ofs Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Anti_Knights Clanı kurulmustur.60+ olacak Clana girmek için [email protected] Msn adresini ekleye bilirsiniz.Clana Sadece Knights Clanı karşıtı kişiler alınacaktır Saygılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 pek iç açıcı deil ![signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 9xxx (up up up) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Ben 3 Aydır Bu Anı bekledim Ve İstedigim Sonucu alacagıma eminim Sadece Anti_Knights Clanını izleyin iyi seyirler ve iyi oyunlar(1 ay maximum) :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Istediğin sonucu alınca ne olcak ? Madalya mi vercekler?[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 9xxx (up up up) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 ya ben sadece duyuru yaptım senin yorumuna ihtiyacım yok seninle polemige girmeyecegim iyi oyunlar CeeK... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 puhahah Sen miydin lem :)[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 9xxx (up up up) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 öpüldün:)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 hem anti knights hemde hala devam :D neyse bence ismi biraz değiştirin anti premium fln yapın.[signature][hline]Toplum Diye bir şey yok , Varsa da ilgim yok [Bu mesaj Joey tarafından 21 Aralık 2005 15:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JuSTBe Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 said: Joey, 21 Aralık 2005 15:51 tarihinde demiş ki: hem anti knights hemde hala devam :D neyse bence ismi biraz değiştirin anti premium fln yapın. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tasci Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 said: JuSTBe, 21 Aralık 2005 16:30 tarihinde demiş ki: said: Joey, 21 Aralık 2005 15:51 tarihinde demiş ki: hem anti knights hemde hala devam :D neyse bence ismi biraz değiştirin anti premium fln yapın. +1 havalar yükselecek demişlerdide böylesini tahmin etmemiştim :D ceek benide alırsın clana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Ben 2 aydır diyorum vallahi Her neyse :=) İzleyelim ve görelim degilmi:=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 olm sen uslanmıcan mı daha lem :D[signature][hline]Name:Imaginary Job:Blade Master Nation:El Morad Clan:Knights Server:Ares 1-2-3 Lvl:6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Suanda cırıl cıplagım Vallahi soyuldum gibi bişe oldum olayı anlatırsam Bana gülersiniz:=) Suan 0 dan baslıyorum toparlanmam 1 1,5hafta sürecektir 1,5 Hafta Sonrada Ztn 5 6 gün içerisinde Anti_Knights Clanını görecek ve tanıyacaksınız:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar