Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mafya Oyunu :)

vimpir

Öne çıkan mesajlar

dandiklikle alakası yok silahlar colttan başlıo diğerleri bıçak tarzı şeyler colt alıcaksın onunla nişancılık yapabilirsin ayrıca bişey sorucam ben pickpocket seviyesine geldim ama nişancılığım hala %2 de bütün suçlarımı 100 metreden atışla kullandım nerdeyse 200 kere vurmaya çalıştım şimdiye kadar sadece 20 kere vurabilmişim ya aranızda %30-40 lara gelebilen var mı nişancılığı herhangibi bi püf noktası var mı daha rahat yüzde artırmak için?[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

nişancılığının artması için ateş etmenin dışında bir yol daha var.e-5 baskını yaptıgın zaman bazen birileriyle çatışmaya girebiliyorusun.orda da bayaa bi artış oluyo,mesela en fazla 10 puan(yani 1) arttı bende.[signature][hline]to be or what to be!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
UTN, 06 Kasım 2005 20:22 tarihinde demiş ki:
said:
vimpir, 06 Kasım 2005 15:24 tarihinde demiş ki:
senden rica ediom ozaman benim icin takip et arastir gerci simdi param kalmadi ama bulurus:)

tamam öğrenmeye çalışırım.aslında chate girebiliyosan sen daha kolay öğrenirsin.ben giremiyorum çünkü,bağlantım kopuyor hemen.bu arada o kadar para var diyosun,bi bağış kodu alsana ya,tıklama limitiylemi uğraşıyosun?

evet dediğim gibi masa iflas edince sana geçiyormuş.ben iki gün içinde detroit de ki mermi fabrikasını ve corleone de ki blackjack masaasını ele ge4cirdim.ama her ikisinde de benim tesadüfen aldığımı anladım:)adamlar oynamış oynamış en son ben girmişi masaya ben almışım.tabii paşa paşa geri verdim.bizim patron saolsun çok korkak.hemen geri ver aldığını diyo.üstelik vermeyeni de kendisi vuruyor:)[signature][hline]to be or what to be!!
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...