ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 birincisi bu logo nası olmush? :) ikincisi biri bunu türkçeye çevirsin. FROM :ABUBARKA SALIM ABIDJAN, IVORY COAST WEST-AFRICA DEAR:Sir/Madam, PERMIT ME TO INFORM YOU OF MY DESIRE OF GOING INTO BUSINESS RELATIONSHIP WITH YOU. FOR THIS SIMPLE AND SINCERE BUSINESS. I AM Abu Salim, THE ONLY CHILD OF LATE MR AND MRS. Salim, MY FATHER WAS A VERY WEALTHY COCOA MERCHANT BASED IN ABIDJAN, THE ECONOMIC CAPITAL OF IVORY COAST BEFORE HE WAS POISONED TO DEATH BY HIS BUSINESS ASSOCIATES ON ONE OF THEIR OUTING TO DISCUSS ON A BUSINESS. WHEN MY MOTHER DIED ON THE 21ST OCTOBER 1984, MY FATHER TOOK ME SO SPECIAL BECAUSE I AM MOTHERLESS. BEFORE THE DEATH OF MY FATHER ON 29TH JUNE 2001 IN A PRIVATE HOSPITAL HERE IN ABIDJAN. HE SECRETLY CALLED ME ON HIS BEDSIDE AND TOLD ME THAT HE HAS A SUM OF US$ 16,500,000 (SIXTEEN MILLION FIVE HUNDRED THOUSAND, UNITED STATES DOLLARS) LEFT IN A SUSPENCE ACCOUNT IN A LOCAL FINANCE SECURITY COMPANY HERE IN ABIDJAN, THAT HE USED MY NAME AS HIS ONLY SON FOR THE NEXT OF KIN IN DEPOSIT OF THE FUND. HE ALSO EXPLAINED TO ME THAT IT WAS BECAUSE OF THIS WEALTH THAT HE WAS POISONED BY HIS BUSINESS ASSOCIATES. THAT I SHOULD SEEK FOR A FOREIGN PARTNER IN A COUNTRY OF MY CHOICE WHERE I WILL TRANSFER THIS MONEY AND USE IT FOR INVESTMENT PURPOSE, (SUCH AS REAL ESTATE MANAGEMENT). SIR, I AM HONOURABLY SEEKING YOUR ASSISTANCE IN THE FOLLOWING WAYS. 1)TO PROVIDE A BANK ACCOUNT WHERE THIS MONEY WOULD BE TRANSFERRED TO 2)TO SERVE AS THE GUARDIAN OF THIS FUND SINCE I AM A BOY OF 20 YEARS 3)TO MAKE ARRANGEMENT FOR ME TO COME OVER TO YOUR COUNTRY AFTER THE MONEY HAS BEEN TRANSFERRED. MOREOVER, SIR, I AM WILLING TO OFFER YOU 15% OF THE TOTAL SUM AS COMPENSATION FOR YOUR EFFORT/INPUT AFTER THE SUCCESSFUL TRANSFER OF THIS FUND TO YOUR NORMINATED ACCOUNT OVERSEAS. FURTHERMORE, YOU CAN INDICATE YOUR OPTION TOWARDS ASSISTING ME AS I BELIEVE THAT THIS TRANSACTION WOULD BE CONCLUDED WITHIN SEVEN (7) DAYS YOU SIGNIFY INTEREST TO ASSIST ME. ANTICAIPTING TO HEAR FROM YOU SOON. THANKS AND GOD BLESS Abubarkar Salim FOR THE FAMILY şimdiden teşekkürler. :D[hline]günde bir öğün :P >>Join tHe war!icq no: 97135892send me a mail to : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 1. si o logo cıkmıyor 2. si ugra$amam ::)[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 bence spam bi mail, pek inanma derim adam kısaca şey demiş anmnem öldükten sonra babam bana çok değer verdi, babam burada bi kakao tüccarıydı ve çok zengindi, fkat iş arkadaşları tarafından zehirlendi, ve bana ölüm döşeğindeyen 16.5 milyon dolarlık bir banka hesa bı açtırdığını benim adıma söyledi, zaten zerhirlenmesinin sebebi buydu. Sizden istediğim bana bi banka hesabı açmanız kendi ülkenizde ve parayı oraya almanız 20 yaşında olduğum için parayı korumaznız paramı geri alınca size %15 ini vericem bence yazış, film gibi hikaye yazmış ben çevirdim sadece[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 euhe logoyu beğenmiyeceğinizi biliodum :) zaten 2dk'lık bişidi. yaf habire saçma saçma mailler gelio silmekten anam ağladı be! aha bi tanede bu.. Attn: Dear Sir, It is my pleasure to write you this confidential letter irrespective of the fact that we have not met. Very strong recommendation was made about you by a friend of mine who works with South African High Commission in Dubai as a straightforward and honest businesssman. Though I did not disclose to him my proposals all I demanded from him was to link me with very trustworthy foreign business man or woman I can trust. My name is mr Zuma Ache, I work with the Reserve Bank of South Africa, foreign operations dept. During my auditing last week I discovered the sum of $45,000,000.00 (fourty-five milliom U.S.dollars only.) belonging to a customer of my bank whom I know very well to be a Malaysian himself and the 24years old next of kin died in the Mombasa bombblast in an Isreali hotel . The history of the account I know very well, as the customer was fronting for the Congolise Minister for mining and mineral resource who was sacked three months ago. My proposal to you now is to act as next of kin in view of the fact that the customer is a foreigner all the internal documentation I guarranttee you of a perfect job, give me your consent by response to my mail and account details where I can transfer the money to as the headof foreign operation I assure you of smooth transaction. On completion of the transaction you shall be entitled to 20% while I and my two other colleagues will have the balance 70% And 10% for expencise during the curs of this transaction. we shall advise you further on how to place the funds in the asian capital market for 6 (six) months with good interest as we are no businessmen all we know is the financial market. Please confidentiallity is absolutely neccessary in this transaction, should you require any further clerification dont hesitate to reach me, through my email address;[email protected],I will acquire a non south african telephone we can use in talking throughout the duration of the transaction which normally will take one week thanks for your. Anticipating co-operation, Best REGARDS AND GOD BLESS. Yours Faithfull Zuma Ache [hline]günde bir öğün :P >>Join tHe war! icq no: 97135892 send me a mail to : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 haydaa bi tane daha geldi! FROM: General Hama Salama. DATE: 19th, Feb., 2003. CONFIDENTIAL BUSINESS PROPOSITION. I received encouraging information about you, hence I decided to contact you with this business proposition. I am Gen. Hama Salama, Military Commander with POLISARIO (Political Front for the Liberation of Western Sahara) and a member of council of the National Secretariat of Western Sahara(Saharawi Democratic Republic). Prior to my promotion to this rank/command, I was the second in command to the former military Commander. He was however killed in battle in early January. MY PURPOSE OF CONTACTING YOU: The struggle for liberation of the Saharawi people has enjoyed funding from private, religious and corporate organizations who recognize our struggle. They are the ones who assist/aid with funds and materials in prosecution of the war. Before the death of my former boss, we were given some funds(US$38,000,000.00Million) by international donors to procure ammunitions for POLISARIO. My boss deposited it with a private security company in Europe, because this was one of those incentives Political Front for the Liberation of Western Sahara get year in and year out. I came to realise that he intended to keep this particular funds for himself after a meeting we had in March last year. I quite agreed because I was promised a fraction of the goodies. But as fate may have it he died and I became the only man who has previlege to this information of this cash deposit, and all it's relevant documents, as the new herds man. Now, I want to claim this funds knowing fully well that I have all the relating documents needed in my disposal, to collect the deposit; including the Certificate of Deposit with which the Cash was deposited as Precious stones, and also the Deposit Agreement. I therefore want you to team/partner up with me to collect the funds in Europe as I require a foreigner to perfect the operation. Let me know your terms. I will provide all the necessary documentation needed to claim this funds. There are no risks involved as long as the transaction can be kept confidential, because someone else knowledge remain the only thing that can import any risk to this deal. I say it again, it is a simple and straight transaction but must be kept highly confidential. Upon the receipt of a positive response from you, I will give you further details; outlining the method of operation which has been mastered to pull this transaction through, soonest. Therefore, if you are interested, please do reach me via e-mail, while I perfect a better communication means for this project. Let me reiterate it again, I will want everything about this transaction to be treated in strictest confidence even if you are not interested. I await your response. Yours General Hama Salama. Military Commander, Western Sahara. La bi salın a.k beni ya![hline]günde bir öğün :P >>Join tHe war! icq no: 97135892 send me a mail to : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 çeviri yapmaya çalışıyım elimdne geldiğince... arkadaş seninle bi iş ilişkisine girmek istiyomuş, adı abu salim miş. babası ivory coastun ticaret merkezi sayılan abidjanda çok zengin bi cocoa tüccarıymış, ama sonra ortağı mı iş yaptığı biri mi ne onu zehirlemiş (hoho) annesi 84 yılında öldüğünde babası buna acımış işte üstüne titriyomuş falan... sonra babası 2001 yılında bu zehirlenme olayından sonra özel bi hastanede ölüm döşeğinde sayılı günlerini ızdırap içinde geçirirken oğlunu (abu salim'i yani) yanına çağırmış ve kendisinin hesabına yatırılmış olan 16,5 milyon dolarlık servetinden bahsetmiş (eheh). kendisi bu para yüzünden öldürüldüğü için, oğlundan bu parayı yurt dışı ortaklar bularak değerlendirmesini istemiş. bu da sana diyo ki: - banka hesap numaranı ver bu parayı senin hesabına yatırıyım :) - ben 20 yaşındayım, o yüzden bu paraya sen göz kulak ol. - beni ülkene çağır. sonra bu paranın 15%'ini sana vericekmiş.[hline]open your heart | i'm coming home[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 said: fizban, 24 Şubat 2003 21:10 tarihinde demiş ki: valla bu kadar uzun tercüme etmeyi kim ister ki ? ingilizce öğren, daha kısa sürer.[hline]fighting for peace is like screwing for virginity zuhahah lem ingilizce varda dediğin gibi çevirmeye üşendim :) bu arada yukarıdaki logo çıkmazsa bu linkten isteyen bakabilir.. www31.brinkster.com/shekilforum/logo.gif[hline]günde bir öğün :P >>Join tHe war! icq no: 97135892 send me a mail to : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 arkadaşlar bunlar nijeryalıobirçetenin sahte olan spamları böyle türklere gönderiyorlar sonrada paranızıalıp tozoluyorlar ilgilihaber hürriyetin birkaç gün önceki sayısında vardı bulursam burayada yazacağım sakın ola inanmayın[hline]Ahmetboy, şöylecene bir saçmalamış ki : evet ben olgun biriyim madem emalethde 13 yaşındaymış eh işte arada 1 yaş fark var işler süper olur baba ya ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Yer: aburka bilmemne abidjan coast falan fln Sevgili bay/bayan Sizinle bir iş ilişkisi kurma isteiğimi size belirtmeme izin verin. Bu iş için; Adım Abu salim, Mr ve Mrs salimin tek çocuğu. Mr.Salim yani babam Abijidanda yani ticaret merkezinde birlikte çalıştığı insanlar tarafından gene bir iş sırasında zehirlenene kadar paraya para demeyen çok zengin bir kakao tüccarı 21 october(ayları bilmem) 1298de annem ölünce babam benimle çok özel olarka ilgilenmeye başladı. 29th June 2001 tarihinde bir özel hastanede ölmeden önce babam beni yanına çağırdı ve dediki; bak evlat bende burda abijdanda bir bankada senin adına açılmış bir hesapta 16,500,000 dollars var(çüş) Ayrıca bana dediki zehirlenmesinin nedeni bukadar zengin olmasıymış. Bu nedenle başka ülkelerde yabancılarla beraber iş yapmamı ve çok ciddi büyük kurluşlar için yatırım yapmamı söyledi. Bende sizden çeşitli konularda nasihat talep ediyorum; 1) bukadar parayı transfer etmek için bir banka hesabı 2) ben sadece 20 yaşımda olduğumdan dolayı bu parayı benim için korumanız 3)Param trasnfer olduktan sonra ülkenize gelmem için yardım etmenizi Ayrıca parayı trasfer ettikten sonra bütün bu kaydı değer çabalarınızdan dolayı size bütün paranın %15ini vermek isitoyrum valla sizi çok sevdim Ayrıca bana yardım etmek için yapabilceğiniz başka şeylerde varsa bunu bana belirtebilirsiniz alan filen son paragrafı anlamadım. Sonrada tanrı kutsaın mutsasın fln[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 MADAFAKAAAA![hline]Ahmetboy, şöylecene bir saçmalamış ki : evet ben olgun biriyim madem emalethde 13 yaşındaymış eh işte arada 1 yaş fark var işler süper olur baba ya ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 euhe yani anlaşılan düzmece hepsi.. lem ingilizcesi çatpat dahi olan hangi lauk bu numarayı yer ki? :D Muhah bide demez mi %15 'i senin koptum. :lol:[hline]günde bir öğün :P >>Join tHe war! icq no: 97135892 send me a mail to : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 abi eskiden babanın bana borcu var ben babanın bi dostuyum gel sana gazoz alıcam şeklinde kandırılırdı küçük çocuklar şimdi yaşa bakmadan netten mailla kandırıyolar :)[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Daha fazla çevirmem valla işim var gücüm var :p[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 uzun süreden beri ilk defa iki kere gönderdim aynı msjı heh [Bu mesaj Ardeth tarafından 24 Şubat 2003 21:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 said: Ardeth, 24 Şubat 2003 21:16 tarihinde demiş ki: Ayrıca parayı trasfer ettikten sonra bütün bu kaydı değer çabalarınızdan dolayı size bütün paranın %15ini vermek isitoyrum valla sizi çok sevdim Ayrıca bana yardım etmek için yapabilceğiniz başka şeylerde varsa bunu bana belirtebilirsiniz alan filen son paragrafı anlamadım. Sonrada tanrı kutsaın mutsasın fln Ayrıca bana yardım etmek için yapabilceğiniz başka şeylerde varsa bunu bana belirtebilirsiniz euhe :lol:[hline]günde bir öğün :P >>Join tHe war! icq no: 97135892 send me a mail to : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Şöyle bir cevap yaz: Dear Abu Salim and other people there, I am a cocoa fetihist who does not give a shit about any kind of money. Such a coincidence, your father was a rich coca merchant, so I am sure that you have one hell of a coca. Find a huge cargo-plane, I am sure that every 20 year old person in the world who does not have any kind of injury or madness can reach his bank account. So draw some money of yours from your bank, and rent a huge cargo plane, and send me all the cocoa you have. After I eat all that cocoa, I may start thinking about helping you... Best regards, May satan bless you For the love of cocoa CocoaMasta'[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 CocaoMasta' eheh[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 euehu Volfied ben bunu yollayınca adamlar mail adresindeki ev adresinden beni linç etmeye gelmesinler ne dion lan sen sibop die :D[hline]günde bir öğün :P >>Join tHe war! icq no: 97135892 send me a mail to : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 mail adresinde ev adresin mi yazıyo e iyi :)[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Baya uzun bi mail adresi heralde darüşşakafamegakentgaztecilersitesino20cblokmaslakistanbultü[email protected] *!kaçar*[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 DarrüşaKAFA neresi ardeth cim :) megakent diye bişi mi var? varsa merak ettim yuh[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Eheh evet 5-4 sitenin oluşturduğu bi yer :) Eheh bendeniz orda oturuyorum tabi o verdiğim adres bizim eve değil :p[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 * [Bu mesaj ShekiLChoCuq tarafından 24 Şubat 2003 21:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 said: Ardeth, 24 Şubat 2003 21:40 tarihinde demiş ki: Baya uzun bi mail adresi heralde darüşşakafamegakentgaztecilersitesino20cblokmaslakistanbultü[email protected] la hımbıl iğrençlik yapma şimdi :) mail adresinde yazmıo herhalde. kayıt olurkenki verdiğin adres. *! sazan gibi atladığını hisseder *[hline]günde bir öğün :P >>Join tHe war! icq no: 97135892 send me a mail to : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Nasıl yani e-posta adresi alırken gerçek adresini verenlermi var??? *! Afallamıştır, anlamsız anlamsız sağa sola bakar*[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar