Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mafya Oyunu :)

vimpir

Öne çıkan mesajlar

kolay 1 yol diye birşey yok ,birkaç para kazanma yolu var
1-çaldığn pahalı arabalar ,ilerde,zamanla
2-bir miktar paran olunca ve uçak sahibi olunca ki douglas marka uçak travel time 30dk. düşürüyor ,ucuz cocaine alıp pahalı yer satmak,diyeceksin nerden bilicem,irc.barafranca.com #booze/narcs
3-kumar ,ki az paran varsa tavsiye edilmez damn :)[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!...
Kolayforum
Sosyal ağlarda paylaş

Newyork'a yerleşirseniz tüm paticik halkı olarak organizasyonları daha kolay yaparız. Çoğu pati newyork'ta.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bert, 29 Ağustos 2005 14:00 tarihinde demiş ki:
alfa romeo
bu arabayı yeni çaldım sizce güzel mi %42 hasarlı tamir için 70 bin dolar istiyor sizce elimde kalsınmı yoksa satıymı
sakin repair etme yazik olur tabi araba yarisi fantazisi yapmicaksan :) bence at kenara dursun heist te filan saglam araba lazim oluyor ozaman kullanirsin[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin?
Eger Konunun Daha Onceden Acildigini Dusunuyorsan Insan Gibim Pm At Post Kasma
gm Ninca
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bert, 29 Ağustos 2005 15:49 tarihinde demiş ki:
abicim mafya dediğin italyada olur :D
bende senin gibi dusunuyordum uye olurken ulam saglam adamlar burda takiliyordur diyip gidip NY da spawn oldum :D[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin?
gm Ninca
Sosyal ağlarda paylaş

beyler 1 aileye girene kadar cebinizde para bulundurmayin millet deli gibi online kullanicilar listesini didikliyor cebinizda para varsa indirirler gerci seni kimin oldurdugu simdi obay a dusmustur:) nickini yazsana satin alip ogreniriz sende intikamini alirsin :D[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin?
gm Ninca
Sosyal ağlarda paylaş

Yok yav 2-3 kere actım , her seferinde shoplifter 40-50 seviyelerinde indirdiler asagıya , baydım bende ...[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir /
Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir /
Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim /
Heman onun adi duser / Eti Eti Eti

nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki:
puahau lameriz zaten!!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
EagleEye, 02 Eylül 2005 05:53 tarihinde demiş ki:
bende başladım.ölmemenin bi yolu yokmu bu oyunda :P yani bi süre kimseye bulaşmasan durup dururkende öldürüyolarmı.yoksa parayı bankada muhafaza etsek mesela cepler boş olsa.adam bi çıkarı olmadan öldürürmü yinede?

valla sadece killing skill icin olduruyorlar , parana da bakıyorlar ama olmasa da olduruyorlar yani .. O yuzden bi aile uyesi falan olmak lazım ama thief olmadan da ya da pickpocket olmadan aileye almıyorlar .. Ben mesela 3-4 kere actım herseferinde shoplifter'ın 40 civarında indirdiler asagıya hicbir sebep yokken ...[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir /
Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir /
Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim /
Heman onun adi duser / Eti Eti Eti

nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki:
puahau lameriz zaten!!!
Sosyal ağlarda paylaş

cok yazdim ama gine yaziyim ilk zamanlar ezik profil yaratin :D, dikkat cekici resimler koymayin cebinizde para bulundurmayin suclar bolumundede sadece 100mt calisin, saglam 1 araba caldiginizdada kumara kosun:), ve size garanti veriyorum bu resmi koarsaniz [spo1=Cobras][/spo] benim gibi Başlama tarihi 15-06-2005 06:32:44 tarihinden beri yasarsiniz ki ben ilk zamanlar milletten para, araba caliyordum dusunun :) cobras agir 1 aile oyunda.

oyundaki nickim : cinali :D[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin?
gmNinca

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...