyorum, -15 agility +11 int biraz da spirit veren bi off hand wand vardı :D
Öne çıkan mesajlar