UTN Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 ya cinali bu savaş neden çıkmış bi maruzatın varmı acaba:)[signature][hline]to be or what to be!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPACEFROG Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 puhahahah olenlerin taniklari birer birer verio obay e valla 10 dakkada 1 sayfa artii taniklarin satis listesi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 savas neden cikmis bilmiyorum ama simdi mirc e girip bakicam ordan ogrenirim :)[signature][hline] gmNinca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UTN Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 ha bişi sorucam ya.ben sohbeye tıklayınca baglantım kopuyor.neden olur acaba biliyormusun?[signature][hline]to be or what to be!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPACEFROG Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 ee neymis sebep kalktilar uyelik icin hotmail olmiyan mail istediler bendede yok uye olamadim kanala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 said: UTN, 24 Eylül 2005 02:36 tarihinde demiş ki: ha bişi sorucam ya.ben sohbeye tıklayınca baglantım kopuyor.neden olur acaba biliyormusun? ilginc hic basima gelmedi java yuklemeye calisiyor o sirada belki onunla ilgili olabilir[signature][hline] gmNinca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 bır arkadasım turkce konusabılcegı bır aıle arıyor :) bende herhangı guzel bır aıle arıyorum tanıdıkları ola nvarmı[signature][hline]Bıktım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UTN Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 aha benide zıbarttılar nihayet.:)[signature][hline]to be or what to be!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 a oldunmu :( nickini artik sorabilirim sanirim?[signature][hline] gmNinca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 said: vimpir, 24 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki: paylasmak istedim :D bu ne ya :D[signature][hline] gmNinca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UTN Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 e daha once sorsaydında soylerdim:)proleterya idi nickim.[signature][hline]to be or what to be!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 said: vimpir, 24 Eylül 2005 02:26 tarihinde demiş ki: Sizde olan 4 korumalar. Bir tane ekleyin $700.000 katliya katliya gidiyo bir suru korumasi olupta olen var ise yaramiyor:) 5 korumam vardı + kurşun geçirmez yelek + kurşun geçirmez takım elbise + lincoln kurşun geçirmez nemi oldu... sıktılar öldük.. yapan büyüklerden biri kesin..yoksa zor yani tek bir normal birinin öldürmesi..şahitlik belgesi ni bekliyorum hala çıkmadı piyasaya..bir bulsam ailesini başına yıktırıcam.. oynamıyorumda bir dahada asla kasmıcam..[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 gecmis olsun ls ve mermi sayisi onemli abicim[signature][hline] gmNinca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balgatau Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 arkadaşlar oyuna yeni başladım tüm yazıları okudum nicki olan herkezi listeme ekledim corleone kentindeyim suç işlemekle uğraşıyorum bağlantı kuralım aile olayları falan hangi şehirdeyse çoğunluk oraya taşınnırım nickim aynı balgatau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 ya biriniz oyun içi isminizi söyleyin de size mesaj atıyım veya beni aileye alın isim khanx *dikkat kahnx değil khanx*[signature][hline]Eğer yahudi Marksizm ile bir zafer kazanırsa başına giyeceği taç insanlığın cenaze tacı olacaktır.İşte o zaman dünya, milyonlarca yıl önce olduğu gibi boşlukta üzerinde bir tek insan kalmadan dönecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 thief degilsen kimse almaz aileye[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 ya fazla kalmamış shopliftera ztn ... [Bu mesaj KahnX tarafından 25 Eylül 2005 15:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 durum'a bakıcaksın orda yazar ...[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 para falan da yollayamazmısın ???[signature][hline]Eğer yahudi Marksizm ile bir zafer kazanırsa başına giyeceği taç insanlığın cenaze tacı olacaktır.İşte o zaman dünya, milyonlarca yıl önce olduğu gibi boşlukta üzerinde bir tek insan kalmadan dönecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Evet ya biri lütfen para yollasa bu akşam shop lifter olmak istiyorum :([signature][hline]Eğer yahudi Marksizm ile bir zafer kazanırsa başına giyeceği taç insanlığın cenaze tacı olacaktır.İşte o zaman dünya, milyonlarca yıl önce olduğu gibi boşlukta üzerinde bir tek insan kalmadan dönecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 elimde para tutmuyorum su aralar , kumar ve kursun'a harcıyorum genelde ..[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 said: KahnX, 25 Eylül 2005 16:23 tarihinde demiş ki: Evet ya biri lütfen para yollasa bu akşam shop lifter olmak istiyorum :( parayla ne alakasi var ben bes parasiz Mobster oldum[signature][hline] gmNinca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 parayı kullanarak daha rahat ilerleyemezmisin...Mesela ben şuan ne silah alabiliyorum ne başka bişey silah alarak soymaya kalksam, veya öldürsem veya ne biliym bişiler yaparım işte.[signature][hline]Eğer yahudi Marksizm ile bir zafer kazanırsa başına giyeceği taç insanlığın cenaze tacı olacaktır.İşte o zaman dünya, milyonlarca yıl önce olduğu gibi boşlukta üzerinde bir tek insan kalmadan dönecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 1 tane tommy al yeter baskada birsey yapmana gerek yok araba calarak para kasabilirsin birisi para verirse cidden zevk almazsin, keske bende olsa yollasam:)[signature][hline] gmNinca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 ya şuan ama 1 dolar 2 dolar şeklinde alıyorum araba almak için de skillim yüksek deyil kasıyorum gerçi tamam ama .. inşallah çabuk gelirim araba çalabilecek kadar yüzdeye...Bide şu yüzdeleri yükseltme kısmında biraz tavsiye verebilirmisn ? En yükseği kastığımda fail olursa çok feci düşüyo.Hep düşük olanımı kasıyım ?[signature][hline]Eğer yahudi Marksizm ile bir zafer kazanırsa başına giyeceği taç insanlığın cenaze tacı olacaktır.İşte o zaman dünya, milyonlarca yıl önce olduğu gibi boşlukta üzerinde bir tek insan kalmadan dönecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar