dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Görmeyenler için buraya da koyalım; "ek$i sozluk malazgirte kitap yagdiralim kampanyasinda gonderilen en az 10 kitaplik her kolinin uzerinde yazili olan kayitli okur nickini caylak yazara cevirecegim. koli ba$ina tek nick. (ssg, 26.10.2005 20:40)" Ayrıca; kendisiyle e-posta ile haberlesmeyi tercih edenler icin [email protected] şeklinde bir de e-posta hesabı olan kampanya. Ayrıntılar ilgili linkte mevcut... Bilginize..[signature][hline]MONO(b)LOG [Bu mesaj dasaaa tarafından 26 Ekim 2005 21:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 hms,acaba nasıl kontrol edecekler nickleri[signature][hline]Önce bi acıdım,geçti sonra.. Lancelion-Human Paladin-Level 5* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eshevar Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 çok güzel bir düşünce[signature][hline]Yıldızlarla süslenmiş kalın siyah göğü üzerimize aldık. İki küçük parıltıya baktık ısınmak için. Etrafımıza kalın surlar bulduk. Sonra duygu denilen o garip şeyde kaybolduk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Okula direkt olarak kargo ile yollamak isterseniz adresi; 1071 malazgirt p.i.o 49400 malazgirt Otobüs firması ile göndermek isterseniz; öğretmenevinin açık adresi: malazgirt öğretmenevi 49400 malazgirt muş Ayrıca otobüsle kitap göndereceğiniz zaman Muş Seyahat'ten cep tel: 0 537 277 02 24 yazıhane tel: 0 436 511 27 60 den ulaşıp, haber verirseniz sizden koli gönderim ücreti talep edilmeycekmiş. İstanbul Otogar için tel no: (212) 658 04 66[signature][hline]MONO(b)LOG [Bu mesaj dasaaa tarafından 26 Ekim 2005 21:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Ayrıca gönderilebilecekler: kaynak kitaplar ilköğretim düzeyi (ilköğretim okulu için) ve üst düzeydeki (liseler ve yetişşkinler için halk eğitim kütüphanesine yönlendirilmek üzere) okuma kitapları ansiklopediler hikaye ve romanlar şiir kitapları süreli - süresiz yayınlar kırtasiye giyecek okulumuzun anasınıfı için oyuncak, giyecek, legolar, pandifler, satranç takımları haritalar - atlaslar asetatlar mantar panolar flashcardlar eğitim cd leri liselere giriş hazırlık kitapları öss - öys hazırlık kitapları[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 said: Lancelion, 26 Ekim 2005 21:43 tarihinde demiş ki: hms,acaba nasıl kontrol edecekler nickleri Kutunun üzerine nickinizi yazın. Ayrıca ben ilgililerle temasa geçmeye çalışıyorum eğer geçebilirsem şimdi size daha ayrıntılı bilgi veririm. Misal kitap gönderirseniz bana haber verirsiniz ben iletir ve onaylatırım. Size öyle dönerim[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 ben de ulaşmaya çalıştım özel mesaj falan attım haber bekliyorum arkadaşlar kayıtlı okur,yazar olucaklar,ama nasıl yapacaklar bilmiyorlar bence şöle olabilir,direk kargoyla adrese yollayabilirler,ordaki öğretmen olan sözlük yazarı kendisine ulaşan kolilerdeki nickleri iletir öyle olabilir direk yolliyanlar için...[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 ekşisözlüğü seviyorum[signature][hline]MyDyingBride, 23 Ekim 2005 18:53 tarihinde bana demiş ki: angelina jolie nin dudaklari vede kendisinin sexyligi o hatun aglamasada sana bi bakis atsa realden kafayi yer kosturarak atarsin kendini kopruden assa "hayatta artik hic bir derdim yok yasamimin zirvesindeyken öleyim" dierekten :P Garbage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Ben de ulaşmaya çalışıyorum. Kafalarda oluşabilecek soru işaretlerini dağıtmak gerek tabi.. Açıkçası tekil göndermeden çok depolamadan yanayım. Yani organize olalım, kitapları toplayanlar, sorusu, sorunu olanlar haber versin. İrtibata geçelim olabilecek problemleri engelleme çalışalım.. Ayrıca 10kitap fazla bişi değildir. Özellikle genç patiler için. Geçen sene ÖSS ye girmiş patilerin elinde tonla kitap vardır misal. Hem kenarda kalmış ÖSS kitaplarından kurtulursunuz, hem sevaba girersiniz. Açıkçası yazarlık işin bonusu Önemli olan iyi bir şey yapmış olmak.[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 aynen katılıyorum[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 güzel düşünce valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 kitaplarım ideefixeden alındı ve direk oraya gönerildi yepyeni 12 tane :) (yurtdışındayım başka şansım olmazdı)"[signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu! Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ondskan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Keşke yazar alımlarının bu şekilde yapılacağı duyurulmasaydı. Yazar olmak istiyorum fakat bunun için böyle bir kampanyaya katılıyor olmak utanç veriyor, yani bu daha çok karşılıksız yapılması gereken birşey... Ne bileyim öyle işte :)[signature][hline]Daedroth @ Bloodhoof Dulfikkar & Clairvoyance @ Lightning's Blade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Visne-Suyu Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 napcaz abi tam bişi anlayamadım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 tebrik ederim[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 said: Ondskan, 27 Ekim 2005 02:03 tarihinde demiş ki: Keşke yazar alımlarının bu şekilde yapılacağı duyurulmasaydı. Yazar olmak istiyorum fakat bunun için böyle bir kampanyaya katılıyor olmak utanç veriyor, yani bu daha çok karşılıksız yapılması gereken birşey... Ne bileyim öyle işte :) aynen katılıyorum eger yardım yapacak varsa buna gerek yok zaten yapar.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 yardım yapçak olan zaten yapar da böle teşvik etmenin ben pek bi kötü yanını göremiyorum 5. nesil de böyle alınmıştı,şimdi daha çok kişi alınıcak ve baya bi yardım yapılıcak ha çoğu alınanlar daha çaylakken uçurulur büyük ihtimalle ama yani bence güzel bi fikir...[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Ekşisözlük işi iyice ticarete vurdu. Bence bu çaba bir sonuç vermez.[signature][hline]On my death bed,I will prey to the gods and the angels.Like a pagan, to anyone who will take me to heaven- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 verir verir.. en az 300 kitap gönderilir.. "en az" bence her kitap kardir. bende göndermeyi düşünüyorum.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 otogardan direk firmaya verebiliriz di mi? herhangi bir sorun olmaz yani manasında[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 said: Muhallebi, 28 Ekim 2005 00:55 tarihinde demiş ki: Ekşisözlük işi iyice ticarete vurdu. Bence bu çaba bir sonuç vermez. Eheh ticaret?!?! wtf? Evet evet kitapları ssg alıp sahaf açıcak :lol: hem Beyazıt'ta hem de Akmar'da Ahaha buradan yüzlerce milyon dolar para kazanacak.. eee sonuçta ek$i i$te.. gelsin $$$'lar di mi? Ahh yahu keşke böyle talihsiz yorumlar yapmadan olayı gerisini araştırsanız -ne bileyim, misal- "cizre'ye kitap yağdıralım kampanyası" falan.. He ayrıca sözlük zaten ara sıra yazar alan bir site, yazar alımlarının böyle hayırlı işlere vesile olması ne güzel.. Bu arada "muhallebi işi iyice ticarete dökmüş; mesaj başına Tatlıcı Tombak'tan para alıyormuş" gibisinden hatalı yazılar komik olmuş be.. said: forgiver, 28 Ekim 2005 14:21 tarihinde demiş ki: otogardan direk firmaya verebiliriz di mi? herhangi bir sorun olmaz yani manasında Otogardan direk firmaya verebilirsini. Herhangi bir sorun olmaz. Ayrıca para falan ödemeyeceksiniz... (yok baba ssg koli göndermeden falan da komisyon almıyor)[signature][hline]MONO(b)LOG [Bu mesaj dasaaa tarafından 28 Ekim 2005 20:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 İlk entryde göreceğiniz üzre bilgileri güncellenmiş kampanya olup, hala sorularınız olması halinde sorularınızı bana iletirseniz en kısa sürede cevap almanız için 3-5 hatta 9 takla atacağım kampanyadır kendisi.. Ayrıca linke tıklayıp tıklamama konusunda kararsız tembel bünyeler için copy/paste, olarak ilgili metin aşağıdadır :) [hline] mus'taki 1071 malazgirt pansiyonlu ilkogretim okulu'na bu sene atanan azimli ingilizce öğretmeni netameli tarafından an itibariyle başlatılan kampanya. sadece ilk entry'i okuyanlar için edit: kitaplar nerede toplanacak? istanbul avrupa yakası için: [email protected] suser >>diadra istanbul anadolu yakası için: [email protected] suser >> `darknum izmir için: [email protected] suser >>kusmuk adana için: [email protected] suser >>forrestgump ankara: [email protected] suser>> likeinme kayseri: [email protected] erciyes üniversitesi yabancı diller bölümü suser>> fandango bursa için: uludağ üniversitesi'nde okuyan ibrahim > [email protected] 0536 686 20 32 sabancı üniversitesi: [email protected] suser>> tenochtitlan yeditepe üniversitesi'nde ve sözlük yazari olanlar için: suser >> kafa utusu önemli!! yazar olmayanlar kolileri yeditepe universitesinde hukuk binasinda en alt katta bulunan uluslararasi ilş. kulubundeki yardım kutusuna bırakabilirler.. eskişehir için: henüz yok denizli için: çıt yok konya için: tık yok antalya için: gık yok samsun için: gık yok amasya için: gık yok üniversitesi olan şehirleeeeer!! neredesiniz??? tüm bu kampanya sorumluluları ile bir türlü çözemediğiniz (sadece kampanyayla ilgili) sorunlar için: [email protected] kitapları nasıl göndereceksiniz? bedava göndereyim diyorsanız: muş yolu otobüs firması taşıma ücreti almıyor. bireysel olarak ya da toplu gönderimlerle koliler otobüslere veriliyor. yine de önceden yazıhaneyi arayın istanbul esenler subesi: 0212 658 04 65 (her gun 11:00 ve 15:00'te otobus var) istanbul harem subesi: 0216 444 44 12 (esenler'den kalkan otobus harem'e ugruyor, bagaji zaten dolmus olabiliyor, harem'den koli birakacak yazar/okurlarin esenler'i arayip bagaj durumunu sormalari gerekiyor.) izmir subesi: 0232 444 00 49 (her gun 13:00'te otobus var) ankara subesi: 0312 224 11 49 (her gun 17:00'de otobus var) yine de sorun çıktı biz almayız dediler o zaman direkt firma sahibi bülent daş bey'i arıyorsunuz o sorunu kökten çözüyor: cep tel: 0 537 277 02 24 yazıhane tel: 0 436 511 27 60 kolilerin üzerine ne yazılır? 1. ekşi sözlük 2. nickinizi (kayıtlı okur/yazar şeklinde belirterek) 3. telefon numaranızı /e-mailinizi (ulaşıp ulaşmadığını öğrenmek istiyorsanız [isteğe bağlı]) 4. malazgirte kitap yağdıralım kampanyası 5. alıcı: hatice dündar malazgirt öğretmenevi 49400 malazgirt muş malazgirt terminali öğretmenevinin karşısında dolayısıyla kaybolma gibi bir durum yaşanmıyor. biz hemen öğretmenevine taşıyıveriyoruz kolileri. gonderdigim kitaplari listeleyeyim mi? evet.. gönderdiğiniz kitap ve diğer malzemeleri liste halinde bana ya da toplu gonderimle yardımınızı gonderecek kişiye word dosyası olarak gonderiniz. kitap adı ve yazar adı yeterlidir. liste başına nickinizi ve e-mailinizi yazmayı unutmayınız. böylece koliyi alınca direkt size haber verebiliriz. hayır kargoyla direkt okula gönderirim ben! diyenler için: öncelikle sakin olmalari gerek çünkü burası malazgirt ve öyle ha deyince kargo gelmiyor. merkezden 135 km lik mesafeyi kargocular hergün tepmeyeceklerinden belirli gün ve haftalarda kargolar birkince buraya taşımaktadırlar. yani kargo gelince bir hafta sakin sakin oturun bir hafta sonra telaşlanabilirsiniz benden haber almazsanız:) kargo gönderecekler için : alıcı: hatice dündar okulun açık adresi: 1071 malazgirt p.i.o 49400 malazgirt muş ideefixe'den kitap göndermekistiyorum ben. e hani isim numara?diyenler: hatice dündar 1071 malazgirt p.i.o 49400 malazgirt muş okul tel: 0 436 511 37 29 önemli!!! bu sadece resmi olarak bir numara verilmesi içindir. lütfen arayıp meşguliyet vermeyiniz. soracakları olanlar bana ulaşsınlar e-mail ya da mesaj kanalıyla ben belki kitap dışında da bir şeyler göndermek istiyorum, neden böyle kısıtlıyorsun beni? diyenler: okulumuzun hem kurum olarak materyal eksikliği var hem de öğrencilerin giyecek gibi bireysel eksiklikleri.. bütçesi olanlar okula pc, vcd, projeksiyon cihazı vs gibi elektronik cihaz yardımında bulunabilirler, eğitim cd leri işimiz görür.. bunun dışında asetatlarınız görsel materyalleriniz bizim için çok yararlı olabilir. ayrıca evde kullanmadığınız (ama hani hala giyilebilir durumda olan) giyecekleri bohçalayıp gönderirseniz biz de çocuklarımızı giydiririz. zaten kış da geliyor 8 ay kadar gitmemek üzere .. aslında benim kampanyayla ilgim yok sadece çaylak yazar olmak istiyorum diyenler: ssg'ye nicklerinizi ve gö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Ayrıca ne olur ne olmaz şunu da koyalım; İst. anadolu yakasında oturanların işine yarar belki [hline] anadolu yakasında kitapların ulaştırılması ile ilgili olarak: zirvenin dışında gelecek kitaplar için 1) düzgün kolilenmiş, üzerinde gerekli bilgilerin yazdığı bir halde aşağıdaki adrese bir şekilde ulaştırılacaktır. 2) koliler her gün tarafımdan hareme parti parti götürüleceği için benim kolim ne oldu diye panik yapmayın belli bir süre alabilir. 3) tahminimce koli sayısı çok olacağı için lütfen benden abi dur şurasına şunu yaz dur içine şunu ekle şeklinde taleplerde bulunmayın. adres: burak yirmibeşoğlu acıbadem cad. naz apt.no: 175/5 üsküdar/istanbul not: acıbademden gönderenler ayrıca bir iletişime geçsin, onların kargoyla vs'yle uğraşmasına gerek olmasın. not 2: izmit'ten kitap göndermek isteyen olursa da sözlükten mesaj atarak benimle iletişime geçsin. darknum email:[email protected][signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 ekşiyi nekadar sevmesemde tebrik etmek lazım[signature][hline]Wow:Satanix [PT] 60 NE Rogue of Magt. , Satanix UD Rogue of The Maels. Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Osi:Virus The Baltazar of Atl Horizon:Satanix The Dragon.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 istanbul esenlerdeki otogardan ulaştırmak isteyenler için detaylı tarif; metro istasyonunun aksaray yönüne göre; en arka merdivendeni kullanarak metrodan çıkınca hemen sol tarafta kalan 157 nolu muş yolu seyahat firmasına kitapları ulaştırabilirsiniz. içeri girince tek yapmanız gereken; firmada görevli iki kişiden birine öğretmen evi için kitap vardı demek, daha sonra kitapları teslim edip görevlinin; "yardımınız için teşekkür ederiz" sözlerine sizde; "bu yardımı ulaştırdığınız için biz de teşekkür ederiz" sözleriyle karşılık verip yolunuza mutlu bir şekilde devam etmek.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar