Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mafya Oyunu :)

vimpir

Öne çıkan mesajlar

said:
vimpir, 24 Eylül 2005 02:26 tarihinde demiş ki:
Sizde olan 4 korumalar.
Bir tane ekleyin $700.000

katliya katliya gidiyo bir suru korumasi olupta olen var ise yaramiyor:)

5 korumam vardı + kurşun geçirmez yelek + kurşun geçirmez takım elbise + lincoln kurşun geçirmez

nemi oldu...
sıktılar öldük..

yapan büyüklerden biri kesin..yoksa zor yani tek bir normal birinin öldürmesi..şahitlik belgesi ni bekliyorum hala çıkmadı piyasaya..bir bulsam ailesini başına yıktırıcam..

oynamıyorumda bir dahada asla kasmıcam..[signature][hline]Jabba

Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!..
Sosyal ağlarda paylaş

ya biriniz oyun içi isminizi söyleyin de size mesaj atıyım

veya beni aileye alın isim khanx *dikkat kahnx değil khanx*[signature][hline]Eğer yahudi Marksizm ile bir zafer kazanırsa başına giyeceği taç insanlığın cenaze tacı olacaktır.İşte o zaman dünya, milyonlarca yıl önce olduğu gibi boşlukta üzerinde bir tek insan kalmadan dönecektir.
Sosyal ağlarda paylaş

thief degilsen kimse almaz aileye[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir /
Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir /
Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim /
Heman onun adi duser / Eti Eti Eti

nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki:
puahau lameriz zaten!!!
Sosyal ağlarda paylaş

durum'a bakıcaksın orda yazar ...[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir /

puahau lameriz zaten!!!
Sosyal ağlarda paylaş

Evet ya biri lütfen para yollasa bu akşam shop lifter olmak istiyorum :([signature][hline]Eğer yahudi Marksizm ile bir zafer kazanırsa başına giyeceği taç insanlığın cenaze tacı olacaktır.İşte o zaman dünya, milyonlarca yıl önce olduğu gibi boşlukta üzerinde bir tek insan kalmadan dönecektir.
Sosyal ağlarda paylaş

elimde para tutmuyorum su aralar , kumar ve kursun'a harcıyorum genelde ..[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir /

puahau lameriz zaten!!!
Sosyal ağlarda paylaş

parayı kullanarak daha rahat ilerleyemezmisin...Mesela ben şuan ne silah alabiliyorum ne başka bişey

silah alarak soymaya kalksam, veya öldürsem veya ne biliym bişiler yaparım işte.[signature][hline]Eğer yahudi Marksizm ile bir zafer kazanırsa başına giyeceği taç insanlığın cenaze tacı olacaktır.İşte o zaman dünya, milyonlarca yıl önce olduğu gibi boşlukta üzerinde bir tek insan kalmadan dönecektir.
Sosyal ağlarda paylaş

ya şuan ama 1 dolar 2 dolar şeklinde alıyorum araba almak için de skillim yüksek deyil kasıyorum gerçi tamam ama .. inşallah çabuk gelirim araba çalabilecek kadar yüzdeye...Bide şu yüzdeleri yükseltme kısmında biraz tavsiye verebilirmisn ? En yükseği kastığımda fail olursa çok feci düşüyo.Hep düşük olanımı kasıyım ?[signature][hline]Eğer yahudi Marksizm ile bir zafer kazanırsa başına giyeceği taç insanlığın cenaze tacı olacaktır.İşte o zaman dünya, milyonlarca yıl önce olduğu gibi boşlukta üzerinde bir tek insan kalmadan dönecektir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...