Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hyundai coupe FX hakkında

phoebe

Öne çıkan mesajlar

Flaş flaş flaş...

Muhabiriniz Cafein, merak üzerine site otoparkındaki 2 adet Hyundai Coupe'nin peşine düştü. Sahipleriyle konuşuldu, araçlar şööyle bir denenmek için yalvarıldı, bir tanesiyle otoparkta 20 km/h ile dönüldü.

Sonuçlar: Araçlardan birinin sahibinin keyfi yerinde, diğeri " ulan naptık da bunu aldık" düşüncesi içerisinde. Şikayet sebebi arabanın fazla sert direksiyonu ve fren problemleri. Freni 20km/h ile test edemedim tabii ama direksiyon bana da ağır geldi, kardeşimdeki 307nin bile direksiyonu kuş gibi.

Performans olarak tatmin edici bulan sahiplerden biri, "ne yaparsa yapsın gitmiyor işte" diyeni dengeliyor. İç mekan olarak gözüme biraz zayıf gözüktü, malzeme kalitesi falan olarak öyle ahım şahım bir spor araba değil, baktık gördük. Koltukları beni çok rahatsız etti, neden bilmiyorum, batıp kaşındırdı.

Çizgi bakımından araba başarılı, mensubu olduğu uzakdoğu spor otomobil sülalesinin çizgilerini taşıyor. Amma velakin alet biraz ince sacdan sanki, bende bindiğim tüm Hyundailer gibi bir "güvenliksizlik" hissi uyandırdı.

Gönül isterdi ki, aletlerden birini boş yolda biraz test edebileyim, amma velakin zaman yokluğu ve komşuların sabırlarını bir yere kadar zorlayabilme faktörü ne yazık ki buna müsaade etmiyor. Daha detaylı inceleme için test sürüşü falan gerekir benden söylemesi.

Kapanışta diyorum ki ben o arabayı benim Volvo ile yerim. ( Bir koysam dağılır o bakımdan)[signature][hline]Cafein= Ultimate Crash Tester

Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

selam,

son cümle ile sıfatına yakışan bir kişilik olduğun belli oldu :P

cafein
the ultimate crach-tester

not: otomobiller gerçekten de ince saçtan yapılır. taş çatlasa 0.1mm daha ince kullanabilirler. asıl maharet içerdeki konstrüksiyondadır. rijitliği belirleyen faktör gözden ırak olan noktalardadır. hyundai coupe çirkin benim gözümde hala.

saygılar.[signature][hline]www.audiworld.com
Vorsprung durch Technik
Sosyal ağlarda paylaş

Çıkmayın karşıma tokuşturur yerim :)

Haftasonu şehirlerarası yollarda takılmayın, teste çıkıyorum, otobanın bittiği yere kadar (Adapazarı sanırsam) gidip döneceğim bir tur, yüksek devirde kullanmam lazım imiş.

Hyundai Accent'i "tamir edilirken" gördükten sonra, o arabanın sacı hakkında tek kelime etmem.[signature][hline]Cafein= Ultimate Crash Tester

Sosyal ağlarda paylaş

cafein otoban kocaeline kadar 3 şerit , kocaelinden sonra 2 şerite geçiyor , kocaeli batı çıkışından çık sonra aynen geri gel , yolun adapazarı tarafı :

1-) 2 gidiş 2 geliş .. sol şeritte 100le giden tırlar olabiliyor
2-) büyük bölümü düzlükte geçiyor , yan rüzgar DELİ GİBİ yiyorsun.

iki tur kocaeli yap gel bence daha iyi...[signature][hline]My Space
Sosyal ağlarda paylaş

cafein oncelıkle ilgilendigin ve arastırma yaptıgın icin cok tesekkur ederım..komsularının bırının memnun dierinin olmaması acaba aracın motor farkından olabılırmı cunku ılk basta 2 secenek vardı 1.6 ve 2.7 son olarakta 2.0 eklenmıs ve eskı kasalardakı sarı sınyaller deıstırılmıs fılan yanı ufacık makyajlanmıs..acaba dıyorum bırı onceden almıs olan 1.6 lardan dieride 2.0 veya 2.7 olanlardanmı dır;)[signature][hline]Faber est suae quisque fortunae
Sosyal ağlarda paylaş

Yok değil ikisi de eski modeli, 1.6 olması lazım. 2 araç da ikiz gibi, ikisinin de rengi siyah, ben hatta aynı elemana mı ait dedim.

2.7 olanı da var, o da kırmızı renk, ama komşuya ulaşamadım, güvenlik biraz kıl biri olduğunu ve fazla uğraşmamamı söyledi. Açıkçası yeterince yüzsüzlük yaptım o kadar da ileri gidemem :)

Dediğim gibi daha sağlıklı bilgi için Hyundai'den test sürüşü gerekir. Ben kafadan Hyundai'ye karşı olduğum için tabii önermiyorum. Ha ama ben deliyim ayrıı, Renault sevmem, Ford'un içini sevmem, Golf'un dışını sevmem, zevk meselesi.[signature][hline]Cafein= Ultimate Crash Tester

Sosyal ağlarda paylaş

Bende bugün 3 galeri gezdim arkadaşımla birlikte, Honda, Citroen ve Opel. Ama bu konu ile alakalı olmadığı için daha sonralara saklıyorum görüşlerimi :) Honda da çok iyi indirimler var Civiclerin kasası değişeceği için Civic HB 34.500 YTL ye veriliyor Otomatik vites ve full araba, malzeme kaliteside çok iyi. İngiltere üretimi.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
Sosyal ağlarda paylaş

Paracım, ben gizli faşistim, sen aleni otoırkçısın, fark orada :D

Açıkçası aynı paraya Opel'inki veya daha sağlam bir markanın Coupe'si alınıyorsa, vazgeçin bunun sevdasından. Veya satın alın ben size bir "direksiyon topuzu" hediye edeyim.[signature][hline]Cafein= Ultimate Crash Tester

Sosyal ağlarda paylaş

http://www.araba.com/ilan/hyundai/coupe/140310.html
2. eli 33 milyar ilgilenirsen[signature][hline][b] Yarın bugüne dün diyeceksin. Tıpkı dün, bugün için yarın dediğin gibi...
http://www.araba.com/ilan/hyundai/coupe/
Su da tum coupelerin 19 a 2002 model de var ama kırmızı bi bak istersen siteye

[Bu mesaj BoDrUmLu tarafından 21 Aralık 2005 14:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...