Buyse Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 ciddi bir sistem hatasından dolayı bir hafta geriye rollback ettiler herşeyi sanırım. bir haftalık emeği boşa gidenlere geçmiş olsun[signature][hline]silkroad online AyDoLu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 haha ne güzel 1 haftadır oynamıyorum :D zaten benim xian'da charım yok ki :)[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
banker Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 darkrider ne garip insansın lan bana dokunmıyan yılan bin yaşasın gibi valla döverim lan seni :D[signature][hline]more they can keep us in Listen damn it we will win They see it right They see it well But they think this saves us from our hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tssunami Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Event Server: Xian Event Period: 19:30 of Dec. 13th 2005 ~ 15:00 of Jan. 1st (for 2 Weeks) (in Korean Time) Event Contents: - Acquiring quantity of Exp/Skill Exp 200% Up - Drop quantity of Gold from monster 200% Up - Drop ratio of Item from monster 300% Up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar