Lexius Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 yalnızlığımın tadını çıkarıyorum oyun bahçesinin bir köşesinde çocuklar gibi şen kalbim ağlıyor gizlice harap olmuş ellerim , tutmaktan yorulmuş bir başkasının elini aşık olmak herkesin gizli emeli bir ağacın gölgesinde düşüyorum ben , düşüyor yapraklar doğanın tonları mükemmel sarı bedenimde toprağa uzanıp bütünleşiyorum bir ceset gibi ruhum kaybolmuş , hapsolmuş bir güzele yağmur yağıyor dumanlı gökyüzünden tane tane nerede o güzel mavi , ya beyaz lekeler? yerini bırakmış yüreğimin seslerine haykırıyor , saçılıyor inleye inleye çocuklar geldi yanıma sesleniyorlar bana davet ediyorlar beni oyuna ama ben zaten yalnızlığı oynuyorum oynayamam sizlerle daha fazla güneş batıyor gül bahçemde , sesler kesildi gitti neşe , hoşgeldi hüzün bir kaç damla zehir için neler vermezdim kendimi öldürmek için , düşünmezdim... karanlık çarşaf serildiğinde üstüme birer birer ortaya çıkıyor misafirler gökyüzünün bekçileri , yoldaşlarım, yıldızlar... benim gibi yalnız dostlar. gözlerim kapanıyor yavaş yavaş , soğuk okşuyor tenimi kıvrılıyorum bankın tepesinde , sarılıyorum hayaline donmuş gözyaşlarım akmıyor hayatım gibi ben öldüm!! sana ulaşamadan , ellerinde...[signature][hline]Viva La SémiH irin, 09 Ekim 2005 14:58 tarihinde demiş ki: EVERYTHİNG OUT!LEXİUS İN !! bLackcha0s, 09 Ekim 2005 02:54 tarihinde demiş ki: kaç kişi lexius a yazılıyor ? anlamadım ben bunu herkes aşık
Finrod Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 güzel olmuş ellerine sağlık[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi: "-Size benim kim olduğum sorulduğunda, ne cevap vereceksiniz?" Onlar dediler: "-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin." Ve Buddha cevap verdi: "-HA!?" msn
RabbiT Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Evet bencede çok güzel olmuş.[signature][hline]I am very happy with my carrots!
Loli-pop Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 çok hoş..:)[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa.
Janitschar Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Güzel olmuş, ellerine ve aklına sağlık.[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Minke (,,.( (=' :' ) (,(" )(" )
Frasier Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Çok güzel olmuş. Ben bunu kopyalar sevgilime yollarım :) Gerçekten çok hoş olmuş ya. Hüzünlendim birden.[signature][hline]Gerçek Taraftarın Sitesi Sakaryaspor / Tatangalar >> O Bir SakaryaLı >>
Lexius Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 çok teşekkür ederim :) yorumlarınız için daha da iyileri için çabalıyorum...[signature][hline]Viva La SémiH irin, 09 Ekim 2005 14:58 tarihinde demiş ki: EVERYTHİNG OUT!LEXİUS İN !! bLackcha0s, 09 Ekim 2005 02:54 tarihinde demiş ki: kaç kişi lexius a yazılıyor ? anlamadım ben bunu herkes aşık
Soulbringer Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 gözlerim kapanıyor yavaş yavaş , soğuk okşuyor tenimi kıvrılıyorum bankın tepesinde , sarılıyorum hayaline donmuş gözyaşlarım akmıyor hayatım gibi ben öldüm!! sana ulaşamadan , ellerinde... +1[signature][hline]Sırlar aldatır. AA
duende Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 viva la semih diyesim geldi okuyunca sadece 4. kıta okadar güzel olmamış bence onun haricinde harika bir şiir[signature][hline]bunun kadar güzel imzalar istiyorsaniz...
Nostredamus Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 said: Janitschar, 15 Aralık 2005 17:04 tarihinde demiş ki: Güzel olmuş, ellerine ve aklına sağlık. +1[signature][hline]Imposible Is Nothing... Palantis Mod
Öne çıkan mesajlar