Daniel Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Arkadaslar d.günümden 1 gün geçti bugn 21 aralık .. 20 aralık dogumluyum kimse kutlamadı gecen sene Chiptech kutlamıştı unutmuş heralde =) kendimi kutliym dedim..iyiki dogdum iyiki varım iyiki aranızdayım[signature][hline]| Msn | Andoria Staff Member Daniel
Voys Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 kutlayacaktımda, 1 gün geç açıldı pati neyse dedim. kutlu olsun.[signature][hline]Voic3 Wendigo, 10 Aralık 2005 tarihinde newdonis'e demiş ki: birsey biliyorsan soyle alim desinler bilmiyorsan sus adam desinler... newdonis, 10 Aralık 2005 tarihinde Wendigo'ya cevap olarak demiş ki: Çelik Ayna
Daniel Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 saol Voys'cum =)[signature][hline]| Msn | Andoria Staff Member Daniel
Bungala Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Hmm kutlu olsun bak sırf kutlayan olmadığı için herkese söylediğim doğum günü sözlerini değilde yeni sözleri söylüyorum... İyiki Doğdun....(normalde birazcık farklı söylüyorumda) Hadi o da eksik kalmasın... Bir sene daha yaşlısın takma kafana birlikte yaşlanıyoruz...Neyse... Nice mutlu,sağlıklı,dostlu,patili yıllara....[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Bunlar da noktalar... "Sonbahar-kış arası, Patide depresif havası Benim gibi eski motorları Felaket yaktı..." Dipnot:LF1Hatun for kalp badge
laverda Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 nice mutlu yıllara[signature][hline]laverda yalan oldu..
Loli-pop Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 nice senelere...[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa.
RabbiT Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Iyiki doğdun!!..[signature][hline]I am very happy with my carrots!
-Neiloth- Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 said: RabbiT, 21 Aralık 2005 17:32 tarihinde demiş ki: Iyiki doğdun!!.. [signature][hline]Prince of Darkness, your satanic highness Prince of Darkness the devilish serpent The dreaded Lucifer Prince of Darkness
Janitschar Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Nice senelere[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Minke (,,.( (=' :' ) (,(" )(" )
Stifler Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 -Neiloth- sende pek üşengeçmişin abi =)) iyiki dooduun daniel nice patilere[signature][hline]rotflmaowjjtumaasipbtdbuma: rolling on the floor laughing my ass off with jenna jameson's tits up my ass and screaming in pain because tits don't belong up my ass [b]selam ben seksapel [b/]
Nostredamus Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Hepy Pörtlek Iyiki doğdun kardeşim iyiki varsin iyiki mutlusun iyiki bizi mutlu eddin iyiki kardeşiz iyiki dostuz iyiki ... :)[signature][hline]Imposible Is Nothing... Palantis Mod
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Hepi pörtlek.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. Satılık Yepyeni Wow | Garbage =o= FM @ wj Mayhem
Daniel Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 arkadaslar herkese tesekkür ediyorum hakkaten duygulandım.. :([signature][hline]| Msn | Andoria Staff Member Daniel
Chasten Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Nice mutlu yıllaraa. :tebrikz:[signature][hline] www.darknessuo.com -"kapatır giderim bu bünyeyi,bodruma yerleşirim ya!"
Lethious Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 :tebrikz:[signature][hline]www.otostopcu.org
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 nice senelere[signature][hline]Let me die Give me the light I'm waiting for death to knock on my door To release my pain My sadness in the night Forevermore.
Öne çıkan mesajlar