chitara Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 - HER KADIN günde 500 defa konuşmanıza rağmen "beni 2 saattir neden aramıyosun?" diye olay çıkarabilir. - HER KADIN belinin yarısını örten bi body giyip sonra seni oturduğun yerden etmeye çalışarak "oraya ben oturabilir miyim? sırtım açılıyo da.." der. - HER KADIN sadece kötü olayları hafızada tutup (ki bu olay 6 ay/yıl önce yaşanmış olabilir) bunu her olayda kafana kakar ve o olayın konuyla hiç alakası yoktur sadece üste çıkmak için koz kullanılır.. -HER KADIN klasik bir dialog vardır... telefonu açar açmaz "-naber canım? -iyiii sen? -bende...nerdesin? -dışarda.. arkadaşlarla. -nassı yani benim nie haberim yok? -dedim ya dışarı çıkıcam die!! -arkadaşlarla demedin.. hem kimmiş onlar? -(bu durum öyle sinir bozucu ve küçük düşürücüdürki yerin dibi ne girer ordan konuşursun) ehhhgg ahmet,mehmet, hüseyin -e ben kız sesi duyuyorum!! ..." bitmezzzz -HER KADIN la "bu ilişki çok monotonlaştı artık..." ile başlayan bir cümle kurulmaya başladığında bir ayrılma yaşanır. Fakat ogün yada çok yakın bir zamanda o kişi yeni bir sevgili bulmuş gönül eylendirmektedir (sanki 3 gün önce kollarında ağlayan o değildir.) -HER KADIN sadece KENDİSİ(!) için süslenir, makyaj yapar... fakat bu makyaj ev içindeyken yapılmaz nedense sokağa çıkarken yapılır. -HER KADIN diğerleri ne giyiyorsa mutlaka ondan giyer. -HER KADINın mutlaka 9876434943210 tane çantası olmalıdır. -HER KADIN 2+ arkadaşı ile uzun süre (3-4saat) yalnız kadığında mutlaka bi sorun çıkarır. 3+ kafa birleşmiş bir sorun üretmiştir.. ve daha saymakla bitmeyecek birsürü şey varken. ben kesinlikle şundan şüphe duyuyorum; yeryüzündeki kadınlarda mutlaka DNA da 1 gen aynı, değişmez(sinir bozman geni) yada 26 çift kromozom yok veya aynı database i kullanıyolar. yukarda saydığım çok az örnekten en az 3ünü ben hiç yaşamadım kardeşim diyen var mı?
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 HER Kadinlar ile ilgili acilan topic niye önyargili ? e yeter ama. anladik cok cekiyorsunuz kadinlardan .[signature][hline]Same Shit , Different Day. [/b]Selamon 30 Kasım 2005 19:40 tarihinde demiş ki: Gotiğim ben 6 yaşından beri hiç gülmedim
chitara Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 sen kadın mısın? :) bide garip olmuş hem ön yargılı diosun hem çok çekiyosunuz diosun bide herkes böyle dio diosun demkki var bişiii.
DeathLord Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 e haklı ama :P[signature][hline]"Every creature will taste death"
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Dokunmayın len VaniLLe'e... Adam gibi topic açın, bakın millet rahatsız oluyo... (Aman hoca karıştırma fazla, bak kızlar olay çıkarıyo sonra, ortalığı toplamak bize düşüyo, suyuna git :-P)[signature][hline][b]"I am the bringer of death. Fall to your knees and beg for mercy... Or give me a sandwich, I'm pretty hungry."
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Ben rahatsız olmuyorum, kız falanda degilim =)[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. Satılık Yepyeni Wow | Garbage =o= FM @ wj Mayhem
chitara Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Gidelim de nereye kadar :) Buna bir dur demenin zamanı geldi :P
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 said: chitara, 21 Aralık 2005 03:47 tarihinde demiş ki: sen kadın mısın? :) bide garip olmuş hem ön yargılı diosun hem çok çekiyosunuz diosun bide herkes böyle dio diosun demkki var bişiii. Evet,bağyanim . e cok cektiginiz icin , asiri derece de asagilar ve suclayici bir sekilde yaziyorsunuz.bi yaranizin oldugu belli oluyor yani. böyle olunca da sacma sapan abidik gubidik yazilar ortaya cikiyor. ben simdi kalkip HER erkek öküzdür desem nasil olur ?[signature][hline]Same Shit , Different Day. [/b]Selamon 30 Kasım 2005 19:40 tarihinde demiş ki: Gotiğim ben 6 yaşından beri hiç gülmedim
NaNcY Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 said: vaniLLe, 21 Aralık 2005 03:57 tarihinde demiş ki: said: chitara, 21 Aralık 2005 03:47 tarihinde demiş ki: sen kadın mısın? :) bide garip olmuş hem ön yargılı diosun hem çok çekiyosunuz diosun bide herkes böyle dio diosun demkki var bişiii. Evet,bağyanim . e cok cektiginiz icin , asiri derece de asagilar ve suclayici bir sekilde yaziyorsunuz.bi yaranizin oldugu belli oluyor yani. böyle olunca da sacma sapan abidik gubidik yazilar ortaya cikiyor. ben simdi kalkip HER erkek öküzdür desem nasil olur ? Ben walla bundan onceki postlarimdan dersimi aldim onun icin bisi demiycem ama sana kocaman bi +1 veriyorum =)[signature][hline]http://www.xanga.com/G_I_S_E_L_E
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 "Ayboluyo bağyan" derim ben de :)[signature][hline][b]"I am the bringer of death. Fall to your knees and beg for mercy... Or give me a sandwich, I'm pretty hungry."
NaNcY Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 ya simdi bu bana nostaljik postumu hatirlatti...http://forum.paticik.com/view.php?id=130374 hey gidi gunlerrr[signature][hline]http://www.xanga.com/G_I_S_E_L_E
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 İlk sayfada mesaj atan 7 kişinin 4'ünün yörünge dışına yollandığı bir topic... O da güzelmiş...[signature][hline][b]"I am the bringer of death. Fall to your knees and beg for mercy... Or give me a sandwich, I'm pretty hungry."
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Haha benimde o dikkatimi cekti hadi Sorju yani erutanı geçtim =P[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. Satılık Yepyeni Wow | Garbage =o= FM @ wj Mayhem
NaNcY Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 ya clementine bnm ztn :P ki haksiz yere attilar beni ona hic girmiycem bile![signature][hline]http://www.xanga.com/G_I_S_E_L_E
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paticik'ta kimse haksız yere atılmaz... Ayrıca girme evet, ne yeri ne de topic'i... (Bu ne demek oluyo şimdi diyebilirsiniz, demeyin [Üç nokta])[signature][hline][b]"I am the bringer of death. Fall to your knees and beg for mercy... Or give me a sandwich, I'm pretty hungry."
Mavi Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Konu saptırmakta üzerinize yok. Forumları irc ortamına çevirmeseniz. Karşılıklı sohbetleri özel mesaj yolu ile halletseniz. Konu başlığına ve içeriğine bakın atılan son 4-5 mesaja bakın. Hayır ille muhabbet edicekseniz buyrun garbage' a.[signature][hline]Fake_Malkavian 3, 12 Ağustos 2005 19:59 tarihinde demiş ki: ELVEDA ÇÜNKÜ TAVNOÇ GELDİ
DeathLord Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 @mavi +15454654 @vanille sakin ablacım bsy demedik nie okuz diosun ki :([signature][hline]"Every creature will taste death"
Krusty Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Bunun bide erkekleri aşağılıyan versiyonu var elimde fakat banada dokunduğu için yazmak istemiyorum =)[signature][hline]-- homines libenter quod volunt credunt.
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Hoşlanmadım bu tür konuların bu yoğunlukta açılmasına, tepkimi herkesin anlayamayacağı bir şekilde ortaya koydum... Haa ordan biri de çıkıp "Haksız atıldım hede hödö" diyorsa, sonra da verilen cevaba "Nah"la -ki kendisi kaka bir kelimedir- başlayan bir cevap veriyorsa, belli ki bu kişi haketmiştir atılmayı, geri geldiğinde kabul edildiğine memnun olacağına hala suçu sitede ve yöneticilerinde arıyorsa da -konunun gidişatı değişecek olsa da- bir cevabı hakediyordur kusura bakmayın. TW'lere bu konuda gına geldiyse ve -kişiyi banleme hakkına sahipken- hala uyarı yapıyorlarsa da, o TW'lerin sorunudur, hala işlerine alışamadıklarını gösterir. Atın arkadaşlar bi PM "Bi daha görmeyeceğim ülen böyle mesajını dümbük. Yörünge dışına uçururum seni valla" diye, bakın bi daha yapıyo muyuz. Örneğin Mavi, bu mesajı okuduğunda rahatsız olursan, at abicim bi PM, ayağımı ona göre denk alayım. Korkak alıştırmayın elinizi, kısıtlı da olsa yetkilisiniz siz sonuçta... Haa bu attığım mesaj da konuyu nerelerden alıp nerelere getirdi tartışılır ama uykusuzluğuma verip mazur görmenizi rica etmekten başka bişey de gelmiyo elimden maalesef...[signature][hline][b]"I am the bringer of death. Fall to your knees and beg for mercy... Or give me a sandwich, I'm pretty hungry."
Arma Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Salaklık oranları arasında %0.0000001231 gibi küöük oranlar olması :lol: [Bu mesaj Arma tarafından 21 Aralık 2005 09:58 tarihinde değiştirilmiştir]
matematik Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Yaşandı, 7 kişi üzerinde test edilip doğrulandı. Geri kalan 3 milyar kadın hakkında bir fikrim yok. Ha o 7 kişi de benim öküzlüğümü tescillediler. Geri kalan 3 milyar erkeğin öküzlüğü hakkında bi fikrim yok.[signature][hline]U-D-O-R-K ":)" Garbage Dep dep diyon depemiyon ayayekokocambo, 29 Kasım 2005 22:58 tarihinde demiş ki: Ne oluyo değil, Ne oluyor. Alıyomuş değil alıyormuş.
chitara Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 said: vaniLLe, 21 Aralık 2005 03:57 tarihinde demiş ki: ben simdi kalkip HER erkek öküzdür desem nasil olur ? demiş kadar oldun sanırım. ben hakaret etmedim, davranış biçimlerini eleştirdim. ayrıca HER kelimesini kullanmasam da tepkin aynı olacaktı büyük ihtimalle. bundan bahsetmeye çalışmıştım zaten :)
Rahan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 vücut ölçüleri[signature][hline]Try Reality! the invisibile and the non-existent look very much alike!
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 kadınlar uzaylı bilmiyomusun sen ?[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) Magtheridon = Undead [ name : Updead] Lvl 37 tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Ya bıkmadınızmı şunları açmaktan? Yani en başta komik gelioduda bunların modası 2 ay önce bitti artık bu konuda yapılabilecek espri de kalmadı yani... Neyse zaten gerekli cevaplar verilmiş:D[signature][hline] beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol
Öne çıkan mesajlar