erayyirik Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 arkadaşlar arkadaşım koxpu görmek istiodu.bende ona göstermek amaçlı indirdim.bak burdaki şey sayesinde mana gitmio dedim.gösterdim falan manam ihç gitmiodu fakat normalde manam bitmesi gereken yerde sikll kulannınca işe yaramamaya başladı.ama mana doluydu.mana doldurmak için olan pota tıklaıdm bişey olmadı çünkü mana zaten full doluydu fakat artık skill vuraibliodum.koxp mileti kandırmak için mana bölümünü donduruo ama sonuçta yinede mana potion kullanmanız lazım.(bunlardan yannış anlamayın koxp kullanmam)[signature][hline]ırk:orc clan:_soulteam_ LVL:45 JOB:priest(buff,heal)paper yani full str Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 tmm[signature][hline]::Ujio:: 67 lvl warrior ares blocked Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 ya böle cvp verme[signature][hline]ırk:orc clan:_soulteam_ LVL:45 JOB:priest(buff,heal)paper yani full str Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 ne diye cevap vereyim ki ehuehue sanki burdaki herkes kosp koxp kullanici ve senden bu durumdan sorumlu bakanmis gibi aciklama yapiyorsun birak ne oluyosa olsun kullanmiyorum diyosun o zaman sana ne :horace:[signature][hline]::Ujio:: 67 lvl warrior ares blocked Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cr0w292 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 said: NightHunter666, 22 Aralık 2005 20:47 tarihinde demiş ki: tmm zuahhahah :D:D[signature][hline]İsim=Fa1L3d Seviye=5x Sunucu=olympia Görev=mage ırk=insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 onu demiorum yani anlatmak istediim bazıları gelip sırf mana için satın alır falan öle şeyler olamsın diorum.ok?[signature][hline]ırk:orc clan:_soulteam_ LVL:45 JOB:priest(buff,heal)paper yani full str Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 eet haklisin adamlarin maksatlari zaten xp deil cok mana gidiyor diye kosp kullaniolar :D[signature][hline]::Ujio:: 67 lvl warrior ares blocked Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Buying mp absord iron bow! Pm me offers![signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 68 NP: 170xxx Clan: JokerS Server: Ares Durum: Az kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cherkes Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Ya geçen Giant Golem den +7 rare raptor düştü :D[signature][hline]server:Ares class:Elmorad Wairor lvl:65 np:60k Swift...Baba beni kastırır mısın?!!! Slm baba Türk müsün? Clan pls!!! Aga Party pls!!! ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 ya bugünlerde herkes +lı raptorun rare item olduunu sölüor bu sölentiler dorumu gerçekten[signature][hline]ırk:orc clan:_soulteam_ LVL:45 JOB:priest(buff,heal)paper yani full str Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_KoRn3R0th_ Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 yaratıktan çıkan +1den falza çıkan raptor rare itemdir başka açıklaması yokki ancak +1upgrade item...[signature][hline]Photo Uploded... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnuriaAlptekin Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 said: NightHunter666, 22 Aralık 2005 20:53 tarihinde demiş ki: eet haklisin adamlarin maksatlari zaten xp deil cok mana gidiyor diye kosp kullaniolar :D :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar