druenler Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 yahu bu adamlar nasil oynuyor boyle. su lvlarda bile nerdeyse hergun lvl atliyorlar. [spo1=DreamZ][/spo][signature][hline]Nick: MrAltun Lvl: 3x Clan: DreamZ Server: Aege (Roguenler/Diez) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 ben de anlamıyorum valla. macro micro bişi olmasın. böle bi söylenti dolaşıo. sen sorup öğrenmeye çalışsana[signature][hline]silkroad online AyDoLu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Silkroadın macro programı çıktı walla.Yaparlarken gördüm.[signature][hline]Palantis Admin Türkiye'nin İlk Web Based Online Frp Oyunu. İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 benim bildiğim bi macro programı var ama yapanı adminler kısa sürede anlayıp banlıyorlarmış[signature][hline]silkroad online AyDoLu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Walla benim gördüğüm adamlar gayet güzel macroya bırakmışlardı.[signature][hline]Palantis Admin Türkiye'nin İlk Web Based Online Frp Oyunu. İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 macro felan degiller. zaten sadece server'in degil oyunun en iyi clani. surekli konusuyoruz felan, quest yaparken de buthcer'i gordum felan. deli gibi kasiyo adamlar. bi de hani 50 felan olunca insan xp'e biraz ara verir, pvp felan yapar. bu adamlar 50'den sonra aziyor zaten.[signature][hline]Nick: MrAltun Lvl: 3x Clan: DreamZ Server: Aege (Roguenler/Diez) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar