Apache Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Nystal ud priest - sabbatum guild üyelerine; uzunca bir süredir giremediğimin ve ilgilenemediğimin farkındayım.görev verilen kişilerde gereğini yerine getirmediğinden ve başka sebeplerden dağılma noktasına gelmiş olabilir.İsteyen ayrılabilir ancak şubat tatiline kadar hiçbirşekilde giremeyeceğim.İletişim kurmak isteyenler özel mesajla bildirebilirler.[signature][hline]shinsetsu desu.. hordebab Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Helcaraxe Lvl 31(32 olcak) Hunter-Troll Bide yeni warlock var Veine-Undead Warlock[signature][hline]You cannot change your fate...noman can Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 muhah 60 oldum sonunda ama dün 4 kere ubrs yaptım tek kazancım dal rends offhend okadar rofl! :D[signature][hline]Lotharin Level 60 Orc Warrior - Haumarush Guildless(guild dağıldı ya ühüh) BS/mining Idrian Level 60 Human Paladin - Burning Legion Eastern plaguelands de arcanite bar ararken 5 tane undead scourge askeri tarafından öldürüldü(yok öyle bir karakter artık yani:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 low lvl yada herlvl guild varsa alın beni Romathar Tauren-Warrior acıyom[signature][hline]Old Kingdom... Romathar [Human Warrior] = 21 Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 ii yawf ne haliniz varsa gorun ben BL ye donuyorum ne güzel 26 olmusum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alpar Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Alpar, orc warior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 ben de burdayım ya bu arada :D[signature][hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. a.k.a. Dextra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knockout Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 horde tarafında ud mage var. turk guildimizde var. zg falan yapiyoruz şimdilik. char name : iori (ud mage) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 hangi guildsiniz siz? Benim de var und mage Bloodrageddyim su an da MC yapan turk guildi mi varmıs haberim yok valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 bogachan ud warrior....56'yım en kısa zamanda 60 olucam..gear toplamaya başladım zg yapan arkadaş ulaşırsan bana sewinirim guild lazım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knockout Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 [email protected] ekleyin beni msnden goruselim. officerim zaten guildde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar