Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 [spo1=1][/spo] [spo2=2][/spo] kıskananlar çatlasın XD[signature][hline]sen üzülme bozim incinme.. canımın içi iki gözüm sakın küsme bana hediye bırak bütün kederleri ben ağlarım ikimizin yerine :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angelusy Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 ?[signature][hline]clan :AshQiyA server :cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 said: angelusy, 16 Aralık 2005 14:59 tarihinde demiş ki: ? dün bozi hacklenmişti de..ona nispeten..[signature][hline]sen üzülme bozim incinme.. canımın içi iki gözüm sakın küsme bana hediye bırak bütün kederleri ben ağlarım ikimizin yerine :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angelusy Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 hımm , gecmıs olsun ne dıyelım[signature][hline]clan :AshQiyA server :cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salazar_ex Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Geçmiş olsun tabıkı kotu bır sey ben de hacklen'dıgım ıcın bılırım acısını ama genede bozı'yı kımse tutamaz senıde ole polı.[signature][hline]nıck:CurseD_KronoS_ lvl:61 np:25+ clan:YOK SEVER:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 said: salazar_ex, 16 Aralık 2005 15:23 tarihinde demiş ki: Geçmiş olsun tabıkı kotu bır sey ben de hacklen'dıgım ıcın bılırım acısını ama genede bozı'yı kımse tutamaz senıde ole polı. valla hp +8 item falan tamamladık ben thorn impact cart curt para kalmadı ama :D[signature][hline]sen üzülme bozim incinme.. canımın içi iki gözüm sakın küsme bana hediye bırak bütün kederleri ben ağlarım ikimizin yerine :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Bozi ile hic party yapmadim sanirim. Ama poli nova townda super :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 said: PiCaLLo_TR, 16 Aralık 2005 15:33 tarihinde demiş ki: Bozi ile hic party yapmadim sanirim. Ama poli nova townda super :D :) eh artık hb yi sallamaktan sıkıldık :P[signature][hline]Ares Mage 62 Level 185k+ nps kthnxdie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozii Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Sarmıo artık :P dun abartık biraz poli tank oldu sonuc poli down !!!! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 demek ki neymiş herkes işini yapacak :D[signature][hline]tüm cemaat-i orG burdan size sesleniorum eger cz de BuFFs_BuNNy adında bi priest görürseniz dalmayın fındık fıstık o:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 said: bozii, 21 Aralık 2005 08:54 tarihinde demiş ki: Sarmıo artık :P dun abartık biraz poli tank oldu sonuc poli down !!!! :D haha debuff attılar olum inanmayana ss geliyo XD[signature][hline]Ares Mage 62 Level 185k+ nps kthnxdie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 [spo1=tank ^^][/spo] burda yatmış mı poli bozicim?:D[signature][hline]Ares Mage 62 Level 185k+ nps kthnxdie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OSMANKEPENEK Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 az kaldı az kardeşim poli kıyamam sana ama 1/1 de alamadık 4 sefer birbirimizi :D town :D haliyle mecbur town çünkü 2 asasin çekiyo[signature][hline]ıd : FarundaytaKiller jop : arcmage sever : ayes IvI :62 en mutlu human :):):):) np :manyak kasıyom su an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 said: bubbaChucks, 21 Aralık 2005 08:55 tarihinde demiş ki: demek ki neymiş herkes işini yapacak :D ahaha imza süper valla ama geçen apos party dagıttımızda sende ordaydın sanırım XD[signature][hline]Ares Mage 62 Level 185k+ nps kthnxdie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozii Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 said: Polithe1st, 21 Aralık 2005 09:03 tarihinde demiş ki: [spo1=tank ^^][/spo] burda yatmış mı poli bozicim?:D orda ben yattım aq gerıde durmustun bana wurdu tower ama attım novayı kımse ınmedı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 said: bozii, 21 Aralık 2005 09:06 tarihinde demiş ki: said: Polithe1st, 21 Aralık 2005 09:03 tarihinde demiş ki: [spo1=tank ^^][/spo] burda yatmış mı poli bozicim?:D orda ben yattım aq gerıde durmustun bana wurdu tower ama attım novayı kımse ınmedı :D :D olsun kardeşim biz her türlü sallarız human base i XD[signature][hline]Ares Mage 62 Level 185k+ nps kthnxdie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 said: dies2, 21 Aralık 2005 09:10 tarihinde demiş ki: oha poli warriormusun:D 90 a kadar mp sonrası hp XD[signature][hline]Ares Mage 62 Level 185k+ nps kthnxdie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozok22 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 oha pdli o neyla ole 5000 hp şaştım yanı ben beramusta olmama ragmen helal olsun sizi[signature][hline] In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani / Gizli Ninja2 Diablesse [Eclipse] Burning Legion Karakedi, 23 Temmuz 2005 17:14 demişki: accaz be güzelim. bi server gelsin. acmayan dyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zayl Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Poli abi tebrikler burada ( kafede ) seni severek izliyoruz ayrıca takdir e şayan bi insansın gercekten bize gozlerimizi şenlendirdigin için cok saol[signature][hline]Büyü sanatı gizemlidir ve genellikle yanlış anlaşılmıştır. Necromancer olarak kendimiz ne aydınlığa ne de karanlığa teslim etmişizdir ve kendi dünyamızın dışındaki insanlar sanatımızı yine de kara sanat olarak nitelendiriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChALLeNgE Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 said: bozii, 21 Aralık 2005 09:06 tarihinde demiş ki: said: Polithe1st, 21 Aralık 2005 09:03 tarihinde demiş ki: [spo1=tank ^^][/spo] burda yatmış mı poli bozicim?:D orda ben yattım aq gerıde durmustun bana wurdu tower ama attım novayı kımse ınmedı :D ulen orda poli yatmadı çünkü kulenin biri bana çalışıyodu :D bende yattım :-) uahhaa[signature][hline]Name : ChaLLeNgE_tr / ausben Nation : Karus / Karus LeveL : 6x / 5x Clan : HESPERUS / ReactioN Server : Ares / Ares Class : Elemental Lord / Hunter Np :53k / 1k :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 bir cin atasozu derki hossss[signature][hline]CamthalionTasardur [Bu mesaj Marl0_on tarafından 21 Aralık 2005 12:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 ve marlonun post kastıgı gün :)[signature][hline]Ares Mage 62 Level 190k+ nps kthnxdie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Georing Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 ailecek severek izliyoruz abi.:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaMiR Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 ulan poli senın yuzunden az daha bende yatıordum :D:D zor kactım yahu adam dırek gırdı a g bekle demeye kalmadı neyse bugun 1 daha yapak :D:D[signature][hline]Name: YASiN31 clan: ---- Server : Ares Lvl: 62 np : 39k Nation: Karus Job: Shodow Knight Durum : Bayramda 65 olucam jaja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Bozi ve poli yi kim durdurabilir ki ??? Tabiki BEN :D Islak_Tosbaga 1 scream yeter policim :D[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 9xxx (up up up) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar