Voys Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 kım oldugunu nasıl bulacagızki[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Ya bu oyun adamı deli eder.. O kadar kasıyorsun kasıyorsun sonra alakasız bi adam gelip öldürüyor.. Ben direk bıraktım ölünce zaten..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA
Buzi Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Başlangıçta seçtiğimiz şehir sorun çıkarırmı ileride? İtalyada başlasak Usa den aileye girebilirmiyiz?[signature][hline]Buzkirpisi HatalıysamReport me
Mike Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 uçak alıp seyehat yapabiliyorsun hiç bir sorun cıkmıyor sadece caldıgın arabalar o şehirde kalıyor nakliye ettirmen gerekiyor.. uçaklar 200.000$ den başlıyor. seyehat ücreti 12k ben 0 dan başladım tekrar kasmaya pff[signature][hline] i own j00 bLogger Mike
Buzi Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Pati mafyası hangi şehirde,bizde orada başlayalım icabında delikanlı gibi falam :D
Mike Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 daha aile kurulmadı ama herkez newyork da.. aile kurulması için baya bi süre geçmesi gerekio ama tüm patiler birbirine dost ve takipcisi..[signature][hline] i own j00 bLogger Mike
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 beni ekle listeye yeni başlıyanlar kim varsada eklesin. msni verdim.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code]
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 uhu 10k$ imin 5k sini kazi kazana verdim kaybettim uhuhuh[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Penthesilea ftw...
Mike Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 disap sendemi başladın bea =) güsel güsel para yollarız sorun değil[signature][hline] i own j00 bLogger Mike
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 oeah daha rank 3 un %25 indeyken oldurmusler ... e butun iyi oyuncular nooblari olduruyo ne is kimse yukselemiyo... birde kim oldurdu nasil ogreniriz?[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Penthesilea ftw...
Mike Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 iyi değil +-1 olayı var.. öldüreni çatışma sırasında görüyosun ölmemek için kaçma olayı falan war online san yaşıosun çatışmayı.. fakat ölmemek için ev alman gerek sığınağa falan giriyosun gene erken ölmüşün shoplifter %40 ken ölmek çok koyuyor hele ki herşeyin olduğu halde ölmek..[signature][hline] i own j00 bLogger Mike
MoMo Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 oyle 1 durumda vasıyet bırakın patıden bırıne yenı char acınca ona aktarırsınız.bız mayhemle oyle yaptık.isteyen lıstesıne ekleyebılır bnı. nick : erdalozden[signature][hline]Karayollarında değil senin kollarında öleyim...
Mike Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 voysda öldü lol.. geçirenler saolsn[signature][hline] i own j00 bLogger Mike
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 para o kadar sorun degilde o kadar rank bastan kasmak bayar adami sonucta 2. veya 3. veya 5. kez olmeyecegini garanti edemiyor kimse[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Penthesilea ftw...
Kasanova Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 bizimkiler kvgame diye bişey yapmıştı burdan çalmışlar :)
Kasanova Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 beyler kimse anlatmamış ilk başladığımızda napıcaz diye
Mike Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 sürekli suç işleyeceksin.. suçlardan anaokulu bas ve sürekli araba çalmayı dene.. o kendiliğinden artıcak Durum daki % lik dilimi 100 olunca level atlıyosun Sıralama şöyle 1. level - %10 her suç işleyişinde 2. level - %2.5 her suçda.. 3. level - %0.22 her suçta 4. level - %0.2 her suçta 5.level - %0.1 her suçta diye sıralanıyor.. 15 level den ibaret.. Suç işledikce çalma oranlarında artıyor..[signature][hline] i own j00 bLogger Mike
vimpir Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 daha oncede soledim suclarda sadece 100 metre atisi yapin ks kasin, arabadan, heistten zaten para geliyor birazda kumar cevirceksin tamamdir, uyusturucu satma olayi biraz zor ama ondada iyi para var[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? Eger Konunun Daha Onceden Acildigini Dusunuyorsan Erkek Gibi Pm At
ZeuZ Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 ya beyler shoplifter oldum gene olmek istemiorum , herangi bi aile mensubu varsa bi sekilde aileye katabilir mi beni ? Super araba kullanırım valla :p ...[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!!
vimpir Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 :D, husrevaga ya msj at bakalim belki alir aileye giremezsen bile infona cobras image cak hic bisi olmaz[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? Eger Konunun Daha Onceden Acildigini Dusunuyorsan Insan Gibim Pm At Post Kasma DEPRESSION
vimpir Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 merhaba aktif mafya varmi :) ne zamandir heist yapmiyorum, pm atarsaniz sevinirim oyundaki nick "cinali" :D[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? Eger Konunun Daha Onceden Acildigini Dusunuyorsan Insan Gibim Pm At Post Kasma gm Ninca
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 asso 76.23% şu anda benim,çalışıyoruz bakalım :)[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Kolayforum
vimpir Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 bende assoyum ama sen asmissin :) heist icin msj ini bekliyorum LV deyim suan[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? Eger Konunun Daha Onceden Acildigini Dusunuyorsan Insan Gibim Pm At Post Kasma gm Ninca
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 heist yapabiliriz, ny'tayım vimpir[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code]
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 araba olan her yerde yaparım,yada uçağımla alayım sizi farkmaz :D[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Kolayforum
Öne çıkan mesajlar