senko Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 ne biliyorsunuz card game olaraktan?? ff8'in card gameini denedim begenmedim fazla ayrintisiz geldi bana...[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 yugioh var paralı bi kaç tane daha var ama işe yaramaz. En iyisi şu anda beleş olarak ff8 in para vericem diyorsan ilk magic e bak sonra yugioh ya :)[signature][hline]naaK !!! öLDü !!!
senko Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 parali derken oyunu oynamak için mi para veriyorsun yoksa kart almak için mi?[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 yugioh da oyun paralı magicte kartlar paralı :P[signature][hline]naaK !!! öLDü !!!
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 en iyisi pokemon trading card game :)[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF Why do "Dark" jedi's using "Light"sabers???
senko Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 hpcam güzel oyunda mmo versiyonu var mı? 3 set var bende pokemon cardlarından :)[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
Öne çıkan mesajlar