vimpir Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 olunce donus yok direk yeni acc aliyosun :), ayrica jailden mahkum kurtarirsaniz rank veriyor ayrica kurtartiginiz adam size hp verebiliyor (honur point) Work experience Bust outs 20 Crime attempts 435 Car nicking attempts 197 Car races won 0 Kills 0 Sent messages 31[signature][hline]2 gunde $1.08 Ayda siz hesap edin :), 10dk AutoSurf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 mafyamı tövbe tövbe.. göd father vardı bizim zmnımızda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 burdada var:)[signature][hline]2 gunde $1.08 Ayda siz hesap edin :), 10dk AutoSurf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 [signature][hline]2 gunde $1.08 Ayda siz hesap edin :), 10dk AutoSurf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 şu kod yazma olayı delirtcek beni[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 onu gecmenin 1 yolu olsa zaten kimse tutamaz beni :)[signature][hline]2 gunde $1.08 Ayda siz hesap edin :), 10dk AutoSurf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
montezaus Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 oyuna başlarken ne yapmamı tavsiye edersiniz, silah falan alamıyorum, bankaya yatırdım şimdilik 500 kağıdı.[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited... **no more dinosaurs @montezaus *** montezaus.deviantart.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 buna benzer başka bildiğiniz oyun varmı acaba? http://www2.thecrims.com/ die bi tane var ama 2 agustosta res atlıcakmış o zamana kadar başka bi tanesiyle takılayım ? :-)[signature][hline]Open the door and the moon will fall..... --www.moonfall.garaj.org-- !!Sakın Girmeyin!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 ıyıde sıtede zaten turkce secme var =)[signature][hline]--Borgır-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 yeni eklenmiş olmaıs laızm türkçe desteğin[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 baya eğlenceli ben baya sardım bu şeye :) ama newyork'da güvenlik çok sıkı diye chicago'ya kaçmış bulunyorum lol[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 ne kadar sevap isledin bilemezsin.. Sikintidan patlayan benim gibi bir insana yardimci olldun:) Sagol[signature][hline]Bal adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
montezaus Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 eh yavaş yavaş araba çalmaya da başladım sonunda. başlarda hakkaten çok can sıkıyor da seviye 70e falan gelince neticelerini alıyorsun.[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited... **no more dinosaurs @montezaus *** montezaus.deviantart.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 bune biçim iş yaa hiç bişi çalamadım bi çocuk bile dövüp para alamıom sürekli yakalanıyorum.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies;Blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 kurtlar vadisinin de öyle bir oyunu var:) belki bundan özenmişlerdir.Kurtlar vadisini bi oynayım demiştim sarmıştı ama buna başlamak istemiorum[signature][hline]''SESSİZ OL Kİ BÖYLECE SENİ ZEKİ SANSINLAR'' AL PACİNO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 İlk başlarda sürekli yakalanıyorsun polise, seviye atlamak gerekiyor onun için oyunun başları sıkıcı ama gerisi bayaaa bi zevkli[signature][hline]Janitschar Family LL P.G.T. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
George00 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Allah birden heves sardı vallaha bende bakıyorum hemen. :-)[signature][hline]Bana ulasmak istiyorsan... Bilgi Paylaşıldıkça Güzeldir.:tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
montezaus Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 aile lazım yalnız. ailen yoksa 48 saatlik koruman bitince silahta ilerlemek için sana dalıyor adamlar :) bi ailedensen dalamıyorlar çünkü hemen hemen bütün ailelerde, diğer ailelerden birini, ailenin ileri gelenlerinden izin almadan öldürmek yasak. aile olayına girmek lazım o yüzden.[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited... **no more dinosaurs @montezaus *** montezaus.deviantart.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 oyundaki adım Gleoddyn eğer benim gibi bi noob u almak isterseniz bekliyorum :)[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies;Blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
George00 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Öyle mi :( o zaman aile kimin ailesi var? :) hangi aile beni yanına alır :-):p[signature][hline]Bana ulasmak istiyorsan... Bilgi Paylaşıldıkça Güzeldir.:tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoOb Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 bende yeni başladım beni de alın ailenize :)[signature][hline]Üşüyorum... Aslında üşümüyorum serinliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Acaip sıkıldım bune ya :D [signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom- Estel, 29 Temmuz 2005 15:26 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar ben sizden böyle saçma şeyler istemedim hayvanları böyle şeylere alet etmeyin [Bu mesaj Muhallebi tarafından 29 Temmuz 2005 15:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 shoplifter oldum hala dandik bi eroin satmak için 20 kere hapse giriyorum.adaletsiz dunya =/[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoOb Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 ya bu nası şeydir annamadım 100 metreden karı şişesini vur u seçiom adam silahı ayağına düşürüo kan kaybediorum. bu gidişle kendi kendimi öldürücem galiba :D[signature][hline]Üşüyorum... Aslında üşümüyorum serinliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 yok mudur ailesi olan şimdi? aile istiyorum yetimim ben[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar