Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tavşancık Aşkımız

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Mayhem, 15 Kasım 2005 07:43 tarihinde demiş ki:
Shok seker bu tür hayvanlar ya.
Benim hamsterda cok seker =)

ole deme baba fare yenmiyo ama tavsanı cok guzel yerim ben :D bi dusunsene evde yapacak yemek yok h nedecen :D[signature][hline]Vedalar dogru degil Sevgiler Yalan Degil...
Mesaj tarihi:
ayy aklıma annemin ısrarları yuzunden bi baskasına vermek zorunda kaldıım tavsanım geldi böhuuuu..adı sisdi griydi höbööö cok tatlıydı bunun gibi ama annemin benjaminleri yiyince evde barınması imkansızlastı:([signature][hline]Her dişi antiöstro olarak dogar,onu ailesi veya cevresi ostrolastırır:..........
Mesaj tarihi:
Toptan cvp verim hepinize.

Bakımı zor evte pistir baya =] Ama işte o güzelim tüyleri görünce dayanamıosunuz.Ağzını filan oynatıo kendi kendine hh..

Ölürse nolcak denmiş.Üzülcez tabi ama ölene kadar da en ii şekilde yaşatıcaz+değerini bilecez ufaklığın.

Ayrıca toggie mrk etme gözüm gibi bakıorum.(Aa ben körüm ama löl)[signature][hline]-Yirim ben bu aşkımı..
-İnternete resim yüklemek -by Sabrina-
-Hay muchos de falses;
-Pero hay apenas una verdad..
Mesaj tarihi:
giovanni tavşanların süpermiş:)
biri benim olsun mu?[signature][hline] sunthewitch, 07 Kasım 2005 15:58 tarihinde demiş ki:
resmin çok güzelmiş senden hoşlandım lilynessy benimle çıkar mısın? eğer sende benden hoşlandıysan resmim 61. sayfada istanbuldaysan bigün buluşalım isterim . Çok ciddiyim

Sana beni öldürebilme gücü bahşediyorum,çünkü beni öldürmeyeceğine güveniyorum..
Mesaj tarihi:
biraz büyüsün bi ızgara partısi yapılır etli butlu biseye benzio =p[signature][hline]oper, 09 Kasım 2005 00:07 tarihinde Hakansukurun 10 dk kızlarla ilgili 10 topic acmasından sona demiski:
olm senin sorunun mu var kızlarla?? istedin de vermediler herhalde.. ??
-------------------------------
Haumarush-Tauren-WArrior-Zaptiye
Mesaj tarihi:
ohhh yanındada dileyen sarap dileyen rakı icer bi muhabbete doyum olmaz be ohh[signature][hline]oper, 09 Kasım 2005 00:07 tarihinde Hakansukurun 10 dk kızlarla ilgili 10 topic acmasından sona demiski:
olm senin sorunun mu var kızlarla?? istedin de vermediler herhalde.. ??
-------------------------------
Haumarush-Tauren-WArrior-Zaptiye
Mesaj tarihi:
Küçükken benimde bi gri tavşanım vardı. Kulağı çorap kokardı.[signature][hline]On my death bed,I will prey to the gods and the angels.Like a pagan, to anyone who will take me to heaven-
Mesaj tarihi:
said:
Muhallebi, 24 Kasım 2005 15:32 tarihinde demiş ki:
Küçükken benimde bi gri tavşanım vardı. Kulağı çorap kokardı.

sabah sabah beni yardın allahta sen yarsın.:))[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
çok guzeller ama ben sadace kediliri severim dayanam yerim falan:)[signature][hline]
In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...
Energizer tav$ani / Gizli Ninja2
Diablesse [Eclipse] Burning Legion
Karakedi, 23 Temmuz 2005 17:14 demişki:
accaz be güzelim. bi server gelsin. acmayan dynamik gibi kel olsun
Mesaj tarihi:
eti çok güzel oluyor bunların.Mangalda,üzerine birazda kekik serptinmi mis gibi oluyor.Yanına bide küçük açtıkmı.

[Bu mesaj Pentotal tarafından 07 Aralık 2005 20:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
albino bu tavşan
albino nedir bilirmisin saçı beyaz teni pembe gönlü güzel insan[signature][hline] komi ap komi ap komi ap itz de
*garbage sevenler derneği üyesi*
garbege ı kurtaralıım ben geldiimde çok zevkliydi bura bile monoton oluo nooluuurr!!!
Mesaj tarihi:
said:
raspy, 07 Aralık 2005 23:13 tarihinde demiş ki:
mangallık kıvama ne kadar sürede geliyo bu yavrucaklar?

2-3 aya mangallik kıvama gelirler.Bide o buyumeyen tavşanlardan mangal yapmayi tavsiye etmem,fazla bir et cıkmıyor.
  • Yeni Oluştur...