DA2019 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Dostlar selam, Ya oyuna başladığımdan beri çok güzel sslar aldım ama nasıl yayınlıcam, daha önce link koyup başka sitelerden resim koymuştum, illa websitemiz mi olması lazım resim yayınlamak için? Özellikle elimde bi tane var ki çok iyi, yaklaşık 6-7 DL üyesi bir plains hunter kediciği tarafından sırayla cloning facilitye gönderildikten sonra facility'de olayın değerlendirmesini yaparken... E tabi o gönderilenlerin arasında ben de varım... :D Bu arada beleşe saç traşı yapılır, valla Enaxa'ya yeni bi tarz yaptım felaket!!! Bi de kandırabilsem saç rengini de değiştirecem ama bakalım...[hline]Devvo Ki'yyst, Novice Bothan Scout, Eclipse (finally :) ) Flavius, 4GM Warrior, Atlantic (formerly) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 www.kolayweb.coma gir ordan bir iki dakka içinde bi account al,sonra dosya yöneticisine gir,istediğin dosyaları 500 kbden küçük olmak şartıyla yükle.sonra msjına şunu ekle (img)http:kullanıcıadın.kolayweb.comyüklediğinnresim.jpg(/img) köşeli parantezle[hline]Eclipse:Eive Ikeste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Eyvallah Eive, Bu akşam yayınlıcam resimleri bi de senle bi resim çekiliriz, theed hatırası diye onu da yayınlarız, aslında arkadaşların Lok'da (sanırım) yaptıkları gibi bi toplu resim çektirsek? 21 kişi olmuş DL üyesi, herkes toplanamaz ama toplanabildiğimiz kadar...[hline]Devvo Ki'yyst, Novice Bothan Scout, Eclipse (finally :) ) Flavius, 4GM Warrior, Atlantic (formerly) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Deneme:[hline]Devvo Ki'yyst, Novice Bothan Scout, Eclipse (finally :) ) Flavius, 4GM Warrior, Atlantic (formerly) Muhahah olaya bakın, mynetten olmuyomuş... :D[Bu mesaj DA2019 tarafından 18 August 2003 18:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 mynet başka sitelere link çağrılmasına izin vermiyor .. en iisi 0catch ten bi site al ;100mb alan baya iyi olur he ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 güzel resim :)[hline][i]-->Four String Magic<-- This is [b]My Own Summer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Deneme: [hline]Devvo Ki'yyst, Novice Bothan Scout, Eclipse (finally :) ) Flavius, 4GM Warrior, Atlantic (formerly) :( Yaw gene beceremedim...[Bu mesaj DA2019 tarafından 19 August 2003 11:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Bu sefer kesin oldu:[hline]Devvo Ki'yyst, Novice Bothan Scout, Eclipse (finally :) ) Flavius, 4GM Warrior, Atlantic (formerly) :( Yaw nerden denediysem olmadı yaaa...[Bu mesaj DA2019 tarafından 19 August 2003 13:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Sen en iyisi resimlerin url lerini yaz buraya daha iyi olur :)[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Dark Legion Contact: [email protected] Web: www.darklegion.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Bak o hiç aklıma gelmemişti... lol :lol: Bu akşam bütün resimleri koyucam, linkleri de yazarım... Özellikle 3 tane kimo avladığımız av resimleri süper!!![hline]Devvo Ki'yyst, Novice Bothan Scout, Eclipse (finally :) ) Flavius, 4GM Warrior, Atlantic (formerly) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 kolaywebi dene kesin çıkıyo[hline]Eclipse:Eive Ikeste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 said: elesso, 19 August 2003 14:25 tarihinde demiş ki: kolaywebi dene kesin çıkıyo[hline]Eclipse:Eive Ikeste Eive, Kolaywebin sitesinde paralı olcak diye bi mesaj vardı almadım account. Tripoddan aldım bu akşam linkleri koyucam kısmetse... :) Çok güzel ssler aldım valla...[hline]Devvo Ki'yyst, Novice Bothan Scout,Marksman,Brawler,Medic,Artisan,Entertainer..., Eclipse Flavius, 4GM Warrior, Atlantic (formerly) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 devrimgult.tripod.com/starwarsgalaxies/ Web adresi buraya giderseniz resimlere link kusura bakmayin buraya koymayi bi turlu beceremedim... :( [Bu mesaj DA2019 tarafından 19 August 2003 22:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar