Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 bi Chief olamadaım :D[signature][hline]<C & E> I Love =o= HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 Ultima Rlz!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 çözemedim yahu oyunu :( yardımcı olacak varmı ?[signature][hline]god hates us all Beşiktaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 oyunu çözdüm hafiften picciotto oldum da bi paranın gözüne vuramadık ya kazanamıyorum para yokmu bu işin kolay yolu :) uyuşturucu işine gircem para yok ehuauh[signature][hline]god hates us all Beşiktaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 kolay 1 yol diye birşey yok ,birkaç para kazanma yolu var 1-çaldığn pahalı arabalar ,ilerde,zamanla 2-bir miktar paran olunca ve uçak sahibi olunca ki douglas marka uçak travel time 30dk. düşürüyor ,ucuz cocaine alıp pahalı yer satmak,diyeceksin nerden bilicem,irc.barafranca.com #booze/narcs 3-kumar ,ki az paran varsa tavsiye edilmez damn :)[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Kolayforum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bert Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 İtalya Palermo da oynayan varmı varsa beni friend list e eklesin nick: BertCarleone[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bert Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 alfa romeo bu arabayı yeni çaldım sizce güzel mi %42 hasarlı tamir için 70 bin dolar istiyor sizce elimde kalsınmı yoksa satıymı[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Bende üye oldum bakalım güzel bişiye benziyor[signature][hline]Mandoo, 23 Ağustos 2005 16:29 tarihinde demiş ki: bir trip vardır ya..ulan berber acaba değdiriyormu diye kıllanır insan bir an... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Newyork'a yerleşirseniz tüm paticik halkı olarak organizasyonları daha kolay yaparız. Çoğu pati newyork'ta.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bert Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 abicim mafya dediğin italyada olur :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 said: Bert, 29 Ağustos 2005 14:00 tarihinde demiş ki: alfa romeo bu arabayı yeni çaldım sizce güzel mi %42 hasarlı tamir için 70 bin dolar istiyor sizce elimde kalsınmı yoksa satıymı sakin repair etme yazik olur tabi araba yarisi fantazisi yapmicaksan :) bence at kenara dursun heist te filan saglam araba lazim oluyor ozaman kullanirsin[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? Eger Konunun Daha Onceden Acildigini Dusunuyorsan Insan Gibim Pm At Post Kasma gm Ninca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 said: Bert, 29 Ağustos 2005 15:49 tarihinde demiş ki: abicim mafya dediğin italyada olur :D bende senin gibi dusunuyordum uye olurken ulam saglam adamlar burda takiliyordur diyip gidip NY da spawn oldum :D[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? Eger Konunun Daha Onceden Acildigini Dusunuyorsan Insan Gibim Pm At Post Kasma gm Ninca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 yaw beni öldürdüler allahım delircem ne güsel thief olmuştuk bidaha baştan başladık hadi bakalım[signature][hline]<C & E> I Love =o= HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 Ultima Rlz!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 beyler 1 aileye girene kadar cebinizde para bulundurmayin millet deli gibi online kullanicilar listesini didikliyor cebinizda para varsa indirirler gerci seni kimin oldurdugu simdi obay a dusmustur:) nickini yazsana satin alip ogreniriz sende intikamini alirsin :D[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? Eger Konunun Daha Onceden Acildigini Dusunuyorsan Insan Gibim Pm At Post Kasma gm Ninca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Yok yav 2-3 kere actım , her seferinde shoplifter 40-50 seviyelerinde indirdiler asagıya , baydım bende ...[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 basin sagolsun :D[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? gmNinca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 bende başladım.ölmemenin bi yolu yokmu bu oyunda :P yani bi süre kimseye bulaşmasan durup dururkende öldürüyolarmı.yoksa parayı bankada muhafaza etsek mesela cepler boş olsa.adam bi çıkarı olmadan öldürürmü yinede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 2 haftadır sürekli bağımlısıydım,UO kadar sarmıştı ve açılmıyorrrrrrrr amannnn tanrıımmmmmmmmmmmmm[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Kolayforum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: EagleEye, 02 Eylül 2005 05:53 tarihinde demiş ki: bende başladım.ölmemenin bi yolu yokmu bu oyunda :P yani bi süre kimseye bulaşmasan durup dururkende öldürüyolarmı.yoksa parayı bankada muhafaza etsek mesela cepler boş olsa.adam bi çıkarı olmadan öldürürmü yinede? valla sadece killing skill icin olduruyorlar , parana da bakıyorlar ama olmasa da olduruyorlar yani .. O yuzden bi aile uyesi falan olmak lazım ama thief olmadan da ya da pickpocket olmadan aileye almıyorlar .. Ben mesela 3-4 kere actım herseferinde shoplifter'ın 40 civarında indirdiler asagıya hicbir sebep yokken ...[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 cok yazdim ama gine yaziyim ilk zamanlar ezik profil yaratin :D, dikkat cekici resimler koymayin cebinizde para bulundurmayin suclar bolumundede sadece 100mt calisin, saglam 1 araba caldiginizdada kumara kosun:), ve size garanti veriyorum bu resmi koarsaniz [spo1=Cobras][/spo] benim gibi Başlama tarihi 15-06-2005 06:32:44 tarihinden beri yasarsiniz ki ben ilk zamanlar milletten para, araba caliyordum dusunun :) cobras agir 1 aile oyunda. oyundaki nickim : cinali :D[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? gmNinca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 ufak hatirlarma :) caldiginiz dandik arabalari (cogu 500$ oluyor) atin kenara gitsin aileye girdiginiz zaman tabi ailenin Crusher i varsa bunlari mermiye cevirebiliyorsunuz oyunda mermi sahibi olmak cok onemli[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? gmNinca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desirous Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: Bert, 29 Ağustos 2005 15:49 tarihinde demiş ki: abicim mafya dediğin italyada olur :D kesinlikle[signature][hline]İçimdeki şeytanın ensesindeyim! Mike, 26 Ağustos 2005 17:26 tarihinde demiş ki: rahat 2.yiz bunu imza yapın 3-4 ay sonra hatırlatın bana.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gonozom Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 bende şimdi kayıt oldum, ama ana menüde zilyon tane aparat var, neyle başlamalı nasıl bi başlangıç stratejisi kullanılmalı birisi yardımcı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gonozom Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 önceki mesajları okudum, şu cobras denen ailenin resmini profilime koydum ama şimdi bu aile kim len bu dallama bizim ailede değil bu n00b diye öldürmesin beni? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 bisey olmaz merak etme, msjlari okuduysan neler yabicagin belli zaten not: bende zamaninda habersiz koymustum sonra bende cobras oldum :)[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? gmNinca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 beni de alııaaan eheh mermi lasım[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar