Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gaziantep'te fıkra gibi olay...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Gaziantep'te polise telefon edip cep telefonlarının gasp edildiğine ilişkin asılsız ihbarda bulunan 3 arkadaş, zanlı olarak kendilerini tarif edince yakalandı.
Alınan bilgiye göre, 155 Polis İmdat telefonunu arayan M.B. (18), İ.A. (16) ve H.A. (16), Güvenevler Mahallesi'ndeki bir parkta yürürken cep telefonlarının tanımadıkları 3 kişi tarafından gasp edildiğini bildirdi.
Polisin eşkal istemesi üzerine 3 arkadaş, kendi yaşlarını söyleyip üzerlerindeki elbiselerin renklerini verdi.
İhbar üzerine Güvenevler Mahallesi'ndeki tüm parkları kontrol eden Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, eşkallerinin uyması nedeniyle 3 arkadaşı gözaltına aldı. M.B, İ.A. ve H.A, sorguları sırasında telefonlarının gasp edilmediğini, polislerin kendilerini bulup bulamayacağını anlamak için yalan ihbarda bulunduklarını belirtti.
Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen 3 arkadaş hakkında, ''devletin güvenlik görevlilerini asılsız ihbarla oyaladıkları'' gerekçesiyle yasal işlem yapılacağı kaydedildi.

Kaynak: www.milliyet.com

Bunlara ne demek lazım şimdi :D[signature][hline]
-nevin, uyan horluyorum..
-allah belani versin sait...
- bakkal amca ölümden sonra hayat war mı?
- yok, tadelle war weriyim mi?
- ver hadi..
Mesaj tarihi:
Ailelerine haber vericeksin ve 3 gün gözaltına alıcaksın bak bir daha yapabiliyorlar mı.[signature][hline]Fake_Malkavian 3, 12 Ağustos 2005 19:59 tarihinde demiş ki:
ELVEDA ÇÜNKÜ TAVNOÇ GELDİ
Mesaj tarihi:
İlginch[signature][hline]Promecium, 14 Aralık 2005 00:18 tarihinde demiş ki:
yahu bu paralı siteler varya.acaba paralımı? bide nasıl satın alabiliyoz.Bide mesela netli açtım site yavaş oluyormu.Bilgisi olan varmı
Mesaj tarihi:
yalan bence ya. izmirde güpe gunduz gasp oluyor. Polisin bisi yaptııgı yok. belki de yakalayıp bırakmaktan sıkılıolar bilemicem.
kardeşime bıçagı gordun mu diye soruyor polis. görmedim deyince verdiği tepki yemişler seni. bu nasıl iş arkadaş[signature][hline][b] Yarın bugüne dün diyeceksin. Tıpkı dün, bugün için yarın dediğin gibi...
Mesaj tarihi:
Valla bu adamlar super ınsanlar :) neyse ...

Benım basımada bı gasp olayı gelmıstı kadıkoy evlendırme dairesinin yanındakı merdıvenlerın orda neyse hasanpasa karakoluna gectım adam su sekılde anlattı bız bunları yakalıoruz silivride şilede orda burda bırakıoruz buraya nası gerı gelıolarsa gelıolar dıo ama kendılerı onları yakalamaya gıderken bızzat kendı gozumle gordum :) jop ları bırakıp beyzbol sopası alıo :)[signature][hline] Babanizin Hostu Gibi Kullanabilirsiniz.
Mesaj tarihi:
Bence fikir M.B. (18) den cikti, cunku yasi buyuk ve diger cocuklarin beyinlerini cok rahat yikayip kandirabilir =P[signature][hline]Through purity and through light
And the grace of the night
We sing and we dance
To our black heart romance

* msn
Mesaj tarihi:
Orda bi güzel ıslak odunda dövselermiş akılları başlarına gelirdi[signature][hline]
beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki:
hep dedim dinsizlikte bir din olmalı.

sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki:
"allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol
  • Yeni Oluştur...