Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rp yapmak isteyenler buraya..


Helcaraxe

Öne çıkan mesajlar

Evet nekadar oyunu suan begenmesemde sanki release de guzel olucak gibi geliyor bu yuzden oyunu şu şekilde oynamak istedim :)

Ben(Bard) olucam ve bir kaç kişiyle bole level umursamaksızın dünyayı dolaşıp maceralar yaşamak vs vs bole dağın başında ben muzik çalıcam muhabbet edicez kamp kurucaz beraber gökyüzünde ejderhalarımızla dolaşıcaz sonra arkada blind guardian the bard's song dinleyecez fln lol ben bu oyunu bole oynamak istiyorum başka varmı istiyen ?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
RayCharles, 12 Aralık 2005 18:23 tarihinde demiş ki:
uyar, gwindon light'a geç

lol olmaz ben necro olacam , genelde necrolar dark tır diye bişey vardır :) (yada benmi yanlış biliyorum)[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF
Why do "Dark" jedi's using "Light"sabers???
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

frp olalim hepimiz, guild kurar sira gecesi filan yapariz...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US)
Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US)
Dela, 10 Aralık 2005 03:28 tarihinde demiş ki:

anani yunan sahillerinde acunla gormusler olm


[Bu mesaj aquila tarafından 12 Aralık 2005 23:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

iyi fikir :D ya bende light olucam bencede ya bi rp cok guzel olur gezeriz orayi burayi yuzuklerin efendisi olayi gibi kendimize bi hedef fln koyariz gideriz yolda belaya bulasiriz :D

ama darkta rp olur ama nasil olur....hafif itlik kopukluk pislik yapmalar essek sakalari gibi mesela darkta ne bilim yaa :) lighta gelin siz lighta gwidon sende taktin bi darktir gidiyosun swgde neden rebeldin o zmn! :D[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights
SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan..
Wow - Dashe - Baydim...
MxO - Dashe - E Bundanda Baydim..
Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin..
Silkroad - Anron - 20+
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Burda durum başka swg de imperial kötü diyemessinki aslına bakarsan yonetime karşı cıktıkları için rebel(asi) onlar kötü oluor.Burda direk İyi ve Kötü olayı oldugu için bole kırlarda şarkı fln soylemek vs vs dark a gitmez ondan light duşundum.Bole aynen lotr gibi bir yerden başliyip ilerliyecez fln dagları geçiçez sonra küçük bir kasabayı gelip gölün etrafında fln lol :D bunları duşundukce o zamanlarda yaşamak istedim birden :)[signature][hline]Mike, 13 Kasım 2005 22:37 tarihinde demiş ki:
pardon sen nerenle karıştırıodun?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sonra karşınıza bir grup çıkıp reskill yapacak bütün RP nin içine edecek =)[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE..

[Bu mesaj Guru tarafından 13 Aralık 2005 17:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...