dory Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 finding nemo, the incredibles ve ice age'i izledikten sonra cok buyuk umutlarla gidip hayal kırıklıgına ugradım:) espriler kaliteli değildi ve daha cok küçük cocuklara yonelikti. Eger arkadaslarınızla gidip eglenmeyi planlıyorsanız tavsiye etmiyorum ama küçük kardesinizle zaman gecirmek için guzel bi film;) Zeytin ve thelegbra'ya (bkz: hi too )filmi izlerken bana eşlik ettikleri için burdan teşekkurlerimi sunuyorum eheh:D[signature][hline]you have no chance to survive make your time! ha ha ha! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 18 milyonu bozuklar halinde verip rezil olduğumuzla kaldık. Bir kaç yerde güldük ama ne bilim. Ben uyudum bi ara dory uyandırdı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 said: Zeytin, 13 Aralık 2005 21:53 tarihinde demiş ki: 18 milyonu bozuklar halinde verip rezil olduğumuzla kaldık. böle rezil olunuosa yandık. :-)[signature][hline][b]And after all we're only ordinary men Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 18milyon 1 milyon 500 bin ve 250 binliklerden olusuyordu ve gercekten komikti. Bilet satan kız bile guldu halimize[signature][hline]you have no chance to survive make your time! ha ha ha! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Ben kur yaptım kıza o yüzden güldü o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 o civciv hiç sempatik gelmedi bana ya. ordan kaybediyo bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 civciv yerine bi elma koysalardı o film olurdu :P bende gittim beenmedim ya üf :)[signature][hline]naaK !!! öLDü !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 ben beğendim dayt favorimde o cool kirpi oldu euheu[signature][hline]Boo, are you happy now? [Bu mesaj wildpervert tarafından 22 Aralık 2005 23:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 ben sevdim baya da komikti. üstelik gülmeye şartlandımamıştım kendimi[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. --------------- Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam: Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar