mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 bende kopyası var oyunun(orjinal değil yani) biriyle netten nası oynayabilirim(patch filan gerekiyo mu anlamında) bi de burdan oynamak isteyen var mı??[signature][hline]the truth is out there... Luke: I can't believe that Yoda: That's why you failed FB may the force be with you
zamo Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Orijinali gerekiyor.[signature][hline]Mike, 26 Ağustos 2005 17:26 tarihinde Fenerin Şampiyonlar Ligi kurası için demiş ki: rahat 2.yiz bunu imza yapın 3-4 ay sonra hatırlatın bana. Bonjo da ardından demiş ki: avrupadada başarı gelince nereye kaçacaksınız hangi köşeye saklanacaksınız mrk ediyorum... az kaldı az bekleyin.
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 yani şimdi ben arkadaşımla create geme diyip netten oynıyamicam saçma bişey bu[signature][hline]the truth is out there... Luke: I can't believe that Yoda: That's why you failed FB may the force be with you
Gargi_amca Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 valla ip yazıp bağlanıp olmuyomuymuş yaw? kopyada olsa kendi aramızda oynayabilmemiz lazım. bi soralım bakalım. bende denemedim ki hiç. aslında cok gusel olurdu yaw. şöyle 20 ye 20 falan :) tamam tamam 10 a 10 da olur. onada razıyız :)
SadGamer Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 FilePlanet'ta betası vardı daha beta olduğu için pek birşey yoktu , kapanmasaydı ondan oynayabilirdin.
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 said: mulgear6, 21 Aralık 2005 18:37 tarihinde demiş ki: yani şimdi ben arkadaşımla create geme diyip netten oynıyamicam saçma bişey bu arkadaşım niye saçma olsun, korsan kullanıyorsun oynayamaman doğal.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye | MZ: Brotherhood of the Ball
Öne çıkan mesajlar