serenity Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 korku icin poltergheist ve rosemary's baby iyi ornekler, biraz da "gore" isterseniz brain dead ve evil dead eglencelidir. bu arada oy veren obez us liler her ne kadar olayin bokunu cikarsada genede en elit liste horror-imdb. oradan bisiler bulabilirsiniz.[hline]no tomorrow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 ghaldszar ben o filmin atmosferini hiç begenmedim korkutucu gelmedi hiçbirşey ve bayağı geldi bana gaztede veya televizyonda falan birsürü eleştirmen begeniyor bende dinliyorum onların yorumlarını falan mesela gazetede yazıyorlar süper film acaip korkutucu ... gidiyorum filme hiçbi etki bırakmıyo üstümde. kendimi korkmuacm diye kasmıyorum yanlış anlama , bi önyargıda yok ama gittigimde etkilemiyorsa beni bende oa filme korku filmi demem yoksa bi sahne olur pat diye suradı değişir bi ana irkilirsin falan bunlar hep bayağı seyler[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Gerçi evet korku diyince... Hmm. Eeee.. e.. bu kadar...[hline]Mereba iyi günler. Scorpionlar saldırıyo da haber veriyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
medusa Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 the ring beni de çok etkilemişti bide aynı akşam evde tek başıma kaldım ve tv izlerken birden telefon çaldı acayip korktum tabi telefonu açtım seven days diye bi ses donup kaldım meğersem arkadaş şaka yapmış bide beni blade etkilemişti (tabi o zaman küçüktük) 1hafta boyunca yatakların altına bakmıştım vampir varmı diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Alien serisinde 1 ve 3'ü tek geçerim. Zaten sinemaya gidip pek film izlemiorum. Son 10 yılda hiç doru dürüst korku filmi görmedim. Gördüklerimde hep kült olmuş artık korkutamayan filmler. -The Amysville Bilmemne. Adını hatırlayamadım şimdi. Bi ton versionu var bunun. -Living Dead'in bir versionu vardı. Adamın kız arkadaşı ölüo onu diriltio. Sonra kız çektiği acıya dayanamıo gidio heryerine bişiler saplıo o halde gezio felan. -Freddyler, 13. cumalar The Ring'in bir kısmını izledim pek de hatırlamıorum ama seyrettiğim kadarı korku deil rahatsız ediciydi.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 bir kere milleti kesen biçen eleman doğa üsütü deyilse tırsmam bile(scream,13. cuma) ve böyle komik şeyler diyelim alienin bütün serisi çok süperdi sonra exsorsıst (yüzde yüz yanlış yazdım) birincisi iyidi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Alien 2 ve 4 ü pek sevmiorum ben. Zaten birbirlerine benziolar ikisindede queen var. Alien 1 ile de 3 birbirine benzio ikisindede tek alien var ayrıca gerilim olarak öbürlerine on basar.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 korku filminden daha cok gerilim filmlerini tercih ederim ben :) acıkcası cok da güzel bir film hatırlamıyorum su son günlerde.. ama "the shining" güzeldir. ring de fena deildi. ha bi de Se7eN var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
No_FeaR Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Aynen bende çok zevk alıyom korku filmlerinden işte en beğendiğim filmler Korku Filmi İsterseniz Halloween Serisi ki bu slahser türünü başlatmıştır izlemeye çalışın özellikle ilk 4 bölümü Friday The 13th 13.Cuma serisi iyi bir slasher filmidir kampta geçmesi ayrı bi hava katıyo tırstırıyo ister istemez Nightmare On Elm Street 1 Elm sokağı serisinin sadece birinci bölümü iyi zaten bu bölümü izleyin George A Romeros Dead Trilogy Zombi filmlerinin en acımasızı bu filmlerdir büyülk ihtimalle manyak bişey yani film Ölülerin gecesi şafağı günü olarak üç bölümden oluşuyor The Fog Bu film manyak ötesi bişey hayalet öyküleri genelde korkutmasada bu film korkutuyo bunuda izlemenizi öneririm KORKU FİLMİ KONUŞACAK VARSA MESAJLAŞALIM[hline]In a world where you can be anyone;Who will you be? Nemesis -Evil Mage-Nebula Sargonnas - Vampire Mage-Arqas :rock: BİZ KARŞIYAKALIYIZ :rock: www.ultimatezone.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Foxx Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 What lies beneath: Ziplamaktan yerimde duramadim. The Ring: Konu cok karanlik ve urpertici bi de o olulerin makyajlari manyak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GICIK2 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 said: Foxx, 10 August 2003 03:24 tarihinde demiş ki: What lies beneath: Ziplamaktan yerimde duramadim. The Ring: Konu cok karanlik ve urpertici bi de o olulerin makyajlari manyak. Ehehe ben o ölüyü ilk gösterdiklerinden hazırlıksız yakalandığımdan çok fena oldu bi anda sonra 2.sinde gözlerimi kapadım :)[hline]Nebula/Locus :: Tommy Parker Nekadar sallarsan salla son damla donuna düşer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 En cok begendigim korku filmleri;The Evil Dead I: Boyle bir film olamaz! Dusuk budgeti ile zamanina gore o efektleri yapmalari, deamonlarin surat ifadeleri, bodrum katindan gelen sesler... bodrum katinda ashin kiz kardesinin gulme sesleri..........Film hakkinda bilgiNosferatu the Vampyre: Oyunculuk saheseri, gelmis gecmis en iyi dracula filmi. Atmosferi, muzikleri, Nosferatunun surat ifadeleri (her nekadar okan bayulgene benzesede), resmen filmi seyrederken kan donduruyor.......Film hakkinda bilgiThe Shining: Bir insan yavas yavas delilige suruklendiginde noolur? Karisini ve cocugunu oldurmek ister. jack nickolson in en iyi filmi.Film hakkinda bilgiThe Thing: Yillarca tanidiginiz arkadasiniza guvenemesseniz ne yaparsiniz? Tabiki benzin dokup bi guzel yakarsiniz? Super oyunculuk, super karakterler. Herbiri ayri ayri islenmis filmin her aninda konusmalari bile tad katiyor. Efektler simdiki filmlere tas cikarir. Bide filmi izlerken insan u$uyor.Film hakkinda bilgiTexas Chainsaw Massacre: Iste gercege dayali korku filmlerin babasi. Vahset ve vahsetin ta kendisi. Filmi izleyin, daha sonrada gercekten oldugunu dusunun, sonra kasaba gidip yarim kilo kuzu cigeri alin.Film hakkinda bilgiPeople Under The Stairs: Dunyada bu kadar sapik varken, olabilme ihtimali oldugunu dusunursek, bu film sagliga zararlidir. Cocuklar ve cektikleri aci...Film hakkinda bilgi Aklima geldikce eklerim[hline]Can't rain all the time. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 abi şeytan korku diildi bence cok komikti signs hele hic korkunç diildi[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Elenaor the Wizard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Korku sayılmaz zaten, daha çok gerilim.[hline]ymumcuoglu / Saeros Lúinwë Even the smallest person can change the course of the future... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 germeyen bi gerilim ama[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Elenaor the Wizard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Bende ek olarak birkaç tane Argento babanın filmini ekliyorum izlemeyen varsa kaçırmasın inanılmaz ucuz ama senaryoları o kadar sağlam filmlerdir. "Tenebrae" "Opera" sanırım yakınlarda CNBC-E de gösterildi hala feci şekilde tüylerim diken diken olur seyrettikçe filmi "Phenomena" kişisel seçimimdir böceklerle iletişim kurabilen genç güzel kız teması hehe. Birde Argentonun değilde bir başka hasta yönetmen Abel Ferrara nın yeniden uyarladığı klasik korku filmi "Body Snatchers" Birde bu var 1987 Avoriaz korku filmleri festivali birincisi. John Carpenter a tapmama neden olan filmdir. "Prince of Darkness"[hline]"Onzac" Clan Martian Artist"Ederan" Clan Fixör"Gafur" Clan Enforcer"Story of SadButcher" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Lanetli Tepe (a.k.a House on Hounted Hill) baya ii bi korku bence: bilgi için: http://www.cine5.com/vizyon/vizyonfilm.asp?filmid=295 fragman için: http://www.cine5.com/vizyon/fragmangoster.asp?film=http://houseonhauntedhill.warnerbros.com/videoclips/hauntedhilltrailer.mov[hline]-[Bu mesaj -MrBomb- tarafından 11 August 2003 12:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 kurban die bi film var onu tavsiye edim[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Elenaor the Wizard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GICIK2 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Bugün 13 Hayalet diye bi film izledim geçen sene gösterimdeydi galiba fena değil tavsiye ederim.[hline]Nebula/Locus :: Tommy Parker Nekadar sallarsan salla son damla donuna düşer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 jeepers creepers 2 geliomuş trailer falan tıkla[hline]:: arcane ::::::::hp:hss::::::::1::::::::2::::::::3:::::::: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 exorcist'e kötü diyenler.. sinemada mı izlediniz? sinemada izleyipte o kızın örümcek yürüyüşü yaptığı sahnede kaçınız korkmadınız? çok da iyi bi filmdi exorcist.. halada korkutur adamı heheh.. hayvan mezarlığımıydı ya of adını unttum filmin o süperdi işte.. daha ötes yok..[hline] Wannodo sakka jitio hatto winning elevongo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 sinemada izledim o sahnede de güldüm komikti :)[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Elenaor the Wizard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Sevmek zorunda değil adam yaf güler moda girmemiştir biz severiz gireriz. Bence Sinema tarihinin en iyi korku filmlerinden birisidir hatta birde 2. bölümü vardır oda filmde hikayesi birazcık görünen kayalıkların ortasında şeytan çıkarmaya çalışan rahibin hikayesi ile ilgilidir. Beraber izlendiğinde güzel olur. (Bu arada remastered olayında eklenmiş o merdiven sahnesi bende baya bir zıplamıştım)[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör "Gafur" Clan Enforcer "Story of SadButcher" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Fear dot com da fena degildi..ama the ring favorim.13 hayaleti izleyemedim.onun için de fena degil diyorlar ne dersiniz?[hline]Spartan Avalon uo shard GM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 exorcist'in 4 filmim var ama ilki dışında diğerleri mantar ama açıkcası bende ilk filme çok gülmüştüm sinamada ama küçükken izlediğimde a 2 ay annemlerin yataığında yatmıştım :p 13hayalette komedi tarzı birşeydi sadece evin dizaynını beyenmiştim çok orjindi,the thing yapılığı zamana göre konusu ve oyunculuk bakımından süper bir film ama korku değil daha çok gerilim bence.The ring gibi beni zıplatan filim izlemedim.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry [Bu mesaj Virus tarafından 14 August 2003 22:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar