Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eternal Sunshine Of The Spotless Mind

jankis

Öne çıkan mesajlar

said:
jankis, 05 Ocak 2005 23:09 tarihinde demiş ki:
kaufman yönetmedi kaufman film yönetmez cool adamdır :)
senaryosunu yazdı

jankis kardeş özellikle parantez içinede yazdım yönetmiş (rules) şeklinde :P biliyorum senaryosunu yazdığını :)[signature][hline]Yeşilaycı Pati
Beer help ugly people have sex since 1862
Sosyal ağlarda paylaş

jim carrey'nin oyuncu olduğunu kanıtlayan etkileyici bir film.

sağlam kadro, muhteşem senaryo, süper oyunculuk ve insanı düşündüren olaylar silsilesi.
hayatımızın ne kadar basit ve ilişkilerin ne kadar zayıf bağları olduğunu gösteren bir başyapıt.

*!ayakta alkışlar*[signature][hline]May the horse pee with you.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
beyler film içinde sarışın kızla doktorun konuştuğu bir sahne vardı. kız nietszche'den filan alıntı yapyıordu. ondan sorna filmin isminin de içinde geçtiği bir alıntı geçti.

tam olarak bu konuşmayı nereden bulabilirim ingilizce olarak?

acil gerekiyor
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Cok guzel bi film boyle oturup dort kisi bira cips esliginde izledik her saniyesini sevdim filmin tema detaylar vs cok iyi yapılmıs oyunculuk cok iyi tabii ki =)

[spo1=Spoiler iste]ama o patrick'ten nefret ettim hırsız gibi calıyo herseyi eheh sonunda adalet yerini buldu gerci[/spo]

Eheh mavi/yesil/kırmızı boya da guzeldi tabii ki =P[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Member of AAL'05
Sosyal ağlarda paylaş

Ya ben bu filme tapıyorum ya.. en sewdiğim film desem yeridir..en sewdiğim filmlerden ya da.. Kate Winslet ı da bu filmden sonra aşırı sempati besliyorum... O ne saçlar ya!! Hele şu okul bi bitsin her ay değiştircem saçlarımı :P

ben yinede herkese 2 kez izlemelerini tavsiye ederim.. Hatta yüz kez... ahh ahh müthişti ya..[signature][hline]Cleanliness is next to goodliness..
Sosyal ağlarda paylaş

bu film sinemalara geldi mi? gelecek mi? gerçi saendulla cips götüren 4 ayıdan biriydim ama bir de sinemada izlemek var tabii. ne filmdi ya. 2 gece sürdü etkisi, hala hafif melankolik gönül adamıyım.
dvdsini satın almak var...[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor
L@m3rl3re cevap yok!
beleş D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın. tık, indir
AAL'05 Üyesi

Sosyal ağlarda paylaş

şimdi izledim filmi
az önce bitti.
süper filmmiş cok beğendim seyrettigim en iyi 5 filmin içine girer rahatlıkla

karışık bir film oldugunu anlatmıslardı bana bu yüzden her ayrıntıya cok dikkat ederek izledim. buna ragmen anca filmin sonlarına doğru anladıgım yerler oldu. fakat kafamda soru işareti yok suan gayet açık herşey aslında düşününce.[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin!
Sosyal ağlarda paylaş

ayrıca cekimler süper olmuş bence
[spo1=spoiler olabilir belki]1 saniye atlamalı olarak sahnenin devam etmesi olayını diyorum.

mesela bir kahve fincanını eline alıp daha agzına götürmeden, bi sonraki anda kahveyi içerken görmek baya degişik bir hava katmış:)e tabi film zaten karısık bide bu sekilde bir cekim teknigi kullanılması akılları daha da kurcalıyor. çok başarılı [/spo]

sinemalarda vizyona girdi mi?
girmediyse girecek mi?
girecekse ne zaman :)[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin!

[Bu mesaj -Mix- tarafından 22 Şubat 2005 06:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

aklıma geldikce yazıyorum eheh :)
[spo1=spoiler]araba sahnesi de çok etkileyiciydi benim için

hani clementine bir sokakta arabadan inip gidiyor. sonra joelde inip onun arkasından gidiyor. kovalıyor kovalıyor aa bi bakmış yine arabanın yanında. ve clementine yine arkası dönük bir şekilde ondan uzaklaşıyor. bir kaç defa tekrarlandı bu. tam bir kabus [/spo][signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin!
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 ay sonra ...
benim derin düşüncelere sürükleyen bir filmdi.
insanlar yaşadıkları kötü anıları silmek isteyebilirler tabii ki,çok insani olur bu,ama yaşanılan ilişkiyi,sevgiliyi silmek,üzücü geldi,yani kötü de olsa yaşanan ilişki ilişkidir sonuçta,size bir şeyler katar,sizi değiştirir,olgunlaştırır.
ama jim carrey'nin oyunculuğuna öldüm bittim,kendilerinin hayranıyımdır zaten.
film müthişti kısacası.çok çok çok zekice ve çok farklı bir filmdi.filmin ardından saatlerce oturup düşünmüştüm.
herkese şiddetle tavsiye ederim.[signature][hline]And in the end, the love you take, is equal to the love you make...

All you need is love
Sosyal ağlarda paylaş

Öncelikle mükemmel bir filmdir herkese öneririm, ondan sonra spoilerımız:)
Filmde beni derinden vuran bir çok sahne vardı ancak sanırım en çok etkileyenleri:
[spo1=spoil]1-)Joel'ın ilk defa Clem'i tamamen sildirmek istemediğini anladığı sahne. Hani yataktalar Clem 8 yaşımdayken oyuncak bir bebeğim vardı falan diyor... Orası...
2-)İlk tanıştıkları günü hatırlaması, gerek Clem'in "This is it... It's going to be over soon, Joel. What should we do?" diyip Joel'ın sessiz bir hüzünle "I dunno... Enjoy it?" demesi... Aynı sahnede akşam olup eve girdiklerinde Joel'ın çekip gittiğini hatırlaması Clem'in "was it something i said?" diye sorunca "yes, you said 'so go...' with such disdain." diyişi...
3-)Filmin son sahnesi... Clem'in kesin ben senden sıkılacağım sen şöyle böyle hissedeceksin dedikten sonra Joel'ın "okay..." diye kabullenmesi...[/spo]
[signature][hline]Gods&Slaves
Msn Space

[Bu mesaj Antimodes52 tarafından 01 Ağustos 2005 22:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...