Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wariror Addon konusunda Yardim.

mrdefender1

Öne çıkan mesajlar

Sık kullanılanlar bolumunde addonlarla ilgili bolumu okudum . genel bilgiler olarak guzel ama benim gibi yeni baslayanlar icin zor. Ben asıl sunu ogrenmek istiyorum.Warrior konusunda tecrubeli arkadaslar'a sormak istiyorum. Warrior'un kullanmasi gereken olmazsa olmaz addonlar nelerdir?Yeni basladim ve warrior la oynuyorum. Hangi addonlari muhakak kullanmaliyim ?.(warrior class i icin pvp veya pve sirasinda veya kullanmasi gereken baska bir addon).Yeni basladigimi dusunerek Addonların un ismini ve açıklamalarınızı ona gore yaparsaniz sevinirim. Simdiden yardimlariniz icin tesekkur ederim.Saygilar[signature][hline]Konfüçyüs demis ki ;Anlamak istemeyene hiçbir şey ögretemem, düşüncesini dile getirmek niyetinde olmayana da yardım edemem
Sosyal ağlarda paylaş

ctraid ediniceksin bi kez, hanı olmazsa olmaz değil zamanında yoktu ama artık var insanlar takip etmiyo artık boss'ların hareketlerini söledikleirni, eskiden "lan onxiya kuyruğunu sallıyo sağa sola taşına rkasıan saklamanın hemen" falan derdik şimdi ctraid var oraya bakıyo millet baya bozdu aslında oyunun tadını.

onun dışında şart bu şart diye bişey yok, ama olursa işini kolaştırıcak şeyler var tabıkı.
Bikez oyunun graphic user interface'i warrior'a pek uygun değil onu biraz değiştirmek gerekiyo bence ben healt le rage barın bi kopyasının hemen alta bottom barların üstüne konması taraftarıyım bölel uzunlamasına uzatarakki numaratic olarak gözükünce karışmasın, bunu gördüyorum orda burda ama düzgün yapıcak add on bulamadım.

dodge this gibi addonlar var ama yalan onlar hiç gerek yok.[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE
Eskiden herzaman boş yer olurdu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...