Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Monsterkill

Joey

Öne çıkan mesajlar

ya dün akşam savaşta dikkatimi çekti gözümünm önünde dağ gibi mage i aldı ama bütün karuslar kendi bölgesinde el moradlar kapıda boyna nova sallıo azcıkta lag vardı.
ben arkalarda oturdum mana dolduruyorum isimler kapalı olduğu için bi mage dikkatimi çekti adama tıkladım (isim vermeyim) o kalabalık arasından gm bile olsa çıkamaz novalar yağmur gibi bi baktım çocuğun yanında bir anda monsterkill belirdi öldürdü ve town çekti (veya tp lediler)
bi kişinin o kadar novadan kurtulup dışarı çıkamayacağı bir kesin. arkadanda gelmedi sanki ko da spike town yapmaya gelmiş bi assas gibi.
Bu adam bunu nasıl yaptı hiç anlayamadım.
gerçi 1 ay önce fln tüm el moradların arasına girip (en az 200 kişi) 3 veya 4 kişiyi öldürdüğünü gördüm ve adamın hp si gram azalmıodu.[signature][hline]Toplum Diye bir şey yok , Varsa da ilgim yok
Sosyal ağlarda paylaş

hani savaşta büyük harita var ya
orc lar bizi kalemize hapsetmiş herkez kapıya nova atıo fln neyse monsterkill denilen adam içeri daldı tek başına heal atamaz kimse priest görsem tamam dicem ama adama eminim saniyede 56445646 tane damage gelio novaların zehiri n00b lar 39 atsa onların zehirleri 57 büyülerinin damageleri gözümle görmesem inanmazdım ama o zamanlar baya bi karışıktı ortalık durduk yerde 5li ok fln geliodu.
hiç aldırış etmemiştim. kek dupe lemiş belki onu basıyodur boyna dicem ama aynı adam dün akşamki savaşta stealth veya başka bişeyle (artık programmıdır bilemicem) geldi öldürdü gözümün önünde ve ölmeden paşa paşa gitti (kaldıki çocuğa büyü atıcak zaman bile olmadı)[signature][hline]Toplum Diye bir şey yok , Varsa da ilgim yok
Sosyal ağlarda paylaş

şuan aklıma gelmiyo ama bi clan vardı cz de video cekmişlerdi ona benziyo bence adamlar ölümüne dalıolar :D bence buda aynısı yada aynı cafeden arkadaslardır öldürünce cek diyolardır felan bizde yapıyoduk önceden kesiyorum felan diyorduk kesince tpliyodu mage :D[signature][hline]ID : MiLiTaN_44
LvI :5x
Server : CypHer
np : 6xxx
CLan : __DarKRoaD__
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...