Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gelmeyi Düşünüyorum

Sorj

Öne çıkan mesajlar

Merhaba Öncelikle

Ben everquesti satabılırsem kesin geliceğim banada bi yer ayırırsınız artık :) tabi satabılırsem avaturkten alıcağım gene oyunu stoklar bitmiş 2 hafta icinde gelirmiş tabi sims online'ı satışa cıkarmazlarsa geleceğim

Ne açaçağıma bi türlü karar veremedim bi tarafım caster dio öteki tarafım pata küte diyor sizce ne yapmalıyım

[us-kay](olmazsa eu exc-hib)[hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gladric, 18 August 2003 17:40 tarihinde demiş ki:
ondan sonrada iki vurusta ölursun hp si mage gibi ayrica ra ları cok pahalı ve işe yarar hiç bir ra yok[hline]Gladric lvl 50 Mercenary rr5 - Kay Server
Yettimgare lvl 50 Thane rr3 - Merlin Server

Ztn RvR'de dalmıcaksın ki casterlık yapıcaksın ae ya da ins ile casterları interruptlıcaksın hem castersın hemde chain giyorsun war mı daha babası hp kötü ama dmg'i iyi soloda pala alıo RA'lara gelince haklısın

PvE de ise bence cook iyi rahat turuncu alıo ilerde kasıo brz ama sarı fln cok kolay[hline]Bonus, Cin , Hobbit, Frodo, Baggins, Merinos, Penguen, DM ve hatta hoooopit uzar daha...
koray15 14-17 ağustos da neler neler dedi 3 farklı nick ile de buraya sığmaz [b][i]
MKC
Frp ortamı(Flash gerektirir)
Buraya Tıklayaman

[Bu mesaj Bonus tarafından 18 August 2003 18:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

sen full buffli yuksek rr mage gormedin galba hic hehe o dedigin zor biraz adam birinci boltu atiyo daha bolt yolun cegregini gitmeden otekisi cikiyo elinden ayrica arkadan casterlik ta yapamiyosun pek thane cok mana yiyo buyu ile verdigi dmg ta tatmin etmiyo[hline]Gladric lvl 50 Mercenary rr5 - Kay Server
Yettimgare lvl 50 Thane rr3 - Merlin Server
Sosyal ağlarda paylaş

hakkaten bi kere thane bana dalmıştı (battlegroundda) portal keepin yanındayım büyü atıyo 2-3 tane ,adamlarda 3 tane power relic var (prydwen) bi türlü canımın yarısından fazlasını götüremiyo, bi tane critical shot falan atıyorum bi iki tanede normal alala ölmüyo bi türlü ikimizde oturup dinlenip bi soluklanıyoz biraz böyle devam ettik baydı sonra ben saklanıverdim gittim başka taraflara :P bizde çare tükenmez yane[hline]trees and I are one
Mirluin lvl 16 student in Istanbul (neophyte fletcher)
Sosyal ağlarda paylaş

bak bide SI alırsan animist rocks,owns,rulllzz (kale kuşatması ve defansında) bi kale defansında kaleyi 2 animist kurtarmıştı(bende kapıyı onarmıştım eheh), bi kale kuşatmasındada 3 animist archerları falan indirmişti (bunlar battlegroundda yüksek lvlda nasıl oluyolar bilemem) tamam kabul çabuk ölüyo ama yapman gereken düşman geldiğinde fazla dikkat çekmemek, çok rahat turuncu alır, kasarsan kırmızı alabiliyo(agro petlerle) ama agro petleri sadece rvrde kullanman önerilir expinide alırlar, bi yaratığı çektikten sonra onu öldürmeden bi tane daha çekebiliolar, çatlak bişey yane[hline]trees and I are one
Mirluin lvl 16 student in Istanbul (neophyte fletcher)
Sosyal ağlarda paylaş

Benim en cok ezildigim char bonedancer :) Felaket bi char bunu bilir bunu soolerim. Adam takmi$ 3 tane pet'i pe$ine 2sini daldiriyo biri durmadan heal yapiyo. Adama 3 ki$i daldik 1 friar 1 reaver bide bendeniz necro :) dier arkada$lar adamin ustune dali$iyo (e tabi acemiyiz ne bilelim once healer peti kescemizi :P) healer arkadan deli gibi healliyo diger petleride adamlara vuruyo bende buyu cali$iyorum ama nafile deli gibi heal yapiyo pet neyse sonunda friar arkada$la reaver arkada$'ı dovdu petler sonra gelip benide dovduler :) En sonunda bi sorc arkada$ adami petleriyle mezzlemi$tide kesmi$tik ehe yani uzun lafin kisasi bende mid olcaksan bonedancer ol :)[hline]XaYd3r , 10.08.2003 tarihinde demi$ki;.
derler ya istanbulun dağı taşı altın diye nebulanında dağı taşı lamer
Laraok Deadsoul Kay's sexy necromancer
Sosyal ağlarda paylaş

said:
kalima, 18 August 2003 17:04 tarihinde demiş ki:
Everquest te hangi class i oynuyordun ?
ona göre şeettirelim :)[hline]Kalima X.......Minstrel of The Hun (yarı aktif)
Jenissary......Scout of The Hun
Gon.............Armsman of The Hun
www.the-huns.com

druid
ne aciyim? briton mage açmıştı arkadaş hoşuma gitmişti ufak kalede başladıydı acaba briton mage mi açsam [hline]

[Bu mesaj Erutan tarafından 19 August 2003 12:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

magelerden sorceror ve cabalist classlari oluyor
cabalist bir golem yaratıp onunla savaşıyor
sorceror ise genelde zihin ustunde eklkili buyulere sahip

bence şöyle baslayalım
mage:
cabalist bir golem yaratıp onunla savaşıyor
sorceror ise genelde zihin ustunde eklkili buyulere sahip

elementalist:
wizard : fire, ice, earth alanlarindan birinde uzmanlaşan damage caster
theurgist: destek classi , cok sayida kucuk pet yaratip savasiyo arti alayi buyuye ordan burda dokunuyo

fighter:
armsman: brute force
paladin: chantlari ile etkili melee hasari nispeten dusuk
mercenary: chain giyiyo, hafif tank
reaver: b i nevi caster tank

acolyte:
cleric: healer, birkac yan yetenegi de var
friar: healer arti sopayla dovusebilen etkili bi savasci

disciple:
necromancer: sadece peti uzerinden cast eedebilen etkili bi char bu da

rogue:
infiltrator: assasin
scout: archer
minstrel: musiklerle buyu yapan yari rogue yari caster bi char

bu kadar ana hatlariyla
bence ilgini cekenelri söyle bi araştır netden[hline]Kalima X.......Minstrel of The Hun (yarı aktif)
Jenissary......Scout of The Hun
Gon.............Armsman of The Hun
www.the-huns.com
Sosyal ağlarda paylaş

tank'ler kasarken biraz sıkıcı en azindan solo kasarken sıkıcı bi mob kesmek icin oole 1-2 dakika boyunca vuru$uyosun kar$ilikli tabi herkezin zevki farkli ama bana cok sıkıcı geliyo. minstrel benimde ho$uma gidiyo ehe darbukatordur kendisi :) dokturuyo $arkilari gusel class :)[hline]XaYd3r , 10.08.2003 tarihinde demi$ki;.
derler ya istanbulun dağı taşı altın diye nebulanında dağı taşı lamer
Laraok Deadsoul Kay's sexy necromancer
Sosyal ağlarda paylaş

Petli cok class var.. Necro acarsan pet yasadigi surece sana vuramazlar ama pet oldugunde %5 canla kalirsin ortada ve buyulerini pet uzerinden atabilirsin ancak. Diger turlu de pete falan bakmaz direk sana dalar millet zaten. Biraz farkli bir oyun yani.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org
L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor
Email: [email protected] | Icq: 5100111
Sosyal ağlarda paylaş

minstrel oynaması çok zor bir class 3 sayfa macro yapıyorsun ve hepsini ayni anda kontrol etmen gerekli yaratik gelince eline flut alip mezzliceksin sonra duruma göre kilic kalkan çekip dalicaksin yada mana song acicaksin
filan tam bir hybrid hem savaşıyor hem mezz ediyor ddliyor stun ediyor absorb yapıyor pet alıyor mana recovery songu var health reco songu var speedi var vs ve mezzler hariç hepsini instant yapıyor karışık iyi oynanırsa ölümcül olan bir class ama eski şaşalı dönemleri bitmiş bir class(eskiden 1 fg alabiliyordu dmg capden önce)genede iyi ve grpta herşeyi yapabiliyor[hline]karga theurgist of the theurgists
Hatun ooc Cleric
Rojon minstrel for all

Sosyal ağlarda paylaş

mins güzel bi de rvr de en çok aranan classlardan biri
speed herşeydir
apkdan basıp gidecen yanına sadece bir class alma şansın var deseler mins alırım :)[hline]Qal 50 Armsman 7L1
Qalice 37 IceWiz 1L4
Margot 48 Theurg 3L7
Doctorqal 11 Cleric 1L1 KAY (lvl 2'de göbek kordonu sallanırken realm point sahibi olan ilk eleman)
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Mins.ler herşeyden önce çok rahat lvlda atlıyor adamları bütün gruplar arıyor yana geçiyor ph grubunda açıyor power songu başka birşey yok therglerde pbt yi açar yanda bekler aynen o hesap.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix.
Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc
Cuce Berserker of mid/pry
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...