Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mafya Oyunu :)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kım oldugunu nasıl bulacagızki[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Mesaj tarihi:
Ya bu oyun adamı deli eder.. O kadar kasıyorsun kasıyorsun sonra alakasız bi adam gelip öldürüyor.. Ben direk bıraktım ölünce zaten..[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA
Mesaj tarihi:
uçak alıp seyehat yapabiliyorsun hiç bir sorun cıkmıyor sadece caldıgın arabalar o şehirde kalıyor nakliye ettirmen gerekiyor..

uçaklar 200.000$ den başlıyor. seyehat ücreti 12k ben 0 dan başladım tekrar kasmaya pff[signature][hline] i own j00
bLogger Mike
Mesaj tarihi:
beni ekle listeye yeni başlıyanlar kim varsada eklesin. msni verdim.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Mesaj tarihi:
oeah daha rank 3 un %25 indeyken oldurmusler ... e butun iyi oyuncular nooblari olduruyo ne is kimse yukselemiyo... birde kim oldurdu nasil ogreniriz?[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day.
Penthesilea ftw...
Mesaj tarihi:
iyi değil +-1 olayı var.. öldüreni çatışma sırasında görüyosun ölmemek için kaçma olayı falan war online san yaşıosun çatışmayı.. fakat ölmemek için ev alman gerek sığınağa falan giriyosun gene erken ölmüşün shoplifter %40 ken ölmek çok koyuyor hele ki herşeyin olduğu halde ölmek..[signature][hline] i own j00
bLogger Mike
Mesaj tarihi:
oyle 1 durumda vasıyet bırakın patıden bırıne yenı char acınca ona aktarırsınız.bız mayhemle oyle yaptık.isteyen lıstesıne ekleyebılır bnı.
nick : erdalozden[signature][hline]Karayollarında değil senin kollarında öleyim...
Mesaj tarihi:
para o kadar sorun degilde o kadar rank bastan kasmak bayar adami sonucta 2. veya 3. veya 5. kez olmeyecegini garanti edemiyor kimse[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day.
Penthesilea ftw...
Mesaj tarihi:
sürekli suç işleyeceksin.. suçlardan anaokulu bas ve sürekli araba çalmayı dene.. o kendiliğinden artıcak Durum daki % lik dilimi 100 olunca level atlıyosun Sıralama şöyle

1. level - %10 her suç işleyişinde
2. level - %2.5 her suçda..
3. level - %0.22 her suçta
4. level - %0.2 her suçta
5.level - %0.1 her suçta

diye sıralanıyor.. 15 level den ibaret.. Suç işledikce çalma oranlarında artıyor..[signature][hline] i own j00
bLogger Mike
Mesaj tarihi:
daha oncede soledim suclarda sadece 100 metre atisi yapin ks kasin, arabadan, heistten zaten para geliyor birazda kumar cevirceksin tamamdir, uyusturucu satma olayi biraz zor ama ondada iyi para var[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin?
Eger Konunun Daha Onceden Acildigini Dusunuyorsan Erkek Gibi Pm At
Mesaj tarihi:
ya beyler shoplifter oldum gene olmek istemiorum , herangi bi aile mensubu varsa bi sekilde aileye katabilir mi beni ? Super araba kullanırım valla :p ...[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir /
Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir /
Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim /
Heman onun adi duser / Eti Eti Eti

nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki:
puahau lameriz zaten!!!
Mesaj tarihi:
heist yapabiliriz, ny'tayım vimpir[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
  • Yeni Oluştur...