Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Askin Makberi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Dort tarafı cevrılı bır tabut bu ada
Kım kurmus ne yapmıs
Ne zaman bulmus
Kımın Gunahı

Gozlerını dıktı topraga
Elınde aşkın bır tutam kanlı sacı
Gozlerınde kin
Kimin Amacı

Sacları kısa kesım
Gozlerınde dumanın bugusu
Sozlerınde ask a nefret
Kimin Tuzagı

Bedenı gerıldı
Askın umarsız kırbaclarında
Elı belıne gıttıgınde
Kimin dusen bedeni!

*! Cocuk kendine geldiginde elindeki cep telefonuna adeta kanı ile yazarcasına sözleri birer yagmur seklinde bıraktı.''Ne yapsam bos ama sunu bil.Seni seven olur.Asik olanda olur.Seni koruyanda olur.Seni dinleyende olur.Sana yol gösterende olur.Bunların hepsini bir sevgili de ararsan yanılıcaksın ebediyete kadar.Cunki ikimizin birligi idi bunu kılan.Engel cikti ve sen kacmayi sectin.Kendince nedenlerin olabilir ama yazik ettin...Oyle ki en zor animda kacmayi sectin..O kefeni ikimizde giydik..Artik bu kapidan ciktiginda katilini bilmeden yasayacaksin.Eh Sevginin silah oldugu dunyada bu cok dogal birsey.Hakkim yok ki neyi helal edeyim...''Cocuk elindeki gumus kabzayi kafasina dogrulttu..Gumusun cinlamasi bir haykirisa bir ifrit iniltisi gibi vizlarken yere yigildi cocuk..Gerisinde bir kiz bedeni..İkisini zincirlerinden tutup mezarliga goturen bir kiz silüeti..Silüet fısıldadı..''Aşk yine yapıcağını yaptın...''Ruzgara fısıldadı tekrardan..''Elbet birisi beni yani sevgiyi tanıyıcak...''*

(Sn Sir buyrun : ) )[signature][hline]Sırlar aldatır. AA
Mesaj tarihi:
Etkilendiğimi söylemeliyim ellerine sağlık güzel olmuş ;)[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi:
"-Size benim kim olduğum sorulduğunda, ne cevap vereceksiniz?"
Onlar dediler:
"-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin."

Ve Buddha cevap verdi:
"-HA!?"

msn
Mesaj tarihi:
çok güzel olmuş ellerine saglık..:)[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz.
-apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin.
-hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa.
Mesaj tarihi:
bende beğendim.Cidden güzel olmuş tebrikler.[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...''

Fistan, 11 Aralık 2005 14:31 tarihinde demiş ki:
üflemeyle olmaz pompayla şişirek?
  • Yeni Oluştur...