Zingan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 İki Clanı nasıl birleştirebilirm bana yardımcı olurmusunuz.[signature][hline]Nick :Zingan Server:XIGENON Nation:El Morad Job :Ranger Level :55 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 alyy lık olayımı biraz daha açarmısın birleştirmekten kastını..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Grade 3 olan 1 Clan Gidip Caitharos (Pelerin Görevindeki Monster) 'u kesecek.. Sonra Pelerin alcak.. Sonra Knight olan Clan, 2.Clanın liderine tıklıcak.. Command > Knight > Confederacy i tıklayıp enter'a basacak... Confederacy mi ne o işte :D Böyle olması lasım sanırım.. :D :D :D[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 9xxx (up up up) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zingan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Evet ally olayı[signature][hline]Nick :Zingan Server:XIGENON Nation:El Morad Job :Ranger Level :55 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 said: Bjork, 21 Aralık 2005 14:29 tarihinde demiş ki: Grade 3 olan 1 Clan Gidip Caitharos (Pelerin Görevindeki Monster) 'u kesecek.. Sonra Pelerin alcak.. Sonra Knight olan Clan, 2.Clanın liderine tıklıcak.. Command > Knight > Confederacy i tıklayıp enter'a basacak... Confederacy mi ne o işte :D Böyle olması lasım sanırım.. :D :D :D Yazdım işte :)[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 9xxx (up up up) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zingan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Sordu bende söyledim[signature][hline]Nick :Zingan Server:XIGENON Nation:El Morad Job :Ranger Level :55 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 tosbik yazarsa dogrudur :D :D[signature][hline]Nick : endles_nightmare Job : arch mage lvl : 6x np : ??????? Server :aress Clan : kafama göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 said: endless_night, 21 Aralık 2005 14:42 tarihinde demiş ki: tosbik yazarsa dogrudur :D :D Endless bunu yazdıysa kesin doğrudur :D[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 9xxx (up up up) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 ally ı yanlış yazmışım editleyemedimde neese :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Salla ben anladım.. Diğerleri de anladı.. Paticik anladı... :D :D :D[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 9xxx (up up up) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JiBer Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 said: Bjork, 21 Aralık 2005 14:55 tarihinde demiş ki: Salla ben anladım.. Diğerleri de anladı.. Paticik anladı... :D :D :D zeki insanlar topluluğu biz:D:D[signature][hline]Nick:Rodrigueztr Level:60 Server:Ares Karakter:Ezik mage:D Irk:Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar