Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 ehh düşündüm düşündüm Troy'da ki Bowyer charı ne yapsam :) Yeniden kasmak istemiyorum ama charımı da bırakmak istemiyorum :D Durum böyle olunca ne yapsam diye düşündüm ve sanırım en iyi yol artık sadece Heuksual'a vermek :) Şu anda Level 17 Pacheon ,Level 20 Cold, Level 17 Force :) Bunun üzerine heuksual kassam mı :)[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 e gül gibi archer cold çarın var daha ne istin.[signature][hline]silkroad online AyDoLu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 yok abi ya :D zor oluyor dmg veremiyorum vs. :D[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lunar Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 daha dmg veren attackları açamamışsınki zaten o lvl de dmg vermek istiyosun =) bence sen devam et aynı şekilde vazgeçmemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 evet lvl 30 dan sonra asıl archer olayı başlar[signature][hline]silkroad online AyDoLu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar