Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

(Ya şöle bi şarkı vardı??) Diyenlere

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Mix, 02 Ekim 2005 16:07 tarihinde demiş ki:
ya bi şarkı vardı
"varmıydı böle kaçmak, nerdesin" diye. kim söylüyodu ve adı neydi şarkının

aysen nerdesin ismi o sarkının

orijinali ise regina dad by day[signature][hline]ddr2621
Mesaj tarihi:
said:
Fransuxa, 29 Eylül 2005 23:11 tarihinde demiş ki:
ya hani bi şarkı wardı bir nefes mi ne tam adı bulamıyorum cıldırıcam

nırınıynıy nıynıy ister sevemez bir sen bir beeen bilmemne bişey

yakup ekin - bir nefes
Mesaj tarihi:
Hürriyetin reklamındaki şarkı?.. Barok veya klasik dönem şeysi olucak..[signature][hline]you knew you had a heart made of stone.
you should've let me know.
you could've let me know.
..
all these other flaws
will lead to mine.
Mesaj tarihi:
dream tv nin reklamlarinda arada calan bi müzik var kaplumbaga gitarin ustunde yuruo fln o sarkiyi istiom bende[signature][hline]we are all very lucky to live in a world where there is this much music...
Mesaj tarihi:
regador o hatırladıım kadarıyle aint no sunshine olacak[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar..
Mesaj tarihi:
said:
Nereid, 02 Ekim 2005 22:56 tarihinde demiş ki:
Hürriyetin reklamındaki şarkı?.. Barok veya klasik dönem şeysi olucak..

isim lazım =([signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar..
Mesaj tarihi:
Arkadaslar yazın kusadasında bir barda paso calınan bir sarkı vardı. (rock bar).. Sarkının sozleri "son sigaramsin icemem ben seni" gibiydi.. Bir turlu cıkartamadım ...

Hatırlayananız olursa belirtirse sevinirim...[signature][hline]Tamamen yalandan olusan ve bencil duyguların hakim oldugu bir dunyada yasiyorsunuz.Ben ise kendi saf yalnizligimda..!
Mesaj tarihi:
Evet evet o sarkı ama ismi neydi puff.. bulamadımda indiricem imesh ve kaaza clientlarındada denk gelmedim..[signature][hline]Tamamen yalandan olusan ve bencil duyguların hakim oldugu bir dunyada yasiyorsunuz.Ben ise kendi saf yalnizligimda..!
Mesaj tarihi:
@Melkor; Serhat - Son sigaram olması lazım

Bende Dream Tv de Çalan bi parçayı arıyorum. Yakup tu galiba söyleyen; haber vermez hasret gitmez istanbulun sokakları mı ne öyle birşeydi bileniniz varmı?[signature][hline]Ben sevdanın oturduğu sokakta oturuyorum
Geceler hiç bitmiyor ben hiç uyumuyorum
Mesaj tarihi:
Eurosportta bi müzik vardı hani hangi programın ne zmn olduu anlatılıo mavi backgroundda işte görntü vs. veriodu orda bi müzik vardı o nedir plz ?[signature][hline][b]For every action,there's an equal and an opposite reaction..

[b]
Mesaj tarihi:
Bi aralar Star TV'nin reklamlar yazarken giren müzik vardı. Meşhur yıldız çimlere uzanıyomuydu neydi. Hatta aynı müzik Knights and Merchants isimli oyunda da vardı. Parçanın ne adını hatırlıyorum ne bişeyini. Bana onu bulabilecek olan var mı acaba?[signature][hline]
Mesaj tarihi:
http://rapidshare.de/files/6012519/dunno.mp3.html

Sarkinin bi parcasi bu, gerci ayri bir topic actim gormedim bunu :S.. Yinede yardimci olursaniz sevinirim..[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum.
Mesaj tarihi:
said:
unac, 30 Eylül 2005 17:09 tarihinde demiş ki:
arkadaslar hürriyet in reklamındaki muziğin ismi ne yaaa...lutfenn yardım

up :([signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar..
Mesaj tarihi:
....u re gonna make it.......
......there is one last dance..... dio galiba
böle sözleri var şarkının,şarkının adını ve söliyeni bilen varsa süper olucak[signature][hline]Angelus/Rangermania
Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki:
demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye

Mesaj tarihi:
biliyorum şarkıyıda adını unuttum uff[signature][hline][b]cats rulz =)
çöllerdeyim yanıyorum;kutuptayım üşüyorum ceza benim çekiyorum ne olur dön.
her aksam senden bıkan ama her sabahta sana tekrar aşık olan bi salagım ben.
Mesaj tarihi:
hatırlamaya çalış=)
take it olabilir mi ismi? öle bişi die hatırlıyorum ama yanlış hatırlıyo olabilirim
söliyen kişi de lazım=)[signature][hline]Angelus/Rangermania
Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki:
demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye

Mesaj tarihi:
ya atv haberin sonunda piyano parçası var bitane enfes. adını sanını bilen var mı?[signature][hline]Xaenin, 26 Eylül 2005 19:26 tarihinde demiş ki:
Yat
Lütfen
  • Yeni Oluştur...