Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

cdrw sorunsalı

Bathory

Öne çıkan mesajlar

oncelikle forumları aradım taradım ama bi care bulamadım ;)
her neyse simdi bi kac sorum var.ha bi de markası samsung fln hızı da 52X24X52..
1.Nero kullanıyorum..Tam bi muzik cdsi yaparkene hata verdi falan.ilk 7 sarkı tamam ama geri kalan calısmıo.bi sekilde cdye format gibi bi sansım varmı?varsa nasıl?
2.bos cd alırken nelere dikkat etmeliyim?
3.bi cd yazarken bilgisayarda bisilerle urassam cd'de sorun cıkarmı?bilgisayarcı cıkmaz dedi.ama iki defa sorun cıktı.acaba urastıgım icinmi yoksa programda falan mı sorun var?[hline]Love,sweet love,darlin'...
Sosyal ağlarda paylaş

walla cd alırken pahalı olanlara kaç, yane dierlerinden 100 bin mi 200 bin mi ne fazla olanları al,[uzun zmandır cd almadığım için fiyatları unuttuum =) en son cd aldığımda princo kullanıyorum ben 500bin di.. acaba şimdi nooldu =)
sora cd yazarken, bil. kastığı için [ bende öle oluyo yane] dier bi şeyle hiç uğraşmam, zate 2-3 dk bişi sürüyo bil. başından kalkar dışarı fln bakarım, cd kopyalanmış olur =)[hline]Juxta illud: Si quis suadente diabolo...
My Collection [ Div-X List]
Sosyal ağlarda paylaş

cd-rw almaya bak.. bendede bir tane 52x24x52 vardır bir tane. windows98de her türlü cdye yazıyordu xp sistemde problemler çıkarmaya başaldı yakıyordu bütün dosyaları falan yazmıyordu daha sonra gittim daha kaliteli cd aldım yazdı valla :)[hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben şahsen hiç cd yakmadım. Kardeşim maşallah yakıo sürekli.
Ama cep telefonu hep yakınında nedense :D

Geçende bi sony cd yakmış. CDyi takıosun boş cd diye tanımlıo. Nero'da normal cd yazar gibi yazıo hiç hata vermio. Sonra çıkarıp takıon gene boş cd olarak görüo. Cd nin yüzeyine bakınca anlıosun iç tarafında hafif bir karartı halka var ordan anlıosun yandığını.

Nero'da herşeye hakim deil sapıttı zamanlar oluo.Şu cd speed test hiçbir zaman 48x çıkamadı sony cd lerle. 42'ye çıkıo sonra direk 32 ye inio öyle devam edio.

O yüzden 32x yazıorum sony cdleri.[hline]This Cat Scratches Free.
Sosyal ağlarda paylaş

Valla bende LG var 52X24X52 hiç yakmadı valla çok iyi. Hata falanda vermiyo, bende nero kullanıyorum. Senin cd-rw drive dandik kardeşim :D[hline]Nebula/Locus :: Tommy Parker

Nekadar sallarsan salla son damla düşer donuna.

[Bu mesaj GICIK2 tarafından 19 August 2003 16:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...