Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 abi bu ne deli oldum patiye bile 1 dkkada girdi icq ya girmiyo msn e hiç troubleshoot veriyo deli oluyorum 15. modeme res bu tek ben myım ?[signature][hline][b]Sevda çeker yalan olur sonra sokar yılan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astarmos Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 bence biraz yenilik yap ne dersin???[signature][hline]USE THE FORCE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 tmm ok derim.[signature][hline][b]Sevda çeker yalan olur sonra sokar yılan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 tek sensin[signature][hline]FASTRELOAD Spidee, 03 Aralık 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Abi sevgiline atacağın mesajı Paticik'de mi soruyorsun ? Hep beraber mi çıkacağız bu kızla ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 şimdi farkettım eet tek ben mısım :)[signature][hline][b]Sevda çeker yalan olur sonra sokar yılan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 spy girmiş olabilir. sürekli upload ediyodur. o yüzden yavaşlamıştır baglantı. ag baglantılarından gelen/giden paketlere bak. gelenin yuksek olması gerek.[signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II Radio =o= Garbage wj tóqqíé Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anartheelf Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 benimkide yavaş hatta bu çevredeki herkesde öyle nerde oturuyosun sen (ben vandayım)[signature][hline] *********************************** *********************************** ****Bedava ".com" Domain isteyenlere*** *********************************** *********************************** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lovolt Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 benim; gönderilen 128 gelen 105 sadece paticik sayfası ve msn açık, normal mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Sent daha düşük benim recieved yüksek napmam lazım abiler :)[signature][hline][b]Sevda çeker yalan olur sonra sokar yılan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 herkesde var sorun ttnet sorunlu bende öyleyim.[signature][hline]| Msn | Andoria Staff Member Daniel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nvda Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 telekom dns ayarlarında var bi bokluk ama farkında değiller. dns ayalrarını 212.156.4.6 - 212.156.4.7 yapıyorum ınternet son surat oluyor msn kısa surede açılıyor. ama auto yapınca dnsleri net yavaslıyor ve msn acılmıyor. telekomun kısa surede dns problemine cozum getirmesi gerekiyo bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 bende de hiç bi problem yok..[signature][hline]msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lovolt Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 dns ayarını nereden yaptın peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nvda Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 zoom webconsole Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 said: Fransuxa, 21 Aralık 2005 17:01 tarihinde demiş ki: Sent daha düşük benim recieved yüksek napmam lazım abiler :) recieved'in yüksek olması lazım sent'in düşük. seninki normal yani. arasında cok buyuk bir fark olmadıgı sürece normal. cok yakındır birbirine zaten bu degerler. sent/giden paketler yüksekse bilgisayarınızda spy olması olasıdır. bu yüzden ad-aware, spybot gibi programları bilgisayarınızda bulundurun. haftada 2 kez taratın ve bulunan yabancı dosyaları sildirin. rahat edersiniz. tabi bunlarla daha az karsılasmak istiyosanız anti-virüs programınız kesinlikle olmalı. zaten anti-virüs kullanmayıp da nette gezebiliyosanız vay halinize :)[signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II Radio =o= Garbage wj tóqqíé Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar