Fortuna Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Bu Kosp Bıktırdı Artık Nerde Görsem Adamlar KoSP Yapıyor Ash-DTS'de Herkes Kosp Yapıyor Adam Chitn Shell Giyiyor Genede KoSP Yapıyor Yeter Ama Ben Kendim Solo Kasmak İstiyorum Daha Ben Gidene Kadar Ölüveriyor DTS. Bu Kosp Yapanlar Banlansın Yeter Oyunun İçine Ettiler. Acayip Kızdım Ve Üzüldüğüm İçin Yazdım.[signature][hline]Her Türk Mutlaka Okumalı! Accountların Hacklenmesinden Korunmanın Birkaç Yolu... Efsane Topic,Bakın Yarılın :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 kosp bir k2 network yazılımıdır :P[signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Bu Dahada Kötü Yapıyor Oyunu.[signature][hline]Her Türk Mutlaka Okumalı! Accountların Hacklenmesinden Korunmanın Birkaç Yolu... Efsane Topic,Bakın Yarılın :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JiBer Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 :(:(:([signature][hline]Nick:Rodrigueztr Level:60 Server:Ares Karakter:Ezik mage:D Irk:Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 kop kop kop kos kös asdasfa[signature][hline]silkroad online AyDoLu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 ben areste bir kere kosper ihbar ettim phosphor online idi söyledim a bilmem kac golem spotta dedim ok dedi bekledim ban noticelerini adam gitmis kontrol bile etmedi o gün bugündür kospla kasan hic kimseye dokunmuom :-)[signature][hline]::Ujio:: 67 lvl warrior ares blocked Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ojeee Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 kosp yapan kisinin ustune cekerim lureyi affetmem[signature][hline]karakter: paper mage level:62 ırk: org:) np:144 k Clan yok dip not: elmoraddan donme org kasdfhaskjfhşasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darklander Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Cok kosp fotografi yolladim. Kac kez gm yede soledim ama yok kardes alakadar olmuyolar. Bende dun kosp aldim bakalim banlarlarsa kurtulurum en azindan. Napayim cz de ayni adam aylardir kosp kullaniyo demekki banlamiyolar. belki zengin olurum yeter bu lvl a geldim dupe yok kosp yok. pazarda para yaptim itemlari tamamladim aldim sattim derken hepsini sildiler. Madem dupe yapamiyom yok emek falan bende kolay yoldan ugrasacam bundan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar