Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkiyenin %41 i Galatasaraylı/ymış.

Solonor

Öne çıkan mesajlar

said:
jacabo, 14 August 2003 11:51 tarihinde demiş ki:
sanamı sorcam burda sacma sapan topıc ler acam her dk ka pepelek ı batırmaya calısan snn ye cevırmeye calısan duzeysız herifemi sorcam ?[hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

sorunun mu war senin?
sacma sapan topicler acan sizsiniz ve pepeleği snn nie cevireyim ki yada öle bi amacım olsunki ?Bende size sadece cwp veriyorum...[hline]6 Kasım

Fenerbahce : 6 - 0 :6alatasaray
Sosyal ağlarda paylaş

said:
karpuz, 14 August 2003 18:59 tarihinde demiş ki:
yalan o yalan.... türkiyenin 17% si galatasaraylı hatta dünyada ülkesi için en yüzdeli taraftara sahip takım... real madrid falan 10%... 41% sempati duyulan 3 büyükler olayı diye biliyorum...[hline]ö?

bilmiyorum abi gs.com un haberi. Belki taraflı haberdir. :D[hline]Eeht, 07 May 2003 22:02 tarihinde demiş ki:
Ayıdan post gavurdan dost olmaz.
Gallant, the Macho 14 June 2003 01:20 tarihinde demiş ki:
Kadın dediğin istanbul gibi olmalı, fethi zor fatihi tek

DiaBoLiC, 18 July 2003 10:02 tarihinde demiş ki:
HUGO PARMAKLARINIZIN UCUNDA
Sosyal ağlarda paylaş

valla mans duygusal olarak en cok baglanılan klup'e gs demis ama kesinlikle fenerbahce'dir o. Dier istatistikler onemli deil gecerli benim icin ama bu kesinlikle yanlıstır.

Gecen seneyi ornek vereyim FB'nin son macları artık kimse tınlamıyo nası olsa gs kesin sampiyon ama fb taraftarı koltugu koltuguna stad'ını her zmn doldurmustur.

Bazı yenilgilerde stad'dan goruntulker verilir dikkat ettiyseniz ozellikle numaralı gosterilir numaralı da bile onca uzuntuden aglayan oldunu dusunursek ki ben hem maratonda izlerim macları (tv programı deil) bi de buraları dusunun. Her zmn kalbim fb'de atar zate !!!!!!!!!!!!!!!!!!!![hline]BabacumMostors, 09 August 2003 15:39 tarihinde demiş ki: ne demis aceb ?
kız ayarlamaya niyetli arkadaşlar...

hiç durmayın bugünden dershanein kapısına yaldırın zaten kızlarda sizi bekliyorlardı "gelselerde versek" diye...

yok ulan öyle şey adam gibi oturup çalışın

Sosyal ağlarda paylaş

bjk fenerin gittiği gibi çok gitti zaten. fenerli arkadaşlar bazen hakkaten ilginç oluyor ehe :) söle bir dönüp başka topice bakalım bir çok fbli demiştir beiktaşa nolyuor ya siz bizden beter durumdasınız. şimdi ise bjk fb gibi olsaydı... ee lol :)

bir de 20 bin nedir ki denmiş eheh ona bakarsan gs de 70 bin taraftar topladı yani gs iyi gününde fbnin iyi günündekinden daha iyi mantığına geliyor senin ki. bu kadar düz mantıklı olmayın sanki 50 bin kişi olsa dolmicak. daha sezonun ilk maçı yahu bir sürü transfer yapılmış. sanki kötü giden sezonun devamı. sorun bakalım o gün maça giden 50bin kişiye maç başlamadan önce en az %95 i kesin şampiyon olacağız diye düşünüyordur.

duygusal bağlanma anketi saçmalık o ne demek kardeşim taraftar zaten duygusal bağlıdır seyircilerin ne düşündüğünden bana ne
taraftarla seyirciyi karıştırmayın. biri değinmiş kulüple alakası olmayan sadece yılda 2 kere ismini duydu diye ben öleyim diyenler var doğru demiş ama onlar seyirci olur. taraftar takımını destekleyendir minnacıkta olsa katkısı olmayanlar seyircidir
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Azmodai, 16 August 2003 09:11 tarihinde demiş ki:
habi oyle :P eger besiktas fenerin gittigi gibi gitse acaba kac kisi hala tribunlere gelip izler falan :P

en duygusal takim fbahce valla. ankaragucude olabilir tabi, ankaranin tum dolmusculari, gece kondu kuslari ve piskopatlarinin takimi./[hline]hangisi daha iyi?
Azmodai

Azumodei Fenjumiyaro of Bria, SWG

olaya bak gecen sezon sızın bılet fıyatlarından hbr ınız warmıydı fenerbahce numaralısı 10mılyon bı gıdın sokaktan gecenler bıle aa gıdıp ızleyelım der yanı sacma yorum[hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

Sosyal ağlarda paylaş

iyi de zaten geçen sene son maçalrda en çok dolan yer kale arkasıydı diğerleri de tahminen çoğu kombineydi

en çok hasılat komik kaçmış 50 bin kişilik stadla normal değil mi sence?

mesela kombine bilet fiyatlarına bakın fenerinkini bilmiyorum ama beşiktaşta eski açık 200 yeni açık 250 gs de 30 milyon
gs de kapalı 300 milyon bjk de 800 milyon ile 3,5 milyar arası

fbninkileri de yazalım da karşılaştıralım. açıkçası bu kadar fiyat farkı varken tutup da biz çok kombine sattık ilk maçımızda şu kadar doldu hasılat süper demek komik kaçmıyor mu
Sosyal ağlarda paylaş

En duygusal takim fenerbahce demissinizde yanniz sunu da soyleem takiminin yaninda bu kadar cok duran onu hep koruyan taraftar neden mac kaybedince yonetim istifa diye bagirio neden bu ne bicim kaleci die bagirio nenden kulup binasini basiolar madem takimina cok bagli bunnari yapmamasi lazim[hline]

haksizliga fuck you
sssTT ses cikarma anla dogruyu
Sosyal ağlarda paylaş

80 bın kısılık 6s stadyumunda 100 bın dolarlık gelır elde edılmıs. kombıne satıslarından da gecen senekı samıyende staılan 7 bın kombıne ıle es degermıs. mac bıletı ve seyırcısı bakımından en fazla takım fb olunca otomatıkman en fazla gelırde fenerden gelmıs oluyor, bıde fenerium var gelır getıren yer olarak, herhalde fenerium ıle cekısecek takımda yok turkıyede. fenerın yanılmıyorsam 10 adet super lux lojası var ve bunların sadece sezonluk ucretı 100 bın dolar cıvarı.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Pennywise, 16 August 2003 16:11 tarihinde demiş ki:
pardon 10 mılyonmu? kale arkası 10 mılyon, alt maraton en boktan macta bıle 75, ust maraton ve numaralıda 50 ıdı. bılmeden yorum yapma bırdaha. stattan en fazla gelır yapan takım fenerbahcedır. sadece fb-gs maclarında 1.5 trılyon a varıyor hasılat.

gecen sene dıyorum 2. yarı full oleydı fıyatlar nası doldu sanıyorusunuz bıde kombıneler wardı ba4an yanmasın barı gıdelım falan fılan adamlar o kadar para vermıs basta[hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

Sosyal ağlarda paylaş

tarafsız bir kaynak bulman gerekirdi..
said:
Solonor, 13 August 2003 16:18 tarihinde demiş ki:
http://www.galatasaray.com/haberler/5144
bi göz atın derim.[hline]White_Rakkad,the Tikky ( :lol: ) 04 June 2003 16:31 tarihinde demiş ki:
Ben Tommy giyiyoruuum sen ex-port giyiyosuuun benim tişörtüm senin tişörtünü döveeeeer
Gallant, the Macho 14 June 2003 01:20 tarihinde demiş ki:
Kadın dediğin istanbul gibi olmalı, fethi zor fatihi tek

DiaBoLiC, 18 July 2003 10:02 tarihinde demiş ki:
HUGO PARMAKLARINIZIN UCUNDA
[hline]Bakın, nota dediğiniz konu müzik notası değildir. Bunların bir ağırlığı vardır. Aklınıza esince nota verilmez.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
trikeratops, 17 August 2003 19:02 tarihinde demiş ki:
bir fenerbahçeli demiş ki:
BİR GÜN HERKES FENERBAHÇELİ OLACAK[hline]Bakın, nota dediğiniz konu müzik notası değildir. Bunların bir ağırlığı vardır. Aklınıza esince nota verilmez.

bak sız bı delinin lafına uyuyosunuz :p

ayrıca bırakın herkes bjk lı olmasın o ayrıcalık bızde kalsın[hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...