arenda_duwcal Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 başlıyorum anlatmaya... okulda benim sürekli kavga ettiğim bir grup var...böyle 3-4 kişiler... bizim okulun bahçesi böle tepe gibi..bende yanımda biri kız biri erkek oturuyorum.baktık bi ara o grup ve yanında bi sürü kişi daha var. ben dedimki kalkalım hiç uğraşılmaz falan die..ama onlar kavgalı oldumu bilmiolarmış.neden falan filan derken bütün o insanlar yanımızda bitiverdi..o insanlarla ben tartışıodum orda..bizim sınıftan ve başka sınfılardan bi sürü arkım geldi (çounluk erkek) bi sorun mu var dediler..evet falan filan dedim onlarda yanımda bekliolar nolur nolmaz die..çünkü onlar baya kalabalık ve hepsi otçu falan tipler... arkamdan arkadaşım dediki sözü unutma dedi..bende dedimki asla aptallarla tartışma önce kendi seviyelerine çekerler sonrada tecrübeleriyle yenerler ben bunu dedikten sonra herkes birbirine girdi çok hızlı bi şekilde... öle anlar geçtiki hatyıramıyorum bile... sonuç : arkadaşım beni o gruptaki en gıcık olduum kızın üstünden çekerken kızın burnu kırılmış ve azından burnundan kanlar geliodu...olaylar bıçaklanmaya kadar gelmiş.. heryer kan içinde..tabi biz hemen kaçtık çok hızlı gelişti olaylar zaten ama görünenlerin hepsi disipline gidip uzaklaştırma aldı..kaçabilen 3 kişi falan... inanılmaz bi vahşete dönüştü..ilk başta ben ve kızın kavgasıydı aslında..... kendimi suçlu hissediuorum ama onlarda bize saldırıp bıçaklicaklardı :( okuldaki disiplinde ilgimi çekiyorki bu nasıl bi okuldur ya..yeni geldim okula zaten..ne kadar irençliktir okulda öyle insanlar olması...sevmiyorum bu tür olaylar sevmicem :( yinede kendimi suçlu hissediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 yuh hangi okul hangi semt bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 okul ismi vermek istemiyorum..çünkü okulun adını kötüye çıkarmakta pek istediğim sölenemez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 geçmiş olsun... baska bi okula gitsen ? imkan yok mu?[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Geçmiş olsun ya, bulaşmamak lazım böylelere...[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 lise mi?[signature][hline]Vücudundan kurtul, sadece zihnin ve ruhunla yaşa, o zaman toprak altında da nefes alabilirsin. Cüneyt Arkın, Dünyayı Kurtaran Adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 yani sadece kendilerini birşey sandıkları için böyle davranıyorlar...ama bundan sonra sataşıcaklarını sanmam çünkü ben kızı baya bi sakatladım...ama dierlerinin durumunu bilmiyorum bi sürü kişi hastanelik oldu sanırım...ama okulda bi iç savaş çıkarttım :(:(:(:(:(:(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 senin kavgansa seni niye kaçıpta satarsın arkadaslarını[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 kendini kötü hissetmelisin. adamlar daha mesele nedir nedir değildir bilmeden senin yüzünden yaralanmışlar.[signature][hline]Vücudundan kurtul, sadece zihnin ve ruhunla yaşa, o zaman toprak altında da nefes alabilirsin. Cüneyt Arkın, Dünyayı Kurtaran Adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 çünkü bazen zorunda kalırım kaçmak için...herkes yaralıydı zaten...sicilimde çok dolu... evet lise..onlarda olsaydı onlarda kaçardı bende alınmazdım ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 walla geçmiş ossun.. bi kız kavgası büyümüş bölle baya...kötü olmuş:([signature][hline]kişisel bi şey diil bu! yaşamak zor buralarda..! kimdendi bu yara diye kalbine sorduğunda..bilirim geri gelmezler aMa en gsl güneriydi onlar hayatımınN.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ninjaturtles Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 ben de yeni bu sene başladım, kaşınan oldu kaşınmayan oldu bir takım olaylara vesile olduk ama okul dışında oldu sorun çıkmadı, okul içinde kavga edilmemeli çünkü tehlikeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 geçmiş olsun.. :( olayları biraz daha alttan almanı tavsiye ediyorum.[signature][hline]-- homines libenter quod volunt credunt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ninjaturtles Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 bi de kavgayı başlatan lafını tutmadım.gerginlik tırmanıyosa kompozisyon yazarken kullanılacak cümleler yerine karşı tarafın çekinmesine vesile olacak laflar tercih edilmeli diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Böyle tiplere bulaşılmaz abi.. Bizim okulda da millet resmen aranıyo ya.. Biri bana birşey söylese de ona bulaşıp kavga etsem diye. öyle hapçılara, pikopatlara bulaşma , peşini bırakmaz alçaklar sonra bir daha. Ben biraz alttan alıp tartışmadan kaçmanı tavsiye ederim. Tekrar geçmiş olsun.[signature][hline]Norolim Asfaloth! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 said: MaUWw, 15 Aralık 2005 22:33 tarihinde demiş ki: bi kız kavgası büyümüş bölle baya...kötü olmuş:( Arenda zaten kız[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği a.k.a. Joe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 ben anlamadım şimdi sen kızsın burası tamam kavga ettiğin kişi de kız mı ? peki yanındaki karambol insanları da mı kız ?[signature][hline]We want war, wake up ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Kızsa kaçması gerekmez mi zaten kavgadan?[signature][hline]Norolim Asfaloth! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ninjaturtles Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 kız yanındakilere güveniyodur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Hayır, kaçtım diyince bir ton laf söyledik ya neden kaçtın falan diye o yüzden yani .)[signature][hline]Norolim Asfaloth! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 okul içinde hiç bi şekilde şiddetolayına girmicen abi.. sonun ii olmaz yoksa.. o anlık kurtulursun gelecekte bı yerde bulup çıkartırlar gozune sokarlar.. okuldan 100 metre uzakta olunca sorun çıkmıo mesela..çekilip orda yapsaydınız kavganızı..dicem ama çok geç olmuş...neyse kolay gelsin bundan sonrası içün..[signature][hline]dwinz .ƒ drums of darkness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Öyle tipler Adamın yakasını bırakmaz zaten, bence kesin bunları bir yerde kıstırıp kavga aranır o çocuklar..[signature][hline]Norolim Asfaloth! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ninjaturtles Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 o zaman sağlam bi arkan olacak.yoksa hiç bulaşmıcan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 E senin suçun. Lexi çağırsaydın (:[signature][hline]The Blood is Love. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 "asla aptallarla tartışma önce kendi seviyelerine çekerler sonrada tecrübeleriyle yenerler" bu lafı kavga başlamadan önce mi ettin ehoeoh. bu ne yarabbim, çizgiroman karakteri misiniz, kavgadan önce şekil aforizmalar çığırıyorsunuz?[signature][hline]ben BombaciMulayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar