Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tavşancık Aşkımız

Sabrina

Öne çıkan mesajlar

ayy aklıma annemin ısrarları yuzunden bi baskasına vermek zorunda kaldıım tavsanım geldi böhuuuu..adı sisdi griydi höbööö cok tatlıydı bunun gibi ama annemin benjaminleri yiyince evde barınması imkansızlastı:([signature][hline]Her dişi antiöstro olarak dogar,onu ailesi veya cevresi ostrolastırır:..........
Sosyal ağlarda paylaş

Toptan cvp verim hepinize.

Bakımı zor evte pistir baya =] Ama işte o güzelim tüyleri görünce dayanamıosunuz.Ağzını filan oynatıo kendi kendine hh..

Ölürse nolcak denmiş.Üzülcez tabi ama ölene kadar da en ii şekilde yaşatıcaz+değerini bilecez ufaklığın.

Ayrıca toggie mrk etme gözüm gibi bakıorum.(Aa ben körüm ama löl)[signature][hline]-Yirim ben bu aşkımı..
-İnternete resim yüklemek -by Sabrina-
-Hay muchos de falses;
-Pero hay apenas una verdad..
Sosyal ağlarda paylaş

giovanni tavşanların süpermiş:)
biri benim olsun mu?[signature][hline] sunthewitch, 07 Kasım 2005 15:58 tarihinde demiş ki:
resmin çok güzelmiş senden hoşlandım lilynessy benimle çıkar mısın? eğer sende benden hoşlandıysan resmim 61. sayfada istanbuldaysan bigün buluşalım isterim . Çok ciddiyim

Sana beni öldürebilme gücü bahşediyorum,çünkü beni öldürmeyeceğine güveniyorum..
Sosyal ağlarda paylaş

biraz büyüsün bi ızgara partısi yapılır etli butlu biseye benzio =p[signature][hline]oper, 09 Kasım 2005 00:07 tarihinde Hakansukurun 10 dk kızlarla ilgili 10 topic acmasından sona demiski:
olm senin sorunun mu var kızlarla?? istedin de vermediler herhalde.. ??
-------------------------------
Haumarush-Tauren-WArrior-Zaptiye
Sosyal ağlarda paylaş

ohhh yanındada dileyen sarap dileyen rakı icer bi muhabbete doyum olmaz be ohh[signature][hline]oper, 09 Kasım 2005 00:07 tarihinde Hakansukurun 10 dk kızlarla ilgili 10 topic acmasından sona demiski:
olm senin sorunun mu var kızlarla?? istedin de vermediler herhalde.. ??
-------------------------------
Haumarush-Tauren-WArrior-Zaptiye
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Muhallebi, 24 Kasım 2005 15:32 tarihinde demiş ki:
Küçükken benimde bi gri tavşanım vardı. Kulağı çorap kokardı.

sabah sabah beni yardın allahta sen yarsın.:))[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
çok guzeller ama ben sadace kediliri severim dayanam yerim falan:)[signature][hline]
In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...
Energizer tav$ani / Gizli Ninja2
Diablesse [Eclipse] Burning Legion
Karakedi, 23 Temmuz 2005 17:14 demişki:
accaz be güzelim. bi server gelsin. acmayan dynamik gibi kel olsun
Sosyal ağlarda paylaş

albino bu tavşan
albino nedir bilirmisin saçı beyaz teni pembe gönlü güzel insan[signature][hline] komi ap komi ap komi ap itz de
*garbage sevenler derneği üyesi*
garbege ı kurtaralıım ben geldiimde çok zevkliydi bura bile monoton oluo nooluuurr!!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...