pogodi Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 istanbulda bi yerde yapıolardı dümdüz 250-300 ytl arasında değişiodu fiytlr :)[signature][hline]N-c, 08 Aralık 2005 13:25 tarihinde demiş ki: albino nedir bilirmisin saçı beyaz teni pembe gönlü güzel insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 1 ay önce karar vermiştim kestirmeye ama hala böyleyim.[signature][hline]Prince of Darkness, your satanic highness Prince of Darkness the devilish serpent The dreaded Lucifer Prince of Darkness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 rowenta mi neyse işte bir markanin var, düzleştiricisi, tarak gibi bi şe, dümdüz yapıo. bi de yıkarken bol saç kremi sürersen ince telliymiş ve düzmüş gibi duruo ama her gün yıkaman lazım, ertesi güne acayip yağlanır. bir de çok güzel köpükler var, onlar da düzleştiriyor, ve doğal gösteriyor...[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny" Ms. Bega Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Peki hergün sabah saça fön çekmek öyle çok değil 1-2 dakka hemen saçın önleri güzel dursun diye saça zarar verir mi? Döker mi? Zaten alnımız açık bide saçımız dökülürse çok çirkin durur. Ama saçlar uzadı ilk defa bu kadar uzatıyom hakkaten çok yakıştı 2 çıkma teklifi geldi bile :-P[signature][hline]Hayat Sizi Değiştirmesin Siz Hayatı Değiştirin by Brigand Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 fönü nasıl cekcez deyip efsane bir soru yoneltiyorum.. yersen..[signature][hline]rotflmaowjjtumaasipbtdbuma: rolling on the floor laughing my ass off with jenna jameson's tits up my ass and screaming in pain because tits don't belong up my ass [b]selam ben seksapel [b/] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 said: Stifler, 21 Aralık 2005 22:08 tarihinde demiş ki: fönü nasıl cekcez deyip efsane bir soru yoneltiyorum.. yersen.. Fön makinesiyle böyle tutacan elinle yada tarakla nası durmasını istiyosan sıcak ayarda üflemesini hızlandırarak şeklini vercen öyle kalıyo üstüne hafif bi jöle atıyon süper oluyo ama çok jöle sürünce yatıyo saç aşa.[signature][hline]Hayat Sizi Değiştirmesin Siz Hayatı Değiştirin by Brigand Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 abi aslında ben size derdimi tam annatamadım .. nese kitleebilirmiiz topici? :D bn berbere annatmaa calısım hekrese yardımı için tesekkur[signature][hline]rotflmaowjjtumaasipbtdbuma: rolling on the floor laughing my ass off with jenna jameson's tits up my ass and screaming in pain because tits don't belong up my ass [b]selam ben seksapel [b/] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar