Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ethernet modemlerdeki gudiklik

elvyn

Öne çıkan mesajlar

gittim bi ethernet modem aldım, zoom x6, kurdum. şimdi bunun ayarları falan nedir biri yazabilir mi. daha once usb modem kullanmıştım ne yapmam nelere dikkat etmem gerekir. şu an internet çok sorunlu zaten. çogu siteye giremiyorum bir kaç denemede belki girebiliyorum resimler açılmıyor msn hak getire. dns dir tcp ip dir bilmemnedir ne yapıcam bir soyleyiverin.
Sosyal ağlarda paylaş

Eternet kablonu takınca çalışır, USB gibi abuk değildir. Her tür ayarları da aynı modem için, hiçbir fark yok.[signature][hline]
Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi...
Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşivi...

3000 oyunluk PC oyun arşivi...
İsteyene itinayla kafa ayarı yapılır... Beyin sahibi olmanız tercih sebebi...
mail: [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

advanced setup'dan NAT a girceksin üstte nat rule entry var orayı seçip oradan açacaksın port'u.
herhangi bi ayar yok dns dir vs. dir neti etkilemez.modemden oldugunu sanmıyorum sendeki yavaşlıgın.[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet!
MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi
Sosyal ağlarda paylaş

baba. ethernet modemin içinden kullanım kılavuzu çıkar hatta pdf formatındadır. o önemli bah. dsl kullanıosan hele. orda sana bi ip verio felan onunda sınırlı bağlantı ile ip'ye gidion. ordan login felan oluon. orda şifre felan da verio sana. bir seferliğine yapıon sonra her bilgisayarı açtığında internet otomatik gelio. bi de şöle de olabilr. sana ip numaraları verir dns numaraları alt ağ maskesi felan. onnarı yerel ağa girersin felan yaparsın da onnar yurt ağlarında felan. nerde olduğunu yazmamışın da onu da söliim dedim :D[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild)
lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...