Soulbringer Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Dort tarafı cevrılı bır tabut bu ada Kım kurmus ne yapmıs Ne zaman bulmus Kımın Gunahı Gozlerını dıktı topraga Elınde aşkın bır tutam kanlı sacı Gozlerınde kin Kimin Amacı Sacları kısa kesım Gozlerınde dumanın bugusu Sozlerınde ask a nefret Kimin Tuzagı Bedenı gerıldı Askın umarsız kırbaclarında Elı belıne gıttıgınde Kimin dusen bedeni! *! Cocuk kendine geldiginde elindeki cep telefonuna adeta kanı ile yazarcasına sözleri birer yagmur seklinde bıraktı.''Ne yapsam bos ama sunu bil.Seni seven olur.Asik olanda olur.Seni koruyanda olur.Seni dinleyende olur.Sana yol gösterende olur.Bunların hepsini bir sevgili de ararsan yanılıcaksın ebediyete kadar.Cunki ikimizin birligi idi bunu kılan.Engel cikti ve sen kacmayi sectin.Kendince nedenlerin olabilir ama yazik ettin...Oyle ki en zor animda kacmayi sectin..O kefeni ikimizde giydik..Artik bu kapidan ciktiginda katilini bilmeden yasayacaksin.Eh Sevginin silah oldugu dunyada bu cok dogal birsey.Hakkim yok ki neyi helal edeyim...''Cocuk elindeki gumus kabzayi kafasina dogrulttu..Gumusun cinlamasi bir haykirisa bir ifrit iniltisi gibi vizlarken yere yigildi cocuk..Gerisinde bir kiz bedeni..İkisini zincirlerinden tutup mezarliga goturen bir kiz silüeti..Silüet fısıldadı..''Aşk yine yapıcağını yaptın...''Ruzgara fısıldadı tekrardan..''Elbet birisi beni yani sevgiyi tanıyıcak...''* (Sn Sir buyrun : ) )[signature][hline]Sırlar aldatır. AA
Soulbringer Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 O cocuk yok artik ne siir de ne hikayelerde..Cunki o da olume gitti donmeyenler treninin cam bugusunda...[signature][hline]Sırlar aldatır. AA
Finrod Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Etkilendiğimi söylemeliyim ellerine sağlık güzel olmuş ;)[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi: "-Size benim kim olduğum sorulduğunda, ne cevap vereceksiniz?" Onlar dediler: "-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin." Ve Buddha cevap verdi: "-HA!?" msn
Loli-pop Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 çok güzel olmuş ellerine saglık..:)[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa.
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Güzel olmuş, tebrikler.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. Satılık Yepyeni Wow | Garbage =o= FM @ wj Mayhem
Horrible Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 bende beğendim.Cidden güzel olmuş tebrikler.[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Fistan, 11 Aralık 2005 14:31 tarihinde demiş ki: üflemeyle olmaz pompayla şişirek?
Öne çıkan mesajlar