Antimodes52 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Aman kaçırmayın derim, bir Lars Von Trier şaheseri, daha da ilginci başrol oyuncusu Bjork. Çıkacak filmi siz düşünün. Yorum yapmak istemiyorum film hakkında, izlemenizi öneririm şiddetle. Açılmış konu bulamadım filmle ilgili, varsa da özür dilerim.[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 yalancısın ali :) bu filmin başrolünde emily watson var, senin bahsettiğin dancer in the dark. her ikisi de işkence gibi filmdir, ama izlenmesi gerekli diye düşünüyorum.[signature][hline]BabacumMostors, 30 Kasım 2005 23:32 tarihinde demiş ki: Rapperzâde Ceza Efendi'den geliyor diss mâkâmından; yoğurt koydum dolaba, oy sagopam, o telekler boğazına kaça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Ay heyecandan karıştırdım filmleri yahu:) Lars Von Trier'in hangi filmi biraz işkence değildir ki?=)[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 bunun yuzunden bir kere kapanmamış mıydı cnbc e? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Umarım filmi katletmemişlerdir ya, gerçi CNBC-e mümkün olduğu kadar az sansür yapar ama, başımızda RTÜK gibi idiyot bir kurum varken bilemeyeceğim.[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 europa filan yine çekilirdi, ne zamanki kadınlar hakkında film yaptı, o filmler insanın ömrünü tüketiyo valla..ama çok severim tabii ayrı konu..[signature][hline]BabacumMostors, 30 Kasım 2005 23:32 tarihinde demiş ki: Rapperzâde Ceza Efendi'den geliyor diss mâkâmından; yoğurt koydum dolaba, oy sagopam, o telekler boğazına kaça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 New fast-aging technologies developed by L.V.T.! Just watch Breaking the Waves & Dancer in the Dark and we guarantee, you will be 15 years older by the time the movie is done! Hemen reklam yaptım sana:)[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 ehah ömrümden çaldı o filmler, geri istiyorum!![signature][hline]BabacumMostors, 30 Kasım 2005 23:32 tarihinde demiş ki: Rapperzâde Ceza Efendi'den geliyor diss mâkâmından; yoğurt koydum dolaba, oy sagopam, o telekler boğazına kaça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 vallahi ben de yaşlandım izleyince onları.[signature][hline]valandil ownz j0o! arkadaşım bi dakka ya. WoW - Retired,getting a life now. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar