dogu Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 kusura kalmayın araştırma yapmadım inşallah bi topic yoktur bunla ilgili. (kitlenmezse) efenim ne düşünüonuz?? nedir bunların tarzı.nasıldır güzelmidir.müzik indirmek için sitesi var mıdır?[signature][hline]özetim: milletime olan sevgim, evanescence+sentenced+SOAD+Duman şampiyon hentbol takımım(double times) gotik kız hastalığım İŞTE BEN!!!
Hardter Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 hardcore yapıorlar bu grup gercekten benım ıcın özel korn falan fılan bana gore hıkaye tek dınledıgım o tarz grup dıyebılırım butun sarkılarında ayrı bı tat var muzıklerınde zaten o duyguyu yasatıorlar butun sarkıları guzel ındırebılecegın bı sıte bılmıorum ama soulseek dıe bı program var oradan albumlerını cekebilirsin[signature][hline]Aşk Acı çekmek deil çektigin acıya katlanabılmektır. --------------------------------------------- Temizdir benim aşkım, sudan berraktır Bu aşk oyunu bana helâldir, haktır Hep şekil değiştirir ellerin aşkı, Şu aşkımda en küçük fark bile yoktur
Sabrina Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Güzeldir ya severim, "For YOu" güzeldir.[signature][hline]Why can't you see that I try; Every tear I shed, is for you? ----------------------------------- PATİCİK FM
philoxenus Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 gayet başarılı bir grup kendi alanında. yeni albümlerini de çok sevdim ben tavsiye ediyorum (chapter V).[signature][hline]Papirus*
Caglar35 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 keş şarkıları olarak adlandırırım ama güzeldirler. En asil adamı eline şarap şişesini alıp soğukta sokakta içmeye teşvik eder.
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Bitek Outside hosuma gider parcalarından.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. Satılık Yepyeni Wow | Garbage =o= FM @ wj Mayhem
dory Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 severim, ChapterV albumlerinden "please"i, Break The Cycle'ın tamamını, 14 Shades Of Grey'de de "So Far Away"i begenirim:)[signature][hline]you have no chance to survive make your time! ha ha ha!
Muhallebi Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Black rain tam halimi anlatan şarkıdır. Bi staind'i bide queens of the stoneage'ı tanırım. ha bide başlığı gördüğümde yoksa geliolarmı dedim, ama.[signature][hline]The Blood is Love. [Bu mesaj Muhallebi tarafından 22 Aralık 2005 01:24 tarihinde değiştirilmiştir]
RaVena Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 So far away ve Outside Süper bence ...[signature][hline]I only think of you .. PuNk anD Indie Rock! Forums ..
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Outside bence ızdırap bir şarkı başlarda güzel gidiyorda sonlara doğru hep aynı şey çıldırtıyor beni hiç progressive değil =][signature][hline]D'akmor so 80's Remember yesterday.. Walking hand in hand Love letters in the sand.. I remember you
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 So Far Away güzel , onun dışında pek sevmem.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die.
Öne çıkan mesajlar