Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sac nası duzleştirilir..

Stifler

Öne çıkan mesajlar

rowenta mi neyse işte bir markanin var, düzleştiricisi, tarak gibi bi şe, dümdüz yapıo. bi de yıkarken bol saç kremi sürersen ince telliymiş ve düzmüş gibi duruo ama her gün yıkaman lazım, ertesi güne acayip yağlanır. bir de çok güzel köpükler var, onlar da düzleştiriyor, ve doğal gösteriyor...[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny"
Ms. Bega
Sosyal ağlarda paylaş

Peki hergün sabah saça fön çekmek öyle çok değil 1-2 dakka hemen saçın önleri güzel dursun diye saça zarar verir mi? Döker mi?

Zaten alnımız açık bide saçımız dökülürse çok çirkin durur.

Ama saçlar uzadı ilk defa bu kadar uzatıyom hakkaten çok yakıştı 2 çıkma teklifi geldi bile :-P[signature][hline]Hayat Sizi Değiştirmesin
Siz Hayatı Değiştirin

by Brigand
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Stifler, 21 Aralık 2005 22:08 tarihinde demiş ki:
fönü nasıl cekcez deyip efsane bir soru
yoneltiyorum..

yersen..

Fön makinesiyle böyle tutacan elinle yada tarakla nası durmasını istiyosan sıcak ayarda üflemesini hızlandırarak şeklini vercen öyle kalıyo üstüne hafif bi jöle atıyon süper oluyo ama çok jöle sürünce yatıyo saç aşa.[signature][hline]Hayat Sizi Değiştirmesin
Siz Hayatı Değiştirin

by Brigand
Sosyal ağlarda paylaş

abi aslında ben size derdimi tam annatamadım .. nese
kitleebilirmiiz topici?
:D

bn berbere annatmaa calısım
hekrese yardımı için tesekkur[signature][hline]rotflmaowjjtumaasipbtdbuma:
rolling on the floor laughing my ass off with jenna jameson's tits up my ass and screaming in pain because tits don't belong up my ass

[b]selam ben seksapel
[b/]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...