Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Screen shots

DA2019

Öne çıkan mesajlar

Dostlar selam,

Ya oyuna başladığımdan beri çok güzel sslar aldım ama nasıl yayınlıcam, daha önce link koyup başka sitelerden resim koymuştum, illa websitemiz mi olması lazım resim yayınlamak için?

Özellikle elimde bi tane var ki çok iyi, yaklaşık 6-7 DL üyesi bir plains hunter kediciği tarafından sırayla cloning facilitye gönderildikten sonra facility'de olayın değerlendirmesini yaparken... E tabi o gönderilenlerin arasında ben de varım... :D

Bu arada beleşe saç traşı yapılır, valla Enaxa'ya yeni bi tarz yaptım felaket!!! Bi de kandırabilsem saç rengini de değiştirecem ama bakalım...[hline]Devvo Ki'yyst, Novice Bothan Scout, Eclipse (finally :) )
Flavius, 4GM Warrior, Atlantic (formerly)
Sosyal ağlarda paylaş

Eyvallah Eive,

Bu akşam yayınlıcam resimleri bi de senle bi resim çekiliriz, theed hatırası diye onu da yayınlarız, aslında arkadaşların Lok'da (sanırım) yaptıkları gibi bi toplu resim çektirsek? 21 kişi olmuş DL üyesi, herkes toplanamaz ama toplanabildiğimiz kadar...[hline]Devvo Ki'yyst, Novice Bothan Scout, Eclipse (finally :) )
Sosyal ağlarda paylaş

said:
elesso, 19 August 2003 14:25 tarihinde demiş ki:
kolaywebi dene kesin çıkıyo[hline]Eclipse:Eive Ikeste

Eive, Kolaywebin sitesinde paralı olcak diye bi mesaj vardı almadım account. Tripoddan aldım bu akşam linkleri koyucam kısmetse... :) Çok güzel ssler aldım valla...[hline]Devvo Ki'yyst, Novice Bothan Scout,Marksman,Brawler,Medic,Artisan,Entertainer..., Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...