miyagi Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 said: Mix, 02 Ekim 2005 16:07 tarihinde demiş ki: ya bi şarkı vardı "varmıydı böle kaçmak, nerdesin" diye. kim söylüyodu ve adı neydi şarkının aysen nerdesin ismi o sarkının orijinali ise regina dad by day[signature][hline]ddr2621
Evr Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 said: Fransuxa, 29 Eylül 2005 23:11 tarihinde demiş ki: ya hani bi şarkı wardı bir nefes mi ne tam adı bulamıyorum cıldırıcam nırınıynıy nıynıy ister sevemez bir sen bir beeen bilmemne bişey yakup ekin - bir nefes
Nereid Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Hürriyetin reklamındaki şarkı?.. Barok veya klasik dönem şeysi olucak..[signature][hline]you knew you had a heart made of stone. you should've let me know. you could've let me know. .. all these other flaws will lead to mine.
Regador Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 dream tv nin reklamlarinda arada calan bi müzik var kaplumbaga gitarin ustunde yuruo fln o sarkiyi istiom bende[signature][hline]we are all very lucky to live in a world where there is this much music...
unac Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 regador o hatırladıım kadarıyle aint no sunshine olacak[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar..
unac Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 said: Nereid, 02 Ekim 2005 22:56 tarihinde demiş ki: Hürriyetin reklamındaki şarkı?.. Barok veya klasik dönem şeysi olucak.. isim lazım =([signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar..
berqe Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Karşı Pencere filmindeki çalan müziğin ismini ve nerden bulabiliceğimi soylerseniz sevinirim
DioNea Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 orange blue nun but i do parçası pls pls pls
Melkor Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Arkadaslar yazın kusadasında bir barda paso calınan bir sarkı vardı. (rock bar).. Sarkının sozleri "son sigaramsin icemem ben seni" gibiydi.. Bir turlu cıkartamadım ... Hatırlayananız olursa belirtirse sevinirim...[signature][hline]Tamamen yalandan olusan ve bencil duyguların hakim oldugu bir dunyada yasiyorsunuz.Ben ise kendi saf yalnizligimda..!
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Ya onuda benim kızarkadaşım msn e yazmıs Son sigaramsın veremem elelre die :D[signature][hline]cats rulz =) Almeida Uo Shard Taçsız Kral METİN OKTAY Tek Aşkıydı GALATASARAY Senin Gibi Cimbomluyu Unutur mu bu Taraftar
Melkor Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Evet evet o sarkı ama ismi neydi puff.. bulamadımda indiricem imesh ve kaaza clientlarındada denk gelmedim..[signature][hline]Tamamen yalandan olusan ve bencil duyguların hakim oldugu bir dunyada yasiyorsunuz.Ben ise kendi saf yalnizligimda..!
Toledor Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 @Melkor; Serhat - Son sigaram olması lazım Bende Dream Tv de Çalan bi parçayı arıyorum. Yakup tu galiba söyleyen; haber vermez hasret gitmez istanbulun sokakları mı ne öyle birşeydi bileniniz varmı?[signature][hline]Ben sevdanın oturduğu sokakta oturuyorum Geceler hiç bitmiyor ben hiç uyumuyorum
Syn Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Eurosportta bi müzik vardı hani hangi programın ne zmn olduu anlatılıo mavi backgroundda işte görntü vs. veriodu orda bi müzik vardı o nedir plz ?[signature][hline][b]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. [b]
evo5558 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 herkes şarki adi istiyo ben de bir şarki öneriyim dedim. Iio-Kiss You (Remix) http://rapidshare.de/files/6013418/iio_-_kiss_you__frank_bailey_mix__130_bpm.mp3.html Iio-Kiss You http://rapidshare.de/files/6013574/iio_-_kiss_you.mp3.html bu şarkilari mutlaka dinleyin...
Silmarwen Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Bi aralar Star TV'nin reklamlar yazarken giren müzik vardı. Meşhur yıldız çimlere uzanıyomuydu neydi. Hatta aynı müzik Knights and Merchants isimli oyunda da vardı. Parçanın ne adını hatırlıyorum ne bişeyini. Bana onu bulabilecek olan var mı acaba?[signature][hline]
mikado Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 http://rapidshare.de/files/6012519/dunno.mp3.html Sarkinin bi parcasi bu, gerci ayri bir topic actim gormedim bunu :S.. Yinede yardimci olursaniz sevinirim..[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum.
unac Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 said: unac, 30 Eylül 2005 17:09 tarihinde demiş ki: arkadaslar hürriyet in reklamındaki muziğin ismi ne yaaa...lutfenn yardım up :([signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar..
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 ....u re gonna make it....... ......there is one last dance..... dio galiba böle sözleri var şarkının,şarkının adını ve söliyeni bilen varsa süper olucak[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 biliyorum şarkıyıda adını unuttum uff[signature][hline][b]cats rulz =) çöllerdeyim yanıyorum;kutuptayım üşüyorum ceza benim çekiyorum ne olur dön. her aksam senden bıkan ama her sabahta sana tekrar aşık olan bi salagım ben.
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 hatırlamaya çalış=) take it olabilir mi ismi? öle bişi die hatırlıyorum ama yanlış hatırlıyo olabilirim söliyen kişi de lazım=)[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye
evo5558 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 şarkinin adi bu olabilir.. Tom Novy & Lima - Take It
Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Extreme Ops (Adrenalin) filminin soundtrack larını arıyorum, bilen var mı isimlerini?[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces
miyagi Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 rober hatemo canın saolsun elinde olan varsa pls bana yollasın millet [email protected][signature][hline]ddr2621 [Bu mesaj miyagi tarafından 11 Ekim 2005 19:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Maxen Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 harbi mi? ...[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death
sir Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 ya atv haberin sonunda piyano parçası var bitane enfes. adını sanını bilen var mı?[signature][hline]Xaenin, 26 Eylül 2005 19:26 tarihinde demiş ki: Yat Lütfen
Öne çıkan mesajlar