Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 edik: wussy şarkının ismi capoeira do brasil[signature][hline]Dj Funky C İn Da Place To Be
enema Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 volkswagen jetta reklaminda calan sarkiyi bilen varmi?[signature][hline]fol lol the doh fol the day
arina Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 said: arina, 17 Eylül 2005 12:31 tarihinde demiş ki: ya bi şarkı var nakaratı şöyle'stop me ooo,stop me.stop me if you think that you hurt this one before'falan gibi bişey.ben coldplayden dinledim ama onların şarkısı değil galiba.download linki vermenize gerek yok.sadece şarkının adını ve kimin söylediğini öğrenmek istiyorum. tşşkkürler=) [signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler... (www.robbiewilliams-tr.com)
arian Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Benimde aklımda kalan ama hatırlayamadım ve bulamadığım bir şarkı var.Incubus'un bir şarkısı bir filmin sountracki ayrıca.Klibinde böle bir çölde bu gençler çalıyorlar felan bir platformda acaba şarkının adı nedir?[signature][hline]Arian Elwing !?Papyrus!*
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Usta sağolasın terazine tıkladım emeğe saygı arkadaşlar :p[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
DeViL_MaY_CrYz Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 leanne rymes in can't fight moonlight'lı 1 şarkısı vardı da hangi filmde duymuştum hatırlayamıyorumm???[signature][hline]Hikayeler anlatıldı Aşk meşk bağlılık hakkında Ağlayacak yer kalmadı Sahte dostların omzunda Tükenen sensin aslında Yalnızsın artık oyunda Son pişmanlık fayda etmez Azrailin makamında Boşver konuşma Bir dön bak arkana Yaşanmamış olanlar pişmanlık aslında Yoksun zamanlae Akrep dolandıkça Yelkovan yorulmaz Kalbin yorulsa da
enema Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 said: enema, 25 Eylül 2005 23:59 tarihinde demiş ki: volkswagen jetta reklaminda calan sarkiyi bilen varmi? bi buldurun[signature][hline]fol lol the doh fol the day
arian Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 said: arian, 26 Eylül 2005 12:38 tarihinde demiş ki: Benimde aklımda kalan ama hatırlayamadım ve bulamadığım bir şarkı var.Incubus'un bir şarkısı bir filmin sountracki ayrıca.Klibinde böle bir çölde bu gençler çalıyorlar felan bir platformda acaba şarkının adı nedir? Kendi şarkımı kendim buldum ama merak edenler vardır yazıyım hemen adını. Incubus - Make A Move[signature][hline]Arian Elwing !?Papyrus!*
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 O.C severler dinlesin mutlaka Joseph Arthur - Honey and the moon tarif etmek gerekirse ilk bölümde Sandy Ryan ı chinoya geri götürürken arabada çalan şarkı. Marissayla bakısırken arabada..[signature][hline]Trömsö malubiyeti sonrası.. ümit karan : "biz hüngür hüngür titriyorduk sahada"
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 said: DeViL_MaY_CrYz, 26 Eylül 2005 17:13 tarihinde demiş ki: leanne rymes in can't fight moonlight'lı 1 şarkısı vardı da hangi filmde duymuştum hatırlayamıyorumm??? Coyote Ugly[signature][hline]Dj Funky C İn Da Place To Be
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Yeni çıkan Badem Grubunun Kara Değil mi? şarkısını aramaktayım en acil şekilde. Bulan yada elinde olan varsa lütfen bana ulaşsın[signature][hline]Trust No One
Peka Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 said: Gilean, 20 Eylül 2005 20:48 tarihinde demiş ki: braun reklamında efsane bi müzik var o ne Braun CruZer3 reklamında dın dın dın dın tıs dın dın dın dın dın dın dın dın tıs diye giden bişey vardı eet bende ariyorum onu
Grizzly Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 şu yeni first reklamı warya hani sakızı neresinden açsa orasından soyuluo insanlar o şarkı ben uçurdu ismini bileniniz warmı?[signature][hline]araba feci çarpmıştır: sarışın abla:bişeyiniz warmı? hastaneye götürüyim? Ben:abla arabada bişi yoksa bende de yok
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 ya hani bi şarkı wardı bir nefes mi ne tam adı bulamıyorum cıldırıcam nırınıynıy nıynıy ister sevemez bir sen bir beeen bilmemne bişey[signature][hline]cats rulz =) Taçsız Kral METİN OKTAY Tek Aşkıydı GALATASARAY Senin Gibi Cimbomluyu Unutur mu bu Taraftar
Peka Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Motorola v3 reklamının şarkisini buldum Braun cruZer3 ü ararken onuda yaziyim bari buraya arayan vardır belkim dabrye - one three - 07 hyped-up plus tax
Peka Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 said: Grizzly, 29 Eylül 2005 22:26 tarihinde demiş ki: şu yeni first reklamı warya hani sakızı neresinden açsa orasından soyuluo insanlar o şarkı ben uçurdu ismini bileniniz warmı? bunuda buldum aradan dandy warhols - we used to be friends
Peka Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 ya bu şarkı zaten The O.C ninde soundtrackiydi hatirladim şimdi dinlerken :) hatta ilk sezonun son iki bölümünde çaliyordu aralarda
unac Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 arkadaslar hürriyet in reklamındaki muziğin ismi ne yaaa...lutfenn yardım[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar..
Hellsing Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Bir aradığım şarkı var someday di sanırım sarkının adı.. klipte alkolik zenci var içki çalıyo bir bilet alıyo make wish diyo . Sonra bir askere gitmiş bir adamın sevgilisi de bu biletten almış bunada make wish diyo sevgilisin askerden döndüğünün hayalini kuruyo..
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 said: BlaCk, 29 Eylül 2005 17:50 tarihinde demiş ki: Yeni çıkan Badem Grubunun Kara Değil mi? şarkısını aramaktayım en acil şekilde. Bulan yada elinde olan varsa lütfen bana ulaşsın [signature][hline]Trust No One
kinetica Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 imar bankası batmadan önce reklamlarında, bide atv haber başlarken bir filmin soundtracki araklanmıştı, hangi filmin müziği o?
enema Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 said: enema, 25 Eylül 2005 23:59 tarihinde demiş ki: volkswagen jetta reklaminda calan sarkiyi bilen varmi? hala ariyorum[signature][hline]fol lol the doh fol the day
Grizzly Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 çok saol ya baaluo[signature][hline]araba feci çarpmıştır: sarışın abla:bişeyiniz warmı? hastaneye götürüyim? Ben:abla arabada bişi yoksa bende de yok
Mix Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 ya bi şarkı vardı "varmıydı böle kaçmak, nerdesin" diye. kim söylüyodu ve adı neydi şarkının[signature][hline]"Think of me long enough to make a memory..." Nightwish TarjaT.
Akaius Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 gencler cok acil bulmama lazım bu sarkıyı tam hatırlamıorum ama adamın adi metin oralat sarkı psikoloji yada psikolojim degisti gibi biseydi acil gencler saolun simdiden !
Öne çıkan mesajlar