Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Breaking the waves @ CNBC-e. Şimdi.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Aman kaçırmayın derim, bir Lars Von Trier şaheseri, daha da ilginci başrol oyuncusu Bjork. Çıkacak filmi siz düşünün. Yorum yapmak istemiyorum film hakkında, izlemenizi öneririm şiddetle. Açılmış konu bulamadım filmle ilgili, varsa da özür dilerim.[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre.
Mesaj tarihi:
yalancısın ali :) bu filmin başrolünde emily watson var, senin bahsettiğin dancer in the dark. her ikisi de işkence gibi filmdir, ama izlenmesi gerekli diye düşünüyorum.[signature][hline]BabacumMostors, 30 Kasım 2005 23:32 tarihinde demiş ki:
Rapperzâde Ceza Efendi'den geliyor diss mâkâmından;
yoğurt koydum dolaba, oy sagopam, o telekler boğazına kaça
Mesaj tarihi:
Umarım filmi katletmemişlerdir ya, gerçi CNBC-e mümkün olduğu kadar az sansür yapar ama, başımızda RTÜK gibi idiyot bir kurum varken bilemeyeceğim.[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre.
Mesaj tarihi:
europa filan yine çekilirdi, ne zamanki kadınlar hakkında film yaptı, o filmler insanın ömrünü tüketiyo valla..ama çok severim tabii ayrı konu..[signature][hline]BabacumMostors, 30 Kasım 2005 23:32 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
New fast-aging technologies developed by L.V.T.! Just watch Breaking the Waves & Dancer in the Dark and we guarantee, you will be 15 years older by the time the movie is done!
Hemen reklam yaptım sana:)[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre.
Mesaj tarihi:
ehah ömrümden çaldı o filmler, geri istiyorum!![signature][hline]BabacumMostors, 30 Kasım 2005 23:32 tarihinde demiş ki:
  • Yeni Oluştur...