Sovereign Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 said: narin, 22 Aralık 2005 02:22 tarihinde demiş ki: Bu zegna diye bi herif mi ne varmış o da feci tikkymiş öle diolar . puah öle ya.. tam bi n00bz3r[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | (^ve Stargate^) Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
Sabrina Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Pazar alanı gibi olmuş UO daki =] Hepsi özelliklerini bonuslarını filan yazmışlar.[signature][hline]Why can't you see that I try; Every tear I shed, is for you? ----------------------------------- PATİCİK FM
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 sirket daha almadım ya AHAHAHAH[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum!
Masteis Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 keko ya bunlar :) babamın şirketi var ama ben ilgilenmiyorum ayrı bir güzel hele hele bu resim benim valla inanmayan varsa gibi olaylar aman tanrım
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 sen geyine o geyine ben geyine giriyosam kim ciddiye giriyo buralara peki, birileri var ve gizliyo hım![signature][hline]Boo, are you happy now?
deathcore Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 abi herkez oraya uye olsun ya anti yonja 1 2 3 4 5 ... .. .. . .200 3000 4500 diye felan butun patiler goceltelip siteyi enazından bizim icin kücük turkiyenin gelecegi icin büyük bir pok yapmıs oluruz[signature][hline]Painki...
Die_Human Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 wtf? omfg dumur o_0 bunlar ne yaf kafalarında bişiy var heralde bunların =)[signature][hline]Haumarush Turkgucu Tauren Shaman 31 Charomaggus Malkoçoğlu Human Paladin 8 :P
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Bu kız bizim okulda.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 said: Sabrina, 22 Aralık 2005 10:39 tarihinde demiş ki: Pazar alanı gibi olmuş UO daki =] Hepsi özelliklerini bonuslarını filan yazmışlar. ehehe[signature][hline]Vücudundan kurtul, sadece zihnin ve ruhunla yaşa, o zaman toprak altında da nefes alabilirsin. Cüneyt Arkın, Dünyayı Kurtaran Adam
arina Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 gülmeye ihtiyacım var benim, bende bakıyım şu yonjaya=)[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler... [url]www.robbiewilliams-tr.com[url]
utopia Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 adamlar çoşmuş kardeşim:Drezil bunlar işte:D[signature][hline]Deli eder insanı bu dünya; Bu gece bu yıldızlar bu koku Bu tepeden tırnağa çiçek açmış ağaç...
Öne çıkan mesajlar