AnuriaAlptekin Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Pelerinli bir clan lideri arkadaşım bana ally verdiğinde clanınımın pelerini oluyor. Ancak çok değil, 1-2 dk içinde hemen düşürüyorlar. Bunu önlemenin bir yolu yok. (Ben oyunda olmazsam sorun değil tabi de, bu da olmayacağına göre...) Bunun dışında pelerinli bir clana alt clan olup da pelerinin düşmemesinin bir yolu yok mu?[signature][hline]Bu sabahların bir anlamı olmalı.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Eziq 1 char açıcaksın. Server ında Clan kuruluoyorsa 1 Clan kurcaksın.. Ne kadar adamın warsa Clanında... Sawaş sonunda Kamp alanı gibi 1 yerde toplanıoz ya Orda toplucaksın herkesi... Tek tek alıcaksın.. Sende online olmuş olarak oyuna devam edeceksin... :)[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 9xxx (up up up) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnuriaAlptekin Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Teşekkür ederim yanıt için. Ama o zaman da clan başkanı olmuyorum :) Tamam kabul ediyorum, biraz karizma durumu söz konusu ama, bunun dışında bir alternatif yok mu? Yada en iyisi biraz daha np kasıp kendi pelerinimizi mi alsak? :)[signature][hline]Bu sabahların bir anlamı olmalı.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 En mantıklısı :D[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 9xxx (up up up) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiLiTaN_44 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 aslında var.sen clan kurarsın bi clandan ally alırsan üst clan lideri ile aynı serverda olursan pelerin düşer yani üst clan c1 deyse sen c2 olacaksın kötü yanı bu yada ezik bi çar ile halledeceksin :D[signature][hline]ID : MiLiTaN_44 LvI :5x Server : CypHer np : 6xxx CLan : __DarKRoaD__ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 sanırım yeni patchle bu hata düzeldi daha demin yanımda birine ally lik verildi ve uzun zaman boyunca pelerini düşmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cr0w292 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 cado düşürmeye mi çalıştın da biliyosun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 walla bende 30 dak. gezdim ally Clan lideriyle.. 31. dakikada ally den kopardılar... Koparanlar hakkında ii şeyler sölemedim.. :D[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 9xxx (up up up) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnuriaAlptekin Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 said: cado, 21 Aralık 2005 16:30 tarihinde demiş ki: sanırım yeni patchle bu hata düzeldi daha demin yanımda birine ally lik verildi ve uzun zaman boyunca pelerini düşmedi Bundan emin misin? Aslında denenbilir bir kere daha. Yada diğer arkadaşın söylediği gibi farklı serverlarda oynanabilir. Deneyelim bakalım. Bu arada sen 30 dk çok iyi gezmişsin :)[signature][hline]Bu sabahların bir anlamı olmalı.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar