Firstlady Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım size ilginç bişi anlatım yardım ve görüşlerinizi isticem lütfen.. ben olypiada oynuom bi arkadaşla 2 kişi dts keserken bi anda dc verdi banlandığımı anladım sonra kosp demiş banlanma sebebi olarakda ama ben kosp kullanmadım asla bu gmlerde sorunmu var acaba?? (g.premium oldugum halde) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 eddie corbadan gm onu yakinda atarlar zaten banada twitching dedi blockladi onun uslubü öyle kisa ve öz konusur[signature][hline]::Ujio:: 67 lvl warrior ares blocked Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 gold premium da olsan banılabiliyomuşun demekki. eğer kullanmayıpta banlandıysan üzüldüm ama yok kullanıp banlandıysan iyi olmuş dua etki premium üyesin süreli banlanmışındır.[signature][hline]Toplum Diye bir şey yok , Varsa da ilgim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Firstlady Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 arkadaşlar üstelik dün üye oldum ve adam beni 999 günlüğüne account umu block lamış ve gerçekten ben kosp kulanmam yani bu ne demk oluop anlamadım ben??? bilenlerden yardım ve görüş bekliom :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gregorn Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Kosp benim bildiğim ilk yapılışında 3 günlük ayrıca party de herhangi biri kosp kullanıyosa herkes banlanır diye biliyorum.[signature][hline]Masquerade Clan Leader Gregorn _______________________ Hayatı Su Gibi Yaşaki Yaşananlar Aksın Gitsin Hatırlanmasın. __________________________________________________ Konuşmakla Hiçbişey İspatlanmaz (Bazıları bunu unutmuş) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 hangi server da ban yedin keşke sizin gm gibi biri olsa cyhperda Adamlar gm yok die iyi at koşturuor...[signature][hline]Nick : pCBuyucu LwL : 61 ( %22.11 Abyss Blessing Sayesinde ) CLan : AshQiyA Np : 13x.xxx Server : Cyhper ( -_- ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Firstlady Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 abi adam kafasına göre banlıo herhalde baktı bi mage bi priest dts kesiolar direk beni banladı adam sapık herhalde :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Firstlady Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 olympiada oynuom ben üstelik lvl 53 üm yani bana kim yardım edebilir naabcam ben yaaa???? :( ben boşa mı uraştım allah aşkına !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 diğerlerini banlamadı mı ? Banladıysa Komple banlıyacak yok öLe gm Sizde kalsın o zmn o gm :D[signature][hline]Nick : pCBuyucu LwL : 61 ( %22.11 Abyss Blessing Sayesinde ) CLan : AshQiyA Np : 13x.xxx Server : Cyhper ( -_- ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 eddie nin böyle bazi gereksiz sululuklari vardir[signature][hline]::Ujio:: 67 lvl warrior ares blocked Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Firstlady Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 abi baksalar anlamas mılar boşa banlandığımızı saten 2 kişiydik herif nası banlar bizi yaa boş yere üstelik :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 bekLiyecekSin başka yapacak bişi yok yada mail at diecem onlarada auto msg gelior[signature][hline]Nick : pCBuyucu LwL : 61 ( %22.11 Abyss Blessing Sayesinde ) CLan : AshQiyA Np : 13x.xxx Server : Cyhper ( -_- ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Firstlady Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 mail attım ama bu kadar da sorumsuzluk olmaz abi adam direk banladı ya bu oyundan sorumlu olan gerçek admlar kim? öğrenebilirmiyim acaba?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 keşke auto gelse. Hiç gelmediğinin oranı %40 diyebilirim :([signature][hline]Nick: RurouniKenshiN Server: Olimpia Level: 4x Race: Archer np: 6xx bilinc senin izinden gidiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Firstlady Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 peki düzeltilebilirmi acaba ? yani direk bu şekilde banlama normal deil yaa?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Firstlady Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 abi adamlar açılmıcak diolar yaa bukadar mı o.ç olur bi kurum bunların hepsini sallandırmak gerek bırakom ben bu oyunu hakkımızla da kassak yine banlanıoz ne anlamı kaldı daha yada tam tersini yacam artık kosp a başlıorum arkadaşlar en iisi bu galiba!!! pes etmek yok artık kosp la kascam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Afferim doğru yolu buldun :D[signature][hline]Nick: RurouniKenshiN Server: Olimpia Level: 4x Race: Archer np: 6xx bilinc senin izinden gidiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FR_forever Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 bende ban yedim partideyken.Gold pre var, kosp yoktu ama partidekilerde wardı.Boss event sonrası pm attım gm ye dedim böyle böyle banımı açarmısın gold premium war ffilan dedim.Açarım bi daha yakalanırsan sonsuz ban yersin dedi 4 lvl düşürdü açtı banımı.(58 den 54 e düştü yaww) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiLiTaN_44 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 yine yat kalk dua et 4 ıwı düşürmüş çarını alamayan adamlar bile var.Benim oynadıgım cafeden arkadaslarla savaşa girdik :) bizim cafenin magesi dc oldu girdi tekrar dc oldu onun şifresini bilende yok ama sadece O dc oluyo en sonunda bi baktım yazılar aynen şöyle :):):):) nick banned - koxp good morning cypher :) yaw koptuk biz gülmekten adam mage bide :)[signature][hline]ID : MiLiTaN_44 LvI :5x Server : CypHer np : 6xxx CLan : __DarKRoaD__ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 mage kosp yapamaz mi ne alaka simdi :-)[signature][hline]::Ujio:: 67 lvl warrior ares blocked Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 falla catir catir yapiolar class dinlemio[signature][hline]o_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar