Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

staind

dogu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kusura kalmayın araştırma yapmadım inşallah bi topic yoktur bunla ilgili.

(kitlenmezse)
efenim ne düşünüonuz??
nedir bunların tarzı.nasıldır güzelmidir.müzik indirmek için sitesi var mıdır?[signature][hline]özetim:
milletime olan sevgim,
evanescence+sentenced+SOAD+Duman
şampiyon hentbol takımım(double times)
gotik kız hastalığım
İŞTE BEN!!!
Mesaj tarihi:
hardcore yapıorlar bu grup gercekten benım ıcın özel korn falan fılan bana gore hıkaye tek dınledıgım o tarz grup dıyebılırım butun sarkılarında ayrı bı tat var muzıklerınde zaten o duyguyu yasatıorlar butun sarkıları guzel ındırebılecegın bı sıte bılmıorum ama soulseek dıe bı program var oradan albumlerını cekebilirsin[signature][hline]Aşk Acı çekmek deil çektigin acıya katlanabılmektır.
---------------------------------------------
Temizdir benim aşkım, sudan berraktır
Bu aşk oyunu bana helâldir, haktır
Hep şekil değiştirir ellerin aşkı,
Şu aşkımda en küçük fark bile yoktur
Mesaj tarihi:
severim, ChapterV albumlerinden "please"i, Break The Cycle'ın tamamını, 14 Shades Of Grey'de de "So Far Away"i begenirim:)[signature][hline]you have no chance to survive make your time!
ha ha ha!
Mesaj tarihi:
Black rain tam halimi anlatan şarkıdır. Bi staind'i bide queens of the stoneage'ı tanırım.
ha bide başlığı gördüğümde yoksa geliolarmı dedim, ama.[signature][hline]The Blood is Love.

[Bu mesaj Muhallebi tarafından 22 Aralık 2005 01:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Outside bence ızdırap bir şarkı başlarda güzel gidiyorda sonlara doğru hep aynı şey çıldırtıyor beni hiç progressive değil =][signature][hline]D'akmor
so 80's

Remember yesterday..
Walking hand in hand
Love letters in the sand..
I remember you
  • Yeni Oluştur...